- 17 Nisan 2012
- 30.413
- 65.399
-
- Konu Sahibi atlasirmak
Seni bu adama Kim verdi söylesene! Hazır gitmişken sen de direk karakola gidiyorsun ve eşinin kaynana ve görümcenin sana işkence için bir eve götürüp astığını söylüyorsun? Ve o adamı hayatından çıkarıyorsun? Anladın inşallah.Neden böyle guluyorsunuz ben size başıma gelen olayı yaşadığım şok u korkumu anlattım ama aranızda alay konusu sanıp gülenler olmuş. Şimdi eşim şehir dışına çıkacaktı ben o kadına bir daha gitmem dedim bana ne dersen de ama oraya gitmeyeceğim deme işimi gücümü bırakayım seni götüreyim ama vazgeçme dedi sen endoskopi yaptirdiginda bile kaç gun kendiné gelemedin benim dün orada pskolojim bozuldu ayagimdan astılar ne kadar kötü oldum biliyor musun kimseyle ne konuştum ne güldüm ulkemizde o kadar çare varken böyle bir yere gitmekte niye. ALLAH korusun ya sakat kalsaydım ya ayağım bir yere takılıp basimin üstüne dusseydim ben gitmek istemiyorum dedim yola çıkacağı için çamaşır falan koymuştum posetçantaya. Onu da bıraktı ben gidiyorum bir daha da gelemeyeceğim bu eve dedi çıktı gitti şimdi tekrar aradı babam annem yengen gidin ışte istersen annende gelsin ama 2 gün daha sabret git o kadına dedi önce doktor önce tıp daha hiç birşey yaptirmamisiz tahlil yaptirmamisiz sen bana böyle diyorsun ben adam akıllı bir doktora gitmek istiyorum dedim beni seviyorsan gideceksin sevmiyorsan da kapat şu telefonu dedi kapattımben tamam cahilim ama eşimde çok cahil eşim 25 yaşında. O kadar çok ısrar ediyorlarki kızlar çok korkuyorum
Bir gram bile akıl yok eşinde, çocuğunuz oldu diyelim, bu kafalarla nasıl büyüteceksiniz o çocuğu? O aletten korkmayı geçtim, öyle bir aileyle çocuk büyütmekten korkardım ben ya. Yarın çocuk hasta olursa öldürürler bile bu cahillikle iyileştireceğiz diye.Neden böyle guluyorsunuz ben size başıma gelen olayı yaşadığım şok u korkumu anlattım ama aranızda alay konusu sanıp gülenler olmuş. Şimdi eşim şehir dışına çıkacaktı ben o kadına bir daha gitmem dedim bana ne dersen de ama oraya gitmeyeceğim deme işimi gücümü bırakayım seni götüreyim ama vazgeçme dedi sen endoskopi yaptirdiginda bile kaç gun kendiné gelemedin benim dün orada pskolojim bozuldu ayagimdan astılar ne kadar kötü oldum biliyor musun kimseyle ne konuştum ne güldüm ulkemizde o kadar çare varken böyle bir yere gitmekte niye. ALLAH korusun ya sakat kalsaydım ya ayağım bir yere takılıp basimin üstüne dusseydim ben gitmek istemiyorum dedim yola çıkacağı için çamaşır falan koymuştum posetçantaya. Onu da bıraktı ben gidiyorum bir daha da gelemeyeceğim bu eve dedi çıktı gitti şimdi tekrar aradı babam annem yengen gidin ışte istersen annende gelsin ama 2 gün daha sabret git o kadına dedi önce doktor önce tıp daha hiç birşey yaptirmamisiz tahlil yaptirmamisiz sen bana böyle diyorsun ben adam akıllı bir doktora gitmek istiyorum dedim beni seviyorsan gideceksin sevmiyorsan da kapat şu telefonu dedi kapattımben tamam cahilim ama eşimde çok cahil eşim 25 yaşında. O kadar çok ısrar ediyorlarki kızlar çok korkuyorum
Seni bu adama Kim verdi söylesene! Hazır gitmişken sen de direk karakola gidiyorsun ve eşinin kaynana ve görümcenin sana işkence için bir eve götürüp astığını söylüyorsun? Ve o adamı hayatından çıkarıyorsun? Anladın inşallah.
Daha ağır yazıcam ama kendimi zor tutuyorum.
Ne zaman demiş? Yalan atıyordur ya hu! Sizce bu zeka seviyesiyle mümkün mü?Bu kız üniversite mühendislik bitirdim demedi mi ben mi rüyamda gordum ?
çok banlar yanacak. Sayfadan ayrılamadım
Geçmiş olsun ya bakıyorum konuya ben de. Ebenin adresini alacağım senin için
Ne zaman demiş? Yalan atıyordur ya hu! Sizce bu zeka seviyesiyle mümkün mü?
Konular karıştı sanırımAllah allaaaah o zaman ya ruyamda gördüm ya baska konuyla karistiriyorum kıza da cemkirdim biraz üstte ayıp oldu
Çocuğu ikimiz yapıyoruz, niye sadece ben silkeleniyorum desene.
zeka seviyesine neden laf soyluyorsunuz? kadin diyor iste zorluyorlar diye. daha cocuk, aile arkada degilse bunlara mecbur birakiliyordur.Ne zaman demiş? Yalan atıyordur ya hu! Sizce bu zeka seviyesiyle mümkün mü?
Yok artık bu gözler neler okudu şimdi tövbeler tövbesiKızlar hayırlı akşamlar bugün başıma gelmeyen kalmadı bebek düşünmeye başladık ve esim yengem ben kv dördümüz ebe ye gittik yere minder serip üzerine uzan dediler uzandim yüzüstü uzandim kadın kasiklarima masaj gibi birşey yaptı karnimi salladı çektirdi senin damarlarin cok yamuk duzelmeyince nereye gidersen hangi doktora gidersen git çocuğun olmazlar damarlarin cok yamuk aaa diyip duruyor arkani don dedi döndüm sirt üstü uzandim belime baktı döl yatagin iyi durumda dedi senin damarların egri ve bunu duzeltmemiz lazım seni ayağından tavana asip cirpmamiz lazım dedi şaka yapiyyapıyorlar sandım tavanda bildiğin elektronik makara korkudan elim ayağıma dolaştı kabul etmedim kalk o zaman bir buraya niye geldin dedi kalktım gidiyordum kv ve yengem sakın korkacak birşey yok bir dene dedi ayaklarıma birşey sarıp ipi bağladılar bir yandan ağlayıp korkup bir yandan makara dönüyor ister istemez bağırmışım o korkuyla kendimi sıkmışım kendini sıkma dedilersede ne kadar sıkmadim bilemiyorum beni havada sirkelediler bu ebe eskiden hemsireymis o kadar çok kişi hamile kalmış ki kadın resmen nam salmış denebilir ama öyle cok korktum ki ebe 3 yarinda gel düzelecek mi bir daha bakalım dedi çok korkuyorum
Konu sahibesi bi,de dayak yiyormus eşinden fiziksel eşinin ailesinden psikolojik saldırı altindaymiszeka seviyesine neden laf soyluyorsunuz? kadin diyor iste zorluyorlar diye. daha cocuk, aile arkada degilse bunlara mecbur birakiliyordur.
konu sahibi taviz verme tepkinden, gitme birdaha oraya. boyle bir adamdan baba falan olmaz cocuk fikrini erteleyin ve evliliginizi gozden gecirin.
tamam 4. sayfada bende dalga geçtim de konu ciddi, kimbilir neler soyleyerek goturduler oraya. psikolojik baski ile agzini bile acmasina izin vermediler belki. siddette varsa esinden korkuyordur vs..Konu sahibesi bi,de dayak yiyormus eşinden fiziksel eşinin ailesinden psikolojik saldırı altindaymis
daha evliliğin oturmamışken gebe kalmak mı?Ben obeziteyim yasim 21 kilom 85 boyun 156 falan
Aile arkada değilse evliliğini nasıl gözden geçirecek peki?zeka seviyesine neden laf soyluyorsunuz? kadin diyor iste zorluyorlar diye. daha cocuk, aile arkada degilse bunlara mecbur birakiliyordur.
konu sahibi taviz verme tepkinden, gitme birdaha oraya. boyle bir adamdan baba falan olmaz cocuk fikrini erteleyin ve evliliginizi gozden gecirin.
Annemin babamin haberi yokki sadece amcamin hanimi yengem vardı benim ailemden o da bir deneyelim diye o sakinleştirmeye çalıştı kızlar dünkü o korkudan sonra gerçekten iyi değilim gitmek istemiyorum eşim çok zorluyor ne yapacağım benGuzelim ne olur kac kurtar kendini bunlardan, sen bunlarin eline nasil dustun ya? Anan baban yok mu, cevrede hic mi akilli insan yok sana yardim edecek ya;insanlar guldu ama hikayeye guldu sana degil cunku trajikomik.
Bu kız üniversite mühendislik bitirdim demedi mi ben mi rüyamda gordum ?
bunlari hepimiz söylüyoruz zaten. ya korkuyor ya aile arkada degil uygulayamiyor bunlari ama uygulamali.Aile arkada değilse evliliğini nasıl gözden geçirecek peki?
Zeka seviyesine laf söylüyorum çünkü azıcık mantıklı olan bir insan bunu kendine yaptırmaz. Kavga eder, polise gider, ailesine gider ama bu hayatı kendine reva görmez! Çocuk falan da değil. Evlenmeyi bilen bunları da bilecek, düşünecek. Karşısında ona şiddet uygulayan adam var, en başta ona çocuk vermeyecek.
Gitmeyeceksin.Annemin babamin haberi yokki sadece amcamin hanimi yengem vardı benim ailemden o da bir deneyelim diye o sakinleştirmeye çalıştı kızlar dünkü o korkudan sonra gerçekten iyi değilim gitmek istemiyorum eşim çok zorluyor ne yapacağım ben
polise git zorla goturmeye çalışıyorlar de. hadi bundan cekiniyorsan kapat telefonunu cik evden. ailenin akrabanin arkadasinin illaki biri vardir git yanina.Annemin babamin haberi yokki sadece amcamin hanimi yengem vardı benim ailemden o da bir deneyelim diye o sakinleştirmeye çalıştı kızlar dünkü o korkudan sonra gerçekten iyi değilim gitmek istemiyorum eşim çok zorluyor ne yapacağım ben