Bebek için ebeye gittim tavana asildim

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Onedio yapıyodu bunu bi ara, yok kocam kokuyo yok ebemin gözü, kendileri açıyo buradaki kadınlar zeka seviyesi düşük kadınlarmış gibi orda güya tiye alıyorlar

lütfen tekrar gideyim demeyin bel fıtığı olursunuz allah korusun ama felç olursunuz,canını eşin ve ailesi vermedi ya olmadı annenizin evine dönün

Seni tartaklayan siddet uygulayan onsuz bir yere gitmen yasak olan ortaligi velveleye verip bosanacam bundan diyebilen bir adamdan cocuk yapmak icin tavana mi astirdin kendini ustume iyilik saglik Allah akil fikir versin bacim bak cok sukur beyin denen bir organ yaratmis Allahim bunu az biraz kullanmayi dene

Lütfen tatilde canı sıkılıp buraya saran bir ergen olduğunu söyle. Lütfen...

yavrum seni kandırmışlar. öyle hemşire falan olsa bu kadarını yapamaz. sakın sakın sakın bir daha sakın gitme.hayatının hatasını yaparsın. yanlış bir şey yapar ömür boyu çocuğun da olmaz sağlığın da olmaz.

@Atabetul bak ablacım dinle beni çok samimi yazıyorum sana
34 yaşındayım epeyce gördüm geçirdim, senin yaşlarında yüzlerce genci okuttum mezun ettim. işim gereği de insanları fazlasıyla gözlemlerim hareketlerini anlamlandırmaya çalışırım
bak canım, sen bu evliliğe klasik "beyimdir sever de döver de evlilik böyle bir şey bütün kadınlar çile çeker, bir çocuğum olsun bütün dertler biter" mantığıyla bakarsan hayatını mahvedersin. yıllar yıllar sonra hani bazı yaşlı teyzeler var ya "bir gün yüzü görmedim şöyle çile çektim böyle çektirdiler ah yavrum şimdiki aklım olaydı... ben yandım siz yanmayın" diyen bir kadın olacaksın. istisnası olur mu bilemiyorum.
aa tabi hayatta kalırsan... bir de o var. çünkü hem şiddet görüyorsun hem de sen bu kiloyla hamile kalırsan doğumun çok riskli olur gebelik şekeri, tansiyon vs... çünkü geç yaşta doğum kadar erken yaşta doğum da riskli
eşinin değişmesi maalesef imkansız...
hadi diyelim yetişme tarzı, kültürel yapı gibi etkenlerle böyle davranıyor ama bak sen demişsin ki "psikolojim bozuldu oraya gitmek istemiyorum doktora gidelim" diyorsun o zaman bile seni düşünmüyor seni terk etmekle tehdit ediyor
iyi düşün, bir kere geliyoruz bu dünyaya
daha yolun başındasın kıymet ver kendine
kendine bu kadar eziyet edilmesine izin verirsen Allah'ın da gücüne gider
Kendini ve hayatını değiştirmek istersen biz burdayız
Kendi adıma ben yardıma hazırım.

Lütfen çocuk yapma..
Önce kendin büyü, oku, öğren.. Kendini geliştir..
Bu beden sana ait kimsenin seni kuluçka gibi kullanmasina izin verme.. Kocan baba olacak olgunluğa, sağlıklı psikolojiye sahip biri değil.. Keza sen de öyle..
Çocuk çocuk diye tutuşan o adamin tek derdi millete üreyebildigini göstermek..
Adam sana gram değer vermiyor. Köle gibi yaşadığın bi hayata çocuk doğurma.. Çocuk doğurursam gözüne girerim beni de sever zannediyorsan cok yanılıyorsun..

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…