- 12 Temmuz 2006
- 460
- 144
-
- Konu Sahibi atlasirmak
Kızlar hayırlı akşamlar bugün başıma gelmeyen kalmadı bebek düşünmeye başladık ve esim yengem ben kv dördümüz ebe ye gittik yere minder serip üzerine uzan dediler uzandim yüzüstü uzandim kadın kasiklarima masaj gibi birşey yaptı karnimi salladı çektirdi senin damarlarin cok yamuk duzelmeyince nereye gidersen hangi doktora gidersen git çocuğun olmazlar damarlarin cok yamuk aaa diyip duruyor arkani don dedi döndüm sirt üstü uzandim belime baktı döl yatagin iyi durumda dedi senin damarların egri ve bunu duzeltmemiz lazım seni ayağından tavana asip cirpmamiz lazım dedi şaka yapiyyapıyorlar sandım tavanda bildiğin elektronik makara korkudan elim ayağıma dolaştı kabul etmedim kalk o zaman bir buraya niye geldin dedi kalktım gidiyordum kv ve yengem sakın korkacak birşey yok bir dene dedi ayaklarıma birşey sarıp ipi bağladılar bir yandan ağlayıp korkup bir yandan makara dönüyor ister istemez bağırmışım o korkuyla kendimi sıkmışım kendini sıkma dedilersede ne kadar sıkmadim bilemiyorum beni havada sirkelediler bu ebe eskiden hemsireymis o kadar çok kişi hamile kalmış ki kadın resmen nam salmış denebilir ama öyle cok korktum ki ebe 3 yarinda gel düzelecek mi bir daha bakalım dedi çok korkuyorum
Neden böyle guluyorsunuz ben size başıma gelen olayı yaşadığım şok u korkumu anlattım ama aranızda alay konusu sanıp gülenler olmuş. Şimdi eşim şehir dışına çıkacaktı ben o kadına bir daha gitmem dedim bana ne dersen de ama oraya gitmeyeceğim deme işimi gücümü bırakayım seni götüreyim ama vazgeçme dedi sen endoskopi yaptirdiginda bile kaç gun kendiné gelemedin benim dün orada pskolojim bozuldu ayagimdan astılar ne kadar kötü oldum biliyor musun kimseyle ne konuştum ne güldüm ulkemizde o kadar çare varken böyle bir yere gitmekte niye. ALLAH korusun ya sakat kalsaydım ya ayağım bir yere takılıp basimin üstüne dusseydim ben gitmek istemiyorum dedim yola çıkacağı için çamaşır falan koymuştum posetçantaya. Onu da bıraktı ben gidiyorum bir daha da gelemeyeceğim bu eve dedi çıktı gitti şimdi tekrar aradı babam annem yengen gidin ışte istersen annende gelsin ama 2 gün daha sabret git o kadına dedi önce doktor önce tıp daha hiç birşey yaptirmamisiz tahlil yaptirmamisiz sen bana böyle diyorsun ben adam akıllı bir doktora gitmek istiyorum dedim beni seviyorsan gideceksin sevmiyorsan da kapat şu telefonu dedi kapattımben tamam cahilim ama eşimde çok cahil eşim 25 yaşında. O kadar çok ısrar ediyorlarki kızlar çok korkuyorum
valla gayet hur iradesiyle hala o herifin yaninda kaliyor.yöneticilerden konunun kapanmasını rica ediyorum. konuyu açan kişi zaten obezite hastası şimdi kalkıp da burada bu yaptığı çağ dışı eylem için onu yermenin de faydası yok. evet hata etmiş fakat bu hataya sürüklenmiş, kendi hür iradesiyle yapsaydı zaten burada konu açıp korktuğunu ifade edip konu açmazdı ki korkmazdı da o vakit.
sonuç olarak şu an konuyu açana psikolojik şiddet uygulanıyor hem burada hem de diğer sitelerde...
yapmayın....
Evliligin o kadar huzurlu ve guzel gidiyor ki(!), bu mutlulugu bi bebekle taçlandırman şart..Kızlar hayırlı akşamlar bugün başıma gelmeyen kalmadı bebek düşünmeye başladık ve esim yengem ben kv dördümüz ebe ye gittik yere minder serip üzerine uzan dediler uzandim yüzüstü uzandim kadın kasiklarima masaj gibi birşey yaptı karnimi salladı çektirdi senin damarlarin cok yamuk duzelmeyince nereye gidersen hangi doktora gidersen git çocuğun olmazlar damarlarin cok yamuk aaa diyip duruyor arkani don dedi döndüm sirt üstü uzandim belime baktı döl yatagin iyi durumda dedi senin damarların egri ve bunu duzeltmemiz lazım seni ayağından tavana asip cirpmamiz lazım dedi şaka yapiyyapıyorlar sandım tavanda bildiğin elektronik makara korkudan elim ayağıma dolaştı kabul etmedim kalk o zaman bir buraya niye geldin dedi kalktım gidiyordum kv ve yengem sakın korkacak birşey yok bir dene dedi ayaklarıma birşey sarıp ipi bağladılar bir yandan ağlayıp korkup bir yandan makara dönüyor ister istemez bağırmışım o korkuyla kendimi sıkmışım kendini sıkma dedilersede ne kadar sıkmadim bilemiyorum beni havada sirkelediler bu ebe eskiden hemsireymis o kadar çok kişi hamile kalmış ki kadın resmen nam salmış denebilir ama öyle cok korktum ki ebe 3 yarinda gel düzelecek mi bir daha bakalım dedi çok korkuyorum
Herhangi bi tıp bilgim yok gerci ama şeyi hic anlayamadim,"damarlar yamuk"Şey ya damarları yamuk şey olmuş ebe tavana asıp çamaşır gibi çırpınca da düzelmiş.Ben de döl yatağı kısmına takıldım erkekte olmuyo muydu o ya
Bizim totomuzdan ter damlasın ders çalışmaktan, 16 yıldır eğitim alalım. Elin cahili kocakarısı milleti tavanda çırparak paraları cukkalasın. Neden. Konu sahibi gibi cahiller sayesinde.
HahahahaahaSonra geri mi çıkarmışlar.. El birliğiyle mi ?
noktası virgilune katiliyorum. Nolur çocuk yapma pişman olacan.@Atabetul
HAMİLE Mİ KALMAK İSTİYORSUN?
Sana şuan kimsenin bilmediği en etkili yöntemi yazacağım hazır mısın?
Doğum kontrol hapı, spiral, aylık iğne, deri altı implant, kondom (kocan kullanacak bunu ne olur ne olmaz söyliyim de) bunları bir arada kullanırsan kesin hamile kalırsın. İlk ay kalamazsan sonraki ay dene. Yani böyle sürekli dene sen olur mu...
@Atabetul
HAMİLE Mİ KALMAK İSTİYORSUN?
Sana şuan kimsenin bilmediği en etkili yöntemi yazacağım hazır mısın?
Doğum kontrol hapı, spiral, aylık iğne, deri altı implant, kondom (kocan kullanacak bunu ne olur ne olmaz söyliyim de) bunları bir arada kullanırsan kesin hamile kalırsın. İlk ay kalamazsan sonraki ay dene. Yani böyle sürekli dene sen olur mu...
ebeye neden gittin anlamıyorumKızlar hayırlı akşamlar bugün başıma gelmeyen kalmadı bebek düşünmeye başladık ve esim yengem ben kv dördümüz ebe ye gittik yere minder serip üzerine uzan dediler uzandim yüzüstü uzandim kadın kasiklarima masaj gibi birşey yaptı karnimi salladı çektirdi senin damarlarin cok yamuk duzelmeyince nereye gidersen hangi doktora gidersen git çocuğun olmazlar damarlarin cok yamuk aaa diyip duruyor arkani don dedi döndüm sirt üstü uzandim belime baktı döl yatagin iyi durumda dedi senin damarların egri ve bunu duzeltmemiz lazım seni ayağından tavana asip cirpmamiz lazım dedi şaka yapiyyapıyorlar sandım tavanda bildiğin elektronik makara korkudan elim ayağıma dolaştı kabul etmedim kalk o zaman bir buraya niye geldin dedi kalktım gidiyordum kv ve yengem sakın korkacak birşey yok bir dene dedi ayaklarıma birşey sarıp ipi bağladılar bir yandan ağlayıp korkup bir yandan makara dönüyor ister istemez bağırmışım o korkuyla kendimi sıkmışım kendini sıkma dedilersede ne kadar sıkmadim bilemiyorum beni havada sirkelediler bu ebe eskiden hemsireymis o kadar çok kişi hamile kalmış ki kadın resmen nam salmış denebilir ama öyle cok korktum ki ebe 3 yarinda gel düzelecek mi bir daha bakalım dedi çok korkuyorum