Bebek için ebeye gittim tavana asildim

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Yada bak aklima ne geldi?? Sen bosuna bu ebe hanima para verme direk bu yazdigini babana okutalim zaten o zaman baban seni sallandirir:)
Ahahahahha hiç gülcem yoktu dicem ama sabah beri gülüyorum.
Bu gidişle adminler iyi gülecek

Ay babam okursa beni elektronik makarayla da sallandırmaz eski usul makara bulur özellikle valla

Hay ebenizi diyecek konu sahibi birazdan yalniz.tam uzuluyorum sonra bir gulme geliyor
Ay ben senin mesajlarına çok Güldüm bir de göz ardı etmişsin düzelince ALLAH razı olsun diyorsun ya bayıldım.
Gülme olayına gelince bugün ağlamaya çalıştım yarın güleyim diye ama okumaz olaydım bu konu yüzüne kaç saattir gülüyorum. Hem üzülüyorum hem gülüyorum

Demi oyle valla dedim ya 10 yildir benimde olmuyo diye ebe ruyama girip beni sallandirip ustumde de tepincek :)
Hahahahaha konu resmen fenomen ya, tamam diyorum gülmeyeceğim yazık kıza diyorum, çıkıcam konudan diyorum yok duramıyorum. Ban ban atıyor kalbim :) Bu arada rabbim sana hayırlı minnoş minnoş bebişler nasip etsin canım :)))

Aminn canim cok tesekkur ederim. Bu arada bende cok guluyorum esim uyancak diye korkuyorum:)

Şimdiden hakkınızı helal edin yarın görüşemeyeceğiz. Uzaktan takip edeceğim sizleri.
Burada olmadığım süre boyunca iyi davranın kendinize. Adminler beni sallandıracaklar. Sitenin girişinde asılı kalacağım

Insallah gulersin canim yarin.simdiden hayirli olsun hakkinda.ama gulunmeyecek gibi degilki konu.uzulne kismini cok uzun tutamiyorum ister istemez

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…