Bebek için ebeye gittim tavana asildim

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Yasin cok kucuk nereye cekseler oraya gidiyorsun demek.
Canim sen bence bu cahil kafalarla basa cikamiyacaksin..en iyisi birseyler uydur.
Mesela ben her nekadar inanmasamda bu forumda okumustum bir kac defa..cinsellik sonrasi bazi kadinlar ayaklarini yukari dogru uzatiyormus spermler cikmasin gibi biseyler icin mi nedir... Kv felan bunu anlat...anne oyle tavana asilma felan olmaz gibisinden degilmis ben dogrusunu ogrendim boyle boyle oluyor diye uydur anlattigim tarzda birseyler
Veya ayagim incildi hem boyle sakat kalirsam cocuguma kim bakar diye acitasyon yap.
Boyle tavsiyeler vermeyi hic sevmem aslinda ama karsindaki insanlar insanca bilmiyorlar ne yazikki. En azindan bu sacma durumdan kurtulursun simdilik..

Ilk önce bir doktora gitseydin. Seni kırıcı bir yorum yapmak istemiyorum. Bende 20 yaşımın bitimine yakın evlendim. Zaten polikistik hastasıydım
Evliliğimde elti faktörü hariç bir problemim yoktu eşim zaten bana destek olan karışmayan ev işlerine bile yardımcı olan biri. Tartışmalarımız kavgaya dönmeden çözümlenebiliyor. Yani benim şartları 5 aylık evliýken çocuk yapmaya uygundu. Borçlarımız vardı,çocuk doğana kadar bitirdik. Bir tek ev kredisi ödüyoruz ben çalışmıyorum oğlum iki yaşına gelene kadar düşünmüyorum. Eğer maddi Manevi çocuk için hazirsan yine diyorum ilk doktora gidilir sonra durum değerlendirilir. Kan pihtilasmasıni ebe anlayabiliyor mu? Eşine bunu bir sor istersen. Kan pihtilasman varsa tedavi görmezsen bebeğin düşebilir.

dr a götürmeyen döven kocayı boşaman lazım ama kendine güvenin yok sanırım.
dul olarak baba evinde yaşlanırım bir daha evlenemem diye mi korkuyorsun? ailen kefenle çıkarsın mı diyor?

boşan, zayıfla. işe gir, sosyalleş. emin ol daha iyi eş adayları, eş aileleri çıkar karşına.

bu cahiller ömrünü çürütür senin.

yazık daha 20 yaşındasın.

cahil yazan herkes banlanmis neredeyse! cahil kelimesi ne zamandir hakaret sayiliyor.
bknz. TDK

Cahil
1. sıfat Öğrenim görmemiş, okumamış
"Bu maskara sosyete bana cahil diye bakar." - H. E. Adıvar
2. Belli bir konuda yeterli bilgisi olmayan
"Sansürcülerin çoğu cahil, tiyatrodan anlamaz kişilerdi." - M. And
3. Deneysiz, genç, toy (delikanlı veya kız)

bu yapilanin adi tamamen cahillik yani.

Ay bu ne, gulmeyeyim diyorum ha bire biri gelip komik bir sey yaziyor:))))
Ay aslında komik olsun diye yazmamıştım ama şimdi okuyunca komik olmuş gerçekten. Ciddi yorum bile yazılamıyor olay o kadar abuk.
Ama cidden daha 5 ay olmuş, hadi çocuklarının olmadığına, sorun olduğuna karar verdiniz diyelim, problemin kadında olduğunu nerden anladınız, belki adam da yani. Gerçek biz de niye mantık yürütmeye çalışıyorsak.

dimi belki adamin damarlari yamuk. bide onu sallasalarmis.

Gulunecek haldesin inan bana.Ne desek uygulamazsin ki ailenin evine don bu adamdan cocuk yapma.

Bes ayda kac kere sevistinizde cocugun olmuyor havalarina girdiler.

sana siddet uygulayan. 5 ayda seni en igrenc tabiriyle kisir ilan eden ustunede kendi canindan endise ettigin icin o sacma sapan yere gitmek istememene karsin sana iki kez rest ceken adami terketmemeknicon daha ne bekliyorsun?

Ayrılın artık bu adamdan yaa hiç mi görmüyorsunuz olanları
bu adam ileride çocuğunuzun ergenlik dönemi buhranlarını anlamayıp bunun içine bir şey kaçmış diyerek hoca denilen şarlatanlara götürür
bu kadar mı önemli evlilik canınızdan bile

Dün gece gülmekten gözümden yaş gelmişti. Yeni yeni idrak ediyorum olayın vehametini. Yenge dedigin senin yengen bi de, eşinin de değil. Herkes kafayi yemis kayinvalidem istanbulda doğup büyümüş, memleketine gelin göndermişler. Ilk ay adet olmus, demisler ki "bir ay daha hamile kalamazsan babanin evine gondeririz"
Yani aslında bunlar bizim toplumumuz için cok da yabancı seyler degil ama dur dememiz lazim. Eşini karsina alip konusman lazim, henüz 5 aylik evliyiz daha cok erken diyebilmen lazim. Veya doktora ikna et, birlikte gidin, doktordan duysun 1 yılın normal olduğunu. Ayrıca çocuğu iki kisi yaptığı icin, eşinden de tahlil vs isteyebilirler, buna yanasmazsa biraz daha beklemeye ikna olur. Diğer yandan, kilom çokmuş vermeden hamile kalamazmisim gibi seyler söyle, ki bu dogrudur, vucuttaki fazla yağ hamile kalmaya engel olur. Ne bileyim birseyler yapin. Herkesten önce siz vurmussunuz bu yaftayi kendinize. Allah vermezse olmaz, istersen ayagindan gunese bağlayıp yeryüzüne sallandirsinlar. Allaha da mi inançları yok?

Kavga gurultu eksik olmuyor evinizde. Evleneli daha 5 ay olmus. Kac kere denedizde olmadi? Olmadiysa suc kesin sendedir zaten. Bide kayinvalideyle kocanizi sallasalardi keske.

Tatlım çok üzüldüm yaşadıklarına küçüçük kızsın kimlerin eline düşmüşsün ya
Bende dr a giderim ama atağımı burkmuştum bir kere komşu abla kemiği ovarak yerine getirmişti bir komşumuz yengemin belini çekmişti bunlar hafif şeyler masaj gibi
ama bu senin ki Çin işkencesi olmuş ya bir yerin sakat kalsan nolacaktı hiçte dr a götürmemişler

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…