- 12 Temmuz 2006
- 55.501
- 212.796
- 52
-
- Konu Sahibi atlasirmak
Kusura bakmayın ben hak veremiyorum.Gereken yerde gerekli tepki verilse toplumda bu kadar saçmalıkla dolu cahillikler olmazdı. Bu konuyla da dalga geçerek tepki verenler sonuna kadar haklı ve yerinde davranıyor bana göre. Zaten konu fake bence. Aksi halde 5 aylık evliyken buna kalkışan kişiyi tecrit etmek lazım gelir.
Bu konuyla ayrıca ilgileneceğim, 52 sayfa ne hakaretler, ne geyikler döndüyse hepsine kolları sıvayacağım ama sanki herkes hiiiç bilim dışı şeyler yapmıyormuş, kadınlar gebelik, bazı hastalıkların çaresi için tıptan uzak yöntemlere itibar etmiyormuş gibi şok oluyorsunuz.
Size bir çırpıda bilimden, tıptan uzak, mantığın kabul etmeyeceği en az 10 ayrı metod yazarım üyeye fake dediğinize pişman olursunuz.
Gelin ayakkabısı altına kısmet çıksın diye isim yazdıran bizler değiliz sanki.
Neyse biraz işim var ama bu konu aklımda.
Ebenin derken söyleyişi çok iyi amaEbenin deyince de küfür ediyor gibi oluyor acaba kocakari mi desek
Bu konuyla ayrıca ilgileneceğim, 52 sayfa ne hakaretler, ne geyikler döndüyse hepsine kolları sıvayacağım ama sanki herkes hiiiç bilim dışı şeyler yapmıyormuş, kadınlar gebelik, bazı hastalıkların çaresi için tıptan uzak yöntemlere itibar etmiyormuş gibi şok oluyorsunuz.
Size bir çırpıda bilimden, tıptan uzak, mantığın kabul etmeyeceği en az 10 ayrı metod yazarım üyeye fake dediğinize pişman olursunuz.
Gelin ayakkabısı altına kısmet çıksın diye isim yazdıran bizler değiliz sanki.
Neyse biraz işim var ama bu konu aklımda.
Arkadaşın biri vajinasına ceviz koyduranı da gördüm demiş evet doğru ben de şahit oldum öyle bir duruma.. Bir tanıdığım 15 yıllık evli.. Defalarca aşılama ve tüp bebek tedavisi gördü.. Çok paralar harcadı yeter ki çocuğum olsun diye.. En sonunda çaresizlikten hani denize düşen yılana sarılır misali o da böyşe bir kadına gitti.. Bir umut işte.. Vajinasına cevizi koydurdu ama cevizi neye sarıp koydu bilmyiorum. 3 gün ayağa kalkmadan yattı o şekilde.. Yakıyordu çok.. Ayrıca sıcak bişiler bağladı kasıklarına.. Ama olmadı olmadı olmadı.. Çok üzülüyorum ben çaresizlikten insanlar bir umut yapıyorlar böyle şeyleri.. İnanın o kadının çocuk sevgisini, isteğini göz bebeklerinden hissediyorum.. Uyardım çok.. Abla yapma dedim.. Ya olursa dedi.. Diyecek bir şey bulamadım.. Tamam büyük hata.. İnanılmamalı.. Ama inanın dalga geçilecek, geyik yapılacak bir durum değil.. Çok zor.. Kim bilir nasıl bir çaresizlik.. Anlayamayız biz.. Allah yardımcıları olsun.. Tasvip asla etmiyorum ama dalga geçmeyi hiç tasvip etmiyorum..
Konu sahibi siz iyi yurekli bir insanmissiniz, bu insanlarin kotu olacagini dusunememissiniz. Cok uzuldum bu yasadiklariniza. Asla boyle safsata, bilimsel olmayan insanlarin eline teslim etmeyin hayatinizi. Doktordan baska kimse ile gorusmeyin. Tekrar cok buyuk gecmis olsun!Kızlar hayırlı akşamlar bugün başıma gelmeyen kalmadı bebek düşünmeye başladık ve esim yengem ben kv dördümüz ebe ye gittik yere minder serip üzerine uzan dediler uzandim yüzüstü uzandim kadın kasiklarima masaj gibi birşey yaptı karnimi salladı çektirdi senin damarlarin cok yamuk duzelmeyince nereye gidersen hangi doktora gidersen git çocuğun olmazlar damarlarin cok yamuk aaa diyip duruyor arkani don dedi döndüm sirt üstü uzandim belime baktı döl yatagin iyi durumda dedi senin damarların egri ve bunu duzeltmemiz lazım seni ayağından tavana asip cirpmamiz lazım dedi şaka yapiyyapıyorlar sandım tavanda bildiğin elektronik makara korkudan elim ayağıma dolaştı kabul etmedim kalk o zaman bir buraya niye geldin dedi kalktım gidiyordum kv ve yengem sakın korkacak birşey yok bir dene dedi ayaklarıma birşey sarıp ipi bağladılar bir yandan ağlayıp korkup bir yandan makara dönüyor ister istemez bağırmışım o korkuyla kendimi sıkmışım kendini sıkma dedilersede ne kadar sıkmadim bilemiyorum beni havada sirkelediler bu ebe eskiden hemsireymis o kadar çok kişi hamile kalmış ki kadın resmen nam salmış denebilir ama öyle cok korktum ki ebe 3 yarinda gel düzelecek mi bir daha bakalım dedi çok korkuyorum
Burada baski soz konusu. Kadinlar cok buyuk baski altindalar, diger kadinlar tarafindan ozellikle.Dr a gidecektik ebe daha iyi dediler inanmadim tabiki ısrar olunca mecbur kalıp kabul ettim para kv kapıdan çıkarken vermiş ama ne kadar bilmiyorum.
Ebenin deyince de küfür ediyor gibi oluyor acaba kocakari mi desek