- 21 Şubat 2017
- 3.816
- 7.460
- 88
- 32
- Konu Sahibi atlasirmak
Ay sen bari dursaydınBeraberiz canım merak etme![]()

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Ay sen bari dursaydınBeraberiz canım merak etme![]()
Admingiller beni de sallandırmadan şöyle bir çırpmadan bırakmazlar gibi geliyorAy sen bari dursaydın![]()
İnşaALLAH canım. Yoksa ebeye ben de gideceğimInsallah gulersin canim yarin.simdiden hayirli olsun hakkinda.ama gulunmeyecek gibi degilki konu.uzulne kismini cok uzun tutamiyorum ister istemez
Bizi ters bağlayıp sitenin girişinde silkecekler. İbreti alem içinAdmingiller beni de sallandırmadan şöyle bir çırpmadan bırakmazlar gibi geliyor![]()
Aynen ben bu yorumu su ana kadar 10 kere okudum az önce sen alıntıladın 11. oldu hala aynı tepki "ahahahahhahahahahahahahahahaha"
Bir konuda biz açarız napalımBizi ters bağlayıp sitenin girişinde silkecekler. İbreti alem için![]()
Yarın konu açma ihtimalim yüksektiBir konuda biz açarız napalımHakettik yeminle hakettik
![]()
Bizi harcayacaklar matmazelYarın konu açma ihtimalim yüksektiNermin yaktın beni Nermin
yaktın beni konu sahibi. KK hayatımın en büyük silkelenmesini yaşıcam
![]()
Daha dur bunun yarını var uç öğün daha güleceksin, yaşanmış, onaylanmışVallahi defalarca okudum defalarca güldüm ya![]()
ALLAH seni yaBizi harcayacaklar matmazelolsun belki damarlarımız falan dümdüz olur da bir daha böyle şeyler yapmayız
![]()
Konu KK hayatıma ateş düşürdü oraya düşse ne olurKonu ekşi sözlüğü düşmüş bu arada![]()
Pasif bir direnişle ağlamış sadece. Ama konu sahibinin akıllanmaya da niyeti yok ki. 5 aylık evli ve çocuk düşünüyor diğer konularına baktım evliliği sağlıksız. Herkes uyarmış. Kız hiç birini dinlemeyip tavana asıldım diye geliyor, içler acısı.Ya aslinda ne kadar uzucu bir durum daha cok genc evlendiriliyor ve kendi vucudu hakkinda bile soz sahibi degil.psikolojik baski ve siddet var.Ya o sirada korkudan bayilsa,kriz gecirse.
Herkes gitti bi biz kaldık deli gibi yaptık kendimizi, vallahi ben konudan çıkamıyorum büyülendim nolucak bu böyle konu sahibi gitti uyudu beni uyutmuyorALLAH seni ya![]()
![]()
bize kurulmuş bir komploymuş bu
![]()
Evet okudum.Keske konu sahibi de guzrlce okusaymis yazikkkPasif bir direnişle ağlamış sadece. Ama konu sahibinin akıllanmaya da niyeti yok ki. 5 aylık evli ve çocuk düşünüyor diğer konularına baktım evliliği sağlıksız. Herkes uyarmış. Kız hiç birini dinlemeyip tavana asıldım diye geliyor, içler acısı.
Konu sahibi uyudu diyecektim ben deHerkes gitti bi biz kaldık deli gibi yaptık kendimizi, vallahi ben konudan çıkamıyorum büyülendim nolucak bu böyle konu sahibi gitti uyudu beni uyutmuyor![]()
Konu sahibine buradan selamlarımı iletiyorum. Ben onun konusu için yandım ama umarım o yarın silkelenmeye gitmezEvet okudum.Keske konu sahibi de guzrlce okusaymis yazikkk
:)) ben dayanamiyorum valla :) iyi geceler diyecegim ama sabah olmus :)Herkes gitti bi biz kaldık deli gibi yaptık kendimizi, vallahi ben konudan çıkamıyorum büyülendim nolucak bu böyle konu sahibi gitti uyudu beni uyutmuyor![]()