Bebek için ebeye gittim tavana asildim

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Sen boşuna konu açıyorsun..
Hiç kimseyi dinlemeyeceksin ki..
Yaşadıklarına da hiç şaşırmıyorum artık.. Sen bu hayattı bırakmazsın, o adama da, o çocuğu yaparsın.. Ne güzel kavga, gürültü, cehalet içinde yaşar gidersiniz..
Muhtemelen çocuğuna da aynı kaderi yaşatacaksın..
Bu böyle sürüp gidecek...

21 yaşındasın, 5 aylık evlisin.. Çocuğum olmuyor diye hoca hoca geziyorsun.. Gerçekten hem kızıyorum hem acıyorum sizin gibilere..

Tavana ayaklarından mı astılar? Ama olmaz ki yanlış olmuş boyundan olmalıydı ayaklar yanlış olmuş (tövbe tövbe, nolur inanmayın böyle şeylere)

yahu delireceğim. kaç kurtar kendini o adamdan da o aileden de. git annenlerin yanına anlat durumunu ama sakın o ebe bozuntusuna gideyim deme.

bu arada ben de ekşide yazarım aynı zamanda. orda yazılan yorumlar çoğu zaman acı ama gerçektir. böyle bir konunun konuşulması da normal. hatta iyi bile belki sosyal medyada bu tip şarlatanlar için bir farkındalık yaratılır.

allah akıl, fikir, mantı, izan, düşünme gücü, muhakeme etme kabiliyeti ve bunlarla alakalı her şeyi versin size.
pes

yöneticilerden konunun kapanmasını rica ediyorum. konuyu açan kişi zaten obezite hastası şimdi kalkıp da burada bu yaptığı çağ dışı eylem için onu yermenin de faydası yok. evet hata etmiş fakat bu hataya sürüklenmiş, kendi hür iradesiyle yapsaydı zaten burada konu açıp korktuğunu ifade edip konu açmazdı ki korkmazdı da o vakit.

sonuç olarak şu an konuyu açana psikolojik şiddet uygulanıyor hem burada hem de diğer sitelerde...

yapmayın....

BAkın konu sahibi lütfen o aileye itibar etmeyin artık kendi ailenize dönün
bu memlekette bu şarlatanlar cin çıkaracağız diye döverek insan mı öldürmedi çocuğu olsun diye kadınlara mı tecavüz etmedi
hiç mi okumadınız görmediniz
sizin de başınıza gelecek bunlar
Niye ayrılmıyorsunuz
kocasız nefes alamam korkusu mu

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…