Bebek için ebeye gittim tavana asildim

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu konuyla ayrıca ilgileneceğim, 52 sayfa ne hakaretler, ne geyikler döndüyse hepsine kolları sıvayacağım ama sanki herkes hiiiç bilim dışı şeyler yapmıyormuş, kadınlar gebelik, bazı hastalıkların çaresi için tıptan uzak yöntemlere itibar etmiyormuş gibi şok oluyorsunuz.
Size bir çırpıda bilimden, tıptan uzak, mantığın kabul etmeyeceği en az 10 ayrı metod yazarım üyeye fake dediğinize pişman olursunuz.

Gelin ayakkabısı altına kısmet çıksın diye isim yazdıran bizler değiliz sanki.

Neyse biraz işim var ama bu konu aklımda.

Eğer gerçekse bu yaşadığın çok çok kötü. Şikayet edilmeli o ebe denen kişi. Tıpla uzaktan yakından bağlantısı olmayan kendince uydurduğu metotlarla insanların canıyla oynuyor.

Kusura bakmayın ben hak veremiyorum.
Tekrar söylüyorum yapılan şeyi asla savunmuyorum. Ama bu çirkince dalga geçmeyi de asla tasvip etmiyorum.

bence bu konu sizin tarafınızdan da emniyete bildirilmeli
bu şarlatan kadın yakalanmalı
konu sahibi can güvenliğinin tehlikede olduğunun farkında değil
hala kocam gitmezsen bu iş biter dedi diye üzülüyor
bu çok büyük bir dram aslında

Allahım ya..önce bi doktora gideydiniz keşke.iki sallama ile hamile kalınsaydı kimse bu kadar uğraşmazdı.yazık zihniyetinize cidden rabbim akıl vermiş ama boş.

Ben şok hadi kv elti cahil siz saf ...ya kocan olacak adam nasıl gitmezsen biter diyo bunu diyen adamdan zaten çocuk yapma ....dok altı yıl tıp akuyo boşunami okuyo ....hem bir hemşire böyle şeyler yapmaz emekli ebe olduğuna eminmisiniz ..ya omiriliginize zarar verse fıtık olur felç olunur iç organlar zarar görür ....

Kahve fincanı kapatmak, gelin buketi yakalamak vb sağlığa zararlı veya maddi sömürü potansiyeli olan yerler değil ki Mune cuğum.

Konu sahibesine ot püsür içirirler, sağlığı zarar görebilir. Şarlatanlar tedavi!leri için para da talep ediyor. Bence ortada basbayağı suç var.

Eski konularini biliyorum suan da okuyunca resmen şok oldum
Yahu senin nasil bir evliligin, nasil bir esin, nasil bir aile iliskin var ben hayretler icinde okuyorum
Resmen esinle sen cocuksunuz. Tartismaya kapali NET!
Kendiniz buyumeden ne cocugu.
Allahim sen akil fikir ver yarabbim hala boyle insanlarin olduguna inanamiyorummmmmm

Arkadaşın biri vajinasına ceviz koyduranı da gördüm demiş evet doğru ben de şahit oldum öyle bir duruma.. Bir tanıdığım 15 yıllık evli.. Defalarca aşılama ve tüp bebek tedavisi gördü.. Çok paralar harcadı yeter ki çocuğum olsun diye.. En sonunda çaresizlikten hani denize düşen yılana sarılır misali o da böyşe bir kadına gitti.. Bir umut işte.. Vajinasına cevizi koydurdu ama cevizi neye sarıp koydu bilmyiorum. 3 gün ayağa kalkmadan yattı o şekilde.. Yakıyordu çok.. Ayrıca sıcak bişiler bağladı kasıklarına.. Ama olmadı olmadı olmadı.. Çok üzülüyorum ben çaresizlikten insanlar bir umut yapıyorlar böyle şeyleri.. İnanın o kadının çocuk sevgisini, isteğini göz bebeklerinden hissediyorum.. Uyardım çok.. Abla yapma dedim.. Ya olursa dedi.. Diyecek bir şey bulamadım.. Tamam büyük hata.. İnanılmamalı.. Ama inanın dalga geçilecek, geyik yapılacak bir durum değil.. Çok zor.. Kim bilir nasıl bir çaresizlik.. Anlayamayız biz.. Allah yardımcıları olsun.. Tasvip asla etmiyorum ama dalga geçmeyi hiç tasvip etmiyorum..

Bunu anlarım, çaresizlik insana türlü saçmalıklar yaptırabiliyor. Ama konu bu yönüyle ele alınamaz, çünkü düzgün bir evlilik içinde senelerce çocuk bekleyen, hasretle bebeğini kucağına almayı ümit eden bir kadının konusu değil bu.

Konu sahibesi henüz 5 aylık evli ve yirmi yaşında. En az bir sene verirler bu yaştaki çiftlere çocuğu olmuyor diyebilmek için. Hem obez bir kadın, kilo da engel bebek için ve bu yönde bir uyaran bile yok çevresinde. Ne bir doktora gitmek var ne de süreci bekleyip ardından tıbbın sunduğu seçenekleri değerlendirmek. Kocası döver, kvsi kpi söver. Çocuk da kv ve kocası için "Oğlum üreyebiliyor, ben üreyebiliyorum" demek için bir araç, Bu konu, ümitsizdim, her yolu denedim konusu değil. Her cümleden, her nokta ve virgülden cahillik akıyor.

Umarım biri bizi kekliyordur, çünkü gerçekse çok acınası ve bir o kadar da sinir bozucu.

Son düzenleme:
Konu sahibi siz iyi yurekli bir insanmissiniz, bu insanlarin kotu olacagini dusunememissiniz. Cok uzuldum bu yasadiklariniza. Asla boyle safsata, bilimsel olmayan insanlarin eline teslim etmeyin hayatinizi. Doktordan baska kimse ile gorusmeyin. Tekrar cok buyuk gecmis olsun!

Doktora gittinizmi? Ne zmandir cocuk istiorsunuz olmuyormuydu bebek

Lutfen
KADINLARI EGITELIM.
ONLARIN BILGISIZLIKLERIYLE ALAY ETMEYELIM.
Onlar karanlikta birakildilarsa ellerinden tutalim, yardim edelim, yonlendirelim ama gururlarini kirmadan.
Cok yazik olmus!

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…