- 21 Şubat 2017
- 3.816
- 7.459
- 32
-
- Konu Sahibi atlasirmak
AhahahahhaYada bak aklima ne geldi?? Sen bosuna bu ebe hanima para verme direk bu yazdigini babana okutalim zaten o zaman baban seni sallandirir:)
Demi oyle valla dedim ya 10 yildir benimde olmuyo diye ebe ruyama girip beni sallandirip ustumde de tepincek :)Ebeyi bilemem canım da bizim göreceğimiz kesin :)
Ay ben senin mesajlarına çok GüldümHay ebenizi diyecek konu sahibi birazdan yalniz.tam uzuluyorum sonra bir gulme geliyor
Hahaaa farketmez zaten baksana care hep eski usullerde araniyor:)Ahahahahhahiç gülcem yoktu dicem ama sabah beri gülüyorum.
Bu gidişle adminler iyi gülecek
Ay babam okursa beni elektronik makarayla da sallandırmazeski usul makara bulur özellikle valla
Hahahahaha konu resmen fenomen ya, tamam diyorum gülmeyeceğim yazık kıza diyorum, çıkıcam konudan diyorum yok duramıyorum. Ban ban atıyor kalbim :) Bu arada rabbim sana hayırlı minnoş minnoş bebişler nasip etsin canım :)))Demi oyle valla dedim ya 10 yildir benimde olmuyo diye ebe ruyama girip beni sallandirip ustumde de tepincek :)
Yazık beeVideoda benzer düzenek var :)))))
Aminn canim cok tesekkur ederim. Bu arada bende cok guluyorum esim uyancak diye korkuyorum:)Hahahahaha konu resmen fenomen ya, tamam diyorum gülmeyeceğim yazık kıza diyorum, çıkıcam konudan diyorum yok duramıyorum. Ban ban atıyor kalbim :) Bu arada rabbim sana hayırlı minnoş minnoş bebişler nasip etsin canım :)))
Yazık bee:-(
Ben de bir astırıp geleyimGörüntülü konu özetibu astırma işi yaygın bayağı sanırım :) dalga dalga yayılmaz inşallah :)
Sana yarin icin bol sanslarŞimdiden hakkınızı helal edin yarın görüşemeyeceğiz. Uzaktan takip edeceğim sizleri.
Burada olmadığım süre boyunca iyi davranın kendinize. Adminler beni sallandıracaklar. Sitenin girişinde asılı kalacağım
Benimle gelmiyor musunuzSana yarin icin bol sanslar
Ya aslinda cidden bende uzuldum ama gulmeden de duramiyorum degisik bir durum:)Hay ebenizi diyecek konu sahibi birazdan yalniz.tam uzuluyorum sonra bir gulme geliyor
Insallah gulersin canim yarin.simdiden hayirli olsun hakkinda.ama gulunmeyecek gibi degilki konu.uzulne kismini cok uzun tutamiyorum ister istemezAy ben senin mesajlarına çok Güldümbir de göz ardı etmişsin düzelince ALLAH razı olsun diyorsun ya bayıldım.
Gülme olayına gelince bugün ağlamaya çalıştım yarın güleyim diye ama okumaz olaydım bu konu yüzüne kaç saattir gülüyorum. Hem üzülüyorum hem gülüyorum
Asılma anını detaylandırabilir misiniz? Okuması çok zevkli, lakin silkelenmeyi tam gözümde canlandıramadım.
Beraberiz canım merak etmeŞimdiden hakkınızı helal edin yarın görüşemeyeceğiz. Uzaktan takip edeceğim sizleri.
Burada olmadığım süre boyunca iyi davranın kendinize. Adminler beni sallandıracaklar. Sitenin girişinde asılı kalacağım
Yok canim ben gelmeyim:)Benimle gelmiyor musunuzçok eğlenceli bence deneyin birlikte sallanalım
Ay ben gittim gideceğim kadar. Bari iyice Konuşayım. Konu sahibi yaktın beni.
Aynen ben bu yorumu su ana kadar 10 kere okudum az önce sen alıntıladın 11. oldu hala aynı tepki "ahahahahhahahahahahahahahahaha"telefonu elimden attım bu nedir ya