Bebek için ebeye gittim tavana asildim

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Yalnız konu sahibi yöntemden daha acayip
Daha 5 aylık evli doktora gitmemiş,
Belki dogru düzgün ugraşmamış yumurtlama günü vs.
Gitmiş sallanmaya :işsiz:
Doktora niye gitsin ki ona bile gerek yok 5 ayda ne acele ya? Zaten evliliği de problemliymis. Tövbe yaa, ben de istiyorum bu kafalardan. Hiçbir şey dusunmeden yasasam keşke böyle. :bicak:

Konu sahibinin cahillikle alakalı bu kadar üzerine gidilmesi biraz ağır olmuş gibime geldi.
tıbbi yolları denemek, tedavi olmak makul olanı tabiki de ama bazen insanlar her türlü yolu deneyebiliyor.
Basiret bağlanması gibi, eğitimle sunla bunla bir ilgisi oldugunu düşünmüyorum.
Memleketteki komşumuz, ki kendisi profesör olur, bel fıtıgı rahatsızlığı vardı. Ameliyat olacaktı ama öncesinde önerdikleri bir kırıkçı çıkıkço tarzı bir amcaya gitti. Ve inanır mısınız, düzeldi.
Tabikide savunmuyırum bu tarz tedavi yöntemlerini ama modern tıp ta bu seviyeye gelene kadar o yollardan geçti.
Fakat bu ebe teyze übermiş biraz, makara ile tavana asmalar falan atraksiyonu bolmuş.
Tedavinizin sonuç vermesi dileğiyle

Konu sahibinin cahillikle alakalı bu kadar üzerine gidilmesi biraz ağır olmuş gibime geldi.
tıbbi yolları denemek, tedavi olmak makul olanı tabiki de ama bazen insanlar her türlü yolu deneyebiliyor.
Basiret bağlanması gibi, eğitimle sunla bunla bir ilgisi oldugunu düşünmüyorum.
Memleketteki komşumuz, ki kendisi profesör olur, bel fıtıgı rahatsızlığı vardı. Ameliyat olacaktı ama öncesinde önerdikleri bir kırıkçı çıkıkço tarzı bir amcaya gitti. Ve inanır mısınız, düzeldi.
Tabikide savunmuyırum bu tarz tedavi yöntemlerini ama modern tıp ta bu seviyeye gelene kadar o yollardan geçti.
Fakat bu ebe teyze übermiş biraz, makara ile tavana asmalar falan atraksiyonu bolmuş.
Tedavinizin sonuç vermesi dileğiyle

Ya hadi 30'u geçer yaşı yıllardır dener, olmaz artık çaresizlikten neyi deneyeceğini şaşırır da daha 20 yaşında 5 aylık evli, çocuk düşünmeyi geçtim daha evliliğini oturtamamış bir kızcağızdan bahsediyoruz. Önce makul olan yolları deneseydi onu geçtim evliliğini oturtsaydı. Cahil evet, doğrusunu yapması için, bir daha hataya düşmemesi için yönlendirilmesi gerekiyor.

Kiz atabeul daha once tanissaymisiz keske senle.onca yil bebek hasreti cekmisim bosu bosuna.durduramiyorum kendimi 1 yillik guldum valla.allahim sen affet.ise yarasa bari.kavusursun umarim en kisa zamanda bebegine ne diyeyim

daha okunacak 10 sayfa var ama sinirim bozuldu :olamaz:

daha yaşın çok küçük eski konularına da göz gezdirdim az çok tahmin edebiliyorum yetişme tarzını hayata bakış açını...
o yüzden ne desem seni kırmaktan başka bir işe yaramayacak

buradaki tıpçılar beni dövmesin ama kişisel bir gözlemimi aktarayım
çok kilolu ya da çok zayıf kadınların hamile kalmakta zorlandığını gözlemledim

belki bilimsel bir açıklaması vardır bilemiyorum belki de sadece münferit örneklerle yaptığım bir genellemedir bilemiyorum.

sen şimdi doktora gitsen tedavi filan başlamaz büyük ihtimal
çünkü hem yaşın küçük hem de evliliğin bir seneyi bile bulmamış böyle durumlarda "sen şimdi git bir-iki sene sonra gel" diyor çoğu doktor.

önce zayıflamaya bak

sana sadece fiziksel tavsiyede bulunabiliyorum
mental tavsiyede bulunmaya kalkışsam sana yaşam koçluğu yapmam gerekir
ama rica ediyorum lütfen biraz hayata farklı pencerelerden bak
ilerde nasip olursa çocuk yetiştireceksin
sen ne kadar bilgili, açık fikirli ve sorgulayan biri olursan evladın da o kadar nitelikli olur
hakkında hayırlısı...

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
X