- 12 Şubat 2016
- 1.382
- 1.443
-
- Konu Sahibi atlasirmak
Ilk önce bir doktora gitseydin. Seni kırıcı bir yorum yapmak istemiyorum. Bende 20 yaşımın bitimine yakın evlendim. Zaten polikistik hastasıydımKızlar hayırlı akşamlar bugün başıma gelmeyen kalmadı bebek düşünmeye başladık ve esim yengem ben kv dördümüz ebe ye gittik yere minder serip üzerine uzan dediler uzandim yüzüstü uzandim kadın kasiklarima masaj gibi birşey yaptı karnimi salladı çektirdi senin damarlarin cok yamuk duzelmeyince nereye gidersen hangi doktora gidersen git çocuğun olmazlar damarlarin cok yamuk aaa diyip duruyor arkani don dedi döndüm sirt üstü uzandim belime baktı döl yatagin iyi durumda dedi senin damarların egri ve bunu duzeltmemiz lazım seni ayağından tavana asip cirpmamiz lazım dedi şaka yapiyyapıyorlar sandım tavanda bildiğin elektronik makara korkudan elim ayağıma dolaştı kabul etmedim kalk o zaman bir buraya niye geldin dedi kalktım gidiyordum kv ve yengem sakın korkacak birşey yok bir dene dedi ayaklarıma birşey sarıp ipi bağladılar bir yandan ağlayıp korkup bir yandan makara dönüyor ister istemez bağırmışım o korkuyla kendimi sıkmışım kendini sıkma dedilersede ne kadar sıkmadim bilemiyorum beni havada sirkelediler bu ebe eskiden hemsireymis o kadar çok kişi hamile kalmış ki kadın resmen nam salmış denebilir ama öyle cok korktum ki ebe 3 yarinda gel düzelecek mi bir daha bakalım dedi çok korkuyorum
dr a götürmeyen döven kocayı boşaman lazım ama kendine güvenin yok sanırım.Annemin babamin haberi yokki sadece amcamin hanimi yengem vardı benim ailemden o da bir deneyelim diye o sakinleştirmeye çalıştı kızlar dünkü o korkudan sonra gerçekten iyi değilim gitmek istemiyorum eşim çok zorluyor ne yapacağım ben
Ay aslında komik olsun diye yazmamıştım ama şimdi okuyunca komik olmuş gerçekten.Ay bu ne, gulmeyeyim diyorum ha bire biri gelip komik bir sey yaziyor:))))
dimi belki adamin damarlari yamuk. bide onu sallasalarmis.Ay aslında komik olsun diye yazmamıştım ama şimdi okuyunca komik olmuş gerçekten.Ciddi yorum bile yazılamıyor olay o kadar abuk.
Ama cidden daha 5 ay olmuş, hadi çocuklarının olmadığına, sorun olduğuna karar verdiniz diyelim, problemin kadında olduğunu nerden anladınız, belki adam da yani. Gerçek biz de niye mantık yürütmeye çalışıyorsak.
Gulunecek haldesin inan bana.Ne desek uygulamazsin ki ailenin evine don bu adamdan cocuk yapma.Neden böyle guluyorsunuz ben size başıma gelen olayı yaşadığım şok u korkumu anlattım ama aranızda alay konusu sanıp gülenler olmuş. Şimdi eşim şehir dışına çıkacaktı ben o kadına bir daha gitmem dedim bana ne dersen de ama oraya gitmeyeceğim deme işimi gücümü bırakayım seni götüreyim ama vazgeçme dedi sen endoskopi yaptirdiginda bile kaç gun kendiné gelemedin benim dün orada pskolojim bozuldu ayagimdan astılar ne kadar kötü oldum biliyor musun kimseyle ne konuştum ne güldüm ulkemizde o kadar çare varken böyle bir yere gitmekte niye. ALLAH korusun ya sakat kalsaydım ya ayağım bir yere takılıp basimin üstüne dusseydim ben gitmek istemiyorum dedim yola çıkacağı için çamaşır falan koymuştum posetçantaya. Onu da bıraktı ben gidiyorum bir daha da gelemeyeceğim bu eve dedi çıktı gitti şimdi tekrar aradı babam annem yengen gidin ışte istersen annende gelsin ama 2 gün daha sabret git o kadına dedi önce doktor önce tıp daha hiç birşey yaptirmamisiz tahlil yaptirmamisiz sen bana böyle diyorsun ben adam akıllı bir doktora gitmek istiyorum dedim beni seviyorsan gideceksin sevmiyorsan da kapat şu telefonu dedi kapattımben tamam cahilim ama eşimde çok cahil eşim 25 yaşında. O kadar çok ısrar ediyorlarki kızlar çok korkuyorum
sana siddet uygulayan. 5 ayda seni en igrenc tabiriyle kisir ilan eden ustunede kendi canindan endise ettigin icin o sacma sapan yere gitmek istememene karsin sana iki kez rest ceken adami terketmemeknicon daha ne bekliyorsun?Neden böyle guluyorsunuz ben size başıma gelen olayı yaşadığım şok u korkumu anlattım ama aranızda alay konusu sanıp gülenler olmuş. Şimdi eşim şehir dışına çıkacaktı ben o kadına bir daha gitmem dedim bana ne dersen de ama oraya gitmeyeceğim deme işimi gücümü bırakayım seni götüreyim ama vazgeçme dedi sen endoskopi yaptirdiginda bile kaç gun kendiné gelemedin benim dün orada pskolojim bozuldu ayagimdan astılar ne kadar kötü oldum biliyor musun kimseyle ne konuştum ne güldüm ulkemizde o kadar çare varken böyle bir yere gitmekte niye. ALLAH korusun ya sakat kalsaydım ya ayağım bir yere takılıp basimin üstüne dusseydim ben gitmek istemiyorum dedim yola çıkacağı için çamaşır falan koymuştum posetçantaya. Onu da bıraktı ben gidiyorum bir daha da gelemeyeceğim bu eve dedi çıktı gitti şimdi tekrar aradı babam annem yengen gidin ışte istersen annende gelsin ama 2 gün daha sabret git o kadına dedi önce doktor önce tıp daha hiç birşey yaptirmamisiz tahlil yaptirmamisiz sen bana böyle diyorsun ben adam akıllı bir doktora gitmek istiyorum dedim beni seviyorsan gideceksin sevmiyorsan da kapat şu telefonu dedi kapattımben tamam cahilim ama eşimde çok cahil eşim 25 yaşında. O kadar çok ısrar ediyorlarki kızlar çok korkuyorum
Neden böyle guluyorsunuz ben size başıma gelen olayı yaşadığım şok u korkumu anlattım ama aranızda alay konusu sanıp gülenler olmuş. Şimdi eşim şehir dışına çıkacaktı ben o kadına bir daha gitmem dedim bana ne dersen de ama oraya gitmeyeceğim deme işimi gücümü bırakayım seni götüreyim ama vazgeçme dedi sen endoskopi yaptirdiginda bile kaç gun kendiné gelemedin benim dün orada pskolojim bozuldu ayagimdan astılar ne kadar kötü oldum biliyor musun kimseyle ne konuştum ne güldüm ulkemizde o kadar çare varken böyle bir yere gitmekte niye. ALLAH korusun ya sakat kalsaydım ya ayağım bir yere takılıp basimin üstüne dusseydim ben gitmek istemiyorum dedim yola çıkacağı için çamaşır falan koymuştum posetçantaya. Onu da bıraktı ben gidiyorum bir daha da gelemeyeceğim bu eve dedi çıktı gitti şimdi tekrar aradı babam annem yengen gidin ışte istersen annende gelsin ama 2 gün daha sabret git o kadına dedi önce doktor önce tıp daha hiç birşey yaptirmamisiz tahlil yaptirmamisiz sen bana böyle diyorsun ben adam akıllı bir doktora gitmek istiyorum dedim beni seviyorsan gideceksin sevmiyorsan da kapat şu telefonu dedi kapattımben tamam cahilim ama eşimde çok cahil eşim 25 yaşında. O kadar çok ısrar ediyorlarki kızlar çok korkuyorum
Tatlım çok üzüldüm yaşadıklarına küçüçük kızsın kimlerin eline düşmüşsün yaNeden böyle guluyorsunuz ben size başıma gelen olayı yaşadığım şok u korkumu anlattım ama aranızda alay konusu sanıp gülenler olmuş. Şimdi eşim şehir dışına çıkacaktı ben o kadına bir daha gitmem dedim bana ne dersen de ama oraya gitmeyeceğim deme işimi gücümü bırakayım seni götüreyim ama vazgeçme dedi sen endoskopi yaptirdiginda bile kaç gun kendiné gelemedin benim dün orada pskolojim bozuldu ayagimdan astılar ne kadar kötü oldum biliyor musun kimseyle ne konuştum ne güldüm ulkemizde o kadar çare varken böyle bir yere gitmekte niye. ALLAH korusun ya sakat kalsaydım ya ayağım bir yere takılıp basimin üstüne dusseydim ben gitmek istemiyorum dedim yola çıkacağı için çamaşır falan koymuştum posetçantaya. Onu da bıraktı ben gidiyorum bir daha da gelemeyeceğim bu eve dedi çıktı gitti şimdi tekrar aradı babam annem yengen gidin ışte istersen annende gelsin ama 2 gün daha sabret git o kadına dedi önce doktor önce tıp daha hiç birşey yaptirmamisiz tahlil yaptirmamisiz sen bana böyle diyorsun ben adam akıllı bir doktora gitmek istiyorum dedim beni seviyorsan gideceksin sevmiyorsan da kapat şu telefonu dedi kapattımben tamam cahilim ama eşimde çok cahil eşim 25 yaşında. O kadar çok ısrar ediyorlarki kızlar çok korkuyorum
nasil yani eksi sozluk konu mu acmisKonu sahibi bizi dinlemiyorsun git bide eksi sozlukte hakkinda yapilan yorumlari oku istersen
Aynennasil yani eksi sozluk konu mu acmis