Bebek için ebeye gittim tavana asildim

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Ben takip etmedim ama bu üyenin Sorunlu bir evliliği var sanırım ;sonra da bu kadınların başına bir iş gelince hepimiz üzülüyoruz kusura bakmayın ama bu kadınlar kaderlerini kendileri yazıyor !Böyle adamdan koca olmamış ki baba olsun sonra tv de seni de bir şiddet sahnesinde görürüz Allah muhafaza .aklını başına al çocuk insanı adam yapmaz Adam olana çocuk yapılır gel büyüklerinin sözünü küpe et.Cahil kv ve onun takımı Önder'in olmasın .Tek Önder'in Allah'ın sana verdiği akıl olsun!

Seni o makaraya asıp sopalayasım var yeminle
O herife çocuk doğurmaya çalışmak da ayrı bir cinnet sebebi
Neyin kafasıdır bu ya

Doğru yaptığınıza emin misin ?
Vajina ve penisi kullanıyorsunuz değil mi ?
Kusura bakma soruyorum çünkü yanlış yerden yapıp bilmeyenler var
Sakın gitme ebe midir asıcı mıdır nedir
Sen dra git eşinde üroloğa gitsin

valla gayet hur iradesiyle hala o herifin yaninda kaliyor.

Bebek özlemini anlarım da bu cahilligi anlamam. Rabbim vermiyorsa vardır bir sebebi caresini arayın hastaliklarin deniliyor da kendini tavana aşmak nedir ya düşseydin ordan da beyin kanaması olsa ne yapacaktin baş aşağı. Okurken kanım dondu sanki tövbe ya rabbim.mis miş le is mi olur o nasıl bir hemsireymis

Evliligin o kadar huzurlu ve guzel gidiyor ki(!), bu mutlulugu bi bebekle taçlandırman şart..
Allah akil fikir versin ya..

Herhangi bi tıp bilgim yok gerci ama şeyi hic anlayamadim,"damarlar yamuk" demiş, peki dışardan bakarak nasil anlamis damarlarin tipini seklini semalini?? Ayrica asıp sallayinca "yamuk" damarlar nasil düzelmiş?
Not: cok guldum ya bu konuya

@Atabetul

HAMİLE Mİ KALMAK İSTİYORSUN?
Sana şuan kimsenin bilmediği en etkili yöntemi yazacağım hazır mısın?

Doğum kontrol hapı, spiral, aylık iğne, deri altı implant, kondom (kocan kullanacak bunu ne olur ne olmaz söyliyim de) bunları bir arada kullanırsan kesin hamile kalırsın. İlk ay kalamazsan sonraki ay dene. Yani böyle sürekli dene sen olur mu...

Fake konu fake üye diyorum; sanki tüm konuların, adım adım bu konunun patlaması için hazırlanmış.

19-20 yaşındasın, Obezsin, henüz 5 aylık evlisin, cicim aylarını eşinin dayağı ile taçlandırıyorsun, kv ile inanılmaz kavgalar, psikolojin bozulmuş vs vs... Ne eksik? Elbette bu yuvaya bir çocuk eksik(!) Eh hala bu iğrenç ortama sımsıkı tutunuyorsunuz; çocuk olsun diye tavana asılıp silkelenmek belki de tüm bunlar arasında en mantıklısı.

Daha çok şey yazılabilir, ancak konuya inancım pek yok, böyle bir cahilliğe inanmak istemiyorum.

noktası virgilune katiliyorum. Nolur çocuk yapma pişman olacan.

Eksi sozlugun bazi geyiklerini, konularini, yorumlarini okurum arada, begenirim de.. KK konusunda abarttiklarini ve cok dogru yorumlar yapmadiklarini dusunurum, cunku bu sitede gercekten cok faydali bolumler ve cok yardimci uyeler/yorumlar var, kadinlarin toplanip sacma dedikodular döndürdüğü bi yer degil.. Ama bu konuyu ne kadar ti'ye alsalar haklilar be yav bizim hatunlar bile geyige cevirmis artik.. Iste boyle sacma sapan konular, sacma sapan yaşantılar yuzunden bu site yanlis tanınıyor ve dalga geciliyor.. Azcik kullanin şu akli fikri be kardeşim..

Aynen katılıyorum tek tek hepsini dene sonucu bize yaz konu sahibi

ebeye neden gittin anlamıyorum
dr a gitmen gerekmıyor mu?
bir de neden topluca gittiniz

Son düzenleme:
Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…