Bebek için ebeye gittim tavana asildim

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Konu sahibi uyudu diyecektim ben de
Aynen asılı kaldım bir ipin ucunda.
Konuya ayaklarımdan astılar beni yarın adminlerin cırpmasını bekliyorum
Yorum yapmak için kk ya girdim sitenin girişine asıldım adminlere zerre kadar kızmıyorum, hakkım sonuna kadar helal. Günah dolu bir forum gecesiydi

Yorum yapmak için kk ya girdim sitenin girişine asıldım adminlere zerre kadar kızmıyorum, hakkım sonuna kadar helal. Günah dolu bir forum gecesiydi
Ahahha sen çok fenasın ya gülmekten öldüm.
Telafi edilecek yanımız da yok Mune abla ne yapsın. Kaç gün sallayacaklar kim bilir :-( konuya giren ellerim ah ellerim :-( hay o ebenin

Ahahha sen çok fenasın ya gülmekten öldüm.
Telafi edilecek yanımız da yok Mune abla ne yapsın. Kaç gün sallayacaklar kim bilir :-( konuya giren ellerim ah ellerim :-( hay o ebenin
Ben şu yanık bacağım için domuz yağının satıldığı yeri kızlardan öğreneydim bari de öyle ban yiyeydim eğer birimizi azad ederlerse merhamet gösterirlerse konuları güncel tutalım bari Mune ablanın da konuyu okurken bize hak vereceğine eminim ama bizi harcayacakalar bu kesin

Kolay gelsin canım.
Mune ablacım özür dilerim bir daha böyle konulara girmeyeceğim :-( yani umarım :-(

Cidden var böyle şeyler. Çocuğum olmuyor diye bir arkadaşım ısrarla tavana asalım demişti. Saçma buldum dinlemedim. Şimdi görünce şaşırmadım o yüzden.

Ben bu tarz seylere inaniyorum.. cogumuz aslinda slternatif tipla cozulecek seyler yerine hormonu yiyoruz bosu bosuna.. rahim durumu onemli kan doladimi iyi mi rahimde onemli., ve bu ancak uzmaniyla duzelir..

Eski tedavi yontemlerini dogal otlari bitkileri ilac niyetine kullanmayi dogru buluyorum.
Ama bu konu bambaskaaaaa.
Bu konu yikiliyooo..
Kizimiz 20 yasinda. 5 aylik evli. Doktora hic ugramamis bile. Kendini tavana astirmis.
Bu forumdan senelerdir hayata dair cok sey ogrendim.
Ama boylesine sacma olani ilk kez gordum.
Tebrik ediyor basarilarinin devamini diliyorum...

Çocuk için ebeyi mi gidilir?
Dağın başında olursun kar kış olur evden çıkamazsın doğum başlar çağırırsın ebe gelir

Resmen paranla rızanla işkence görmüşsün böyle dalga geçe geçe yapmış

Damar yamukmuşta tavana asıp silkeliycek ?

Şırıngayla damara bulamıyolar senin ebe şeklini bile söylüyo xray mübarek

Eee hadi oraya gidene dinleyene kadar aklına gelmedi de görünce demedin mi ebecim herkesin mi yamuk makara hazır bekliyo?

Sakın bidaha gitme oraya önce bi dahiliyeye git enazından bu kilo neden var şeker bar mı tiroid var mı kolestrol nealemde baksın sonrada diyetisyene sevk iste sana göre diyet versin

Bu kiloyla hamile kalıp nasıl doğum yapıcaksın önce zayıfla sağlığına kavuş sonra doğurursun

Yapmayın ay gitmeyin tavana asmak nedir ya. Şok oldum anlattıklarınıza. Gidin bi doktora gayet insan gibi baksın neyse problem ona göre ilaç versin.

Cahillik böyle bir şey işte.
Ne yaparsanız yapın bazı şeyleri yenemiyorsunuz.
Bilim, tip , Dr varken eski hemşire yeni ebeden medet umuyorlar.
Ne diyeyim hakettiginizi bulun.

Bebek isteyipte olmuyorsa ,karı koca ikinizin gerekli tetkikleri yaptırması gerek !! Sorun ney,problem kimde ,kimin öncelikli tedavi olması gerekiyor vs .. sıkıntı sizde değil kocanizdaysa?? Ha doktora gittiniz deneyiniz sorun sizde tedaviside yok insan derki amaannn yattı balık yan gider deneyeyim... Eğer doktora görünmeden öncelik alternatif tıp ise kendinizde kalıcı problem olmasına sebeb verebilirsiniz !!! Kesinlikle gitmeyin

Bunu bende duymuştum canim öyle çocuğu olanda var tanıdığım

Neden böyle guluyorsunuz ben size başıma gelen olayı yaşadığım şok u korkumu anlattım ama aranızda alay konusu sanıp gülenler olmuş. Şimdi eşim şehir dışına çıkacaktı ben o kadına bir daha gitmem dedim bana ne dersen de ama oraya gitmeyeceğim deme işimi gücümü bırakayım seni götüreyim ama vazgeçme dedi sen endoskopi yaptirdiginda bile kaç gun kendiné gelemedin benim dün orada pskolojim bozuldu ayagimdan astılar ne kadar kötü oldum biliyor musun kimseyle ne konuştum ne güldüm ulkemizde o kadar çare varken böyle bir yere gitmekte niye. ALLAH korusun ya sakat kalsaydım ya ayağım bir yere takılıp basimin üstüne dusseydim ben gitmek istemiyorum dedim yola çıkacağı için çamaşır falan koymuştum posetçantaya. Onu da bıraktı ben gidiyorum bir daha da gelemeyeceğim bu eve dedi çıktı gitti şimdi tekrar aradı babam annem yengen gidin ışte istersen annende gelsin ama 2 gün daha sabret git o kadına dedi önce doktor önce tıp daha hiç birşey yaptirmamisiz tahlil yaptirmamisiz sen bana böyle diyorsun ben adam akıllı bir doktora gitmek istiyorum dedim beni seviyorsan gideceksin sevmiyorsan da kapat şu telefonu dedi kapattım ben tamam cahilim ama eşimde çok cahil eşim 25 yaşında. O kadar çok ısrar ediyorlarki kızlar çok korkuyorum

Guzelim ne olur kac kurtar kendini bunlardan, sen bunlarin eline nasil dustun ya? Anan baban yok mu, cevrede hic mi akilli insan yok sana yardim edecek ya ;insanlar guldu ama hikayeye guldu sana degil cunku trajikomik.

Ya ben cahilim derken gözünü seveyim utan biraz üniversite bitirdiğini söylüyorsun ne cahilligi

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…