• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Bebek için ebeye gittim tavana asildim

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Yarın konu açma ihtimalim yüksekti :-) Nermin yaktın beni Nermin :-) yaktın beni konu sahibi. KK hayatımın en büyük silkelenmesini yaşıcam :-)
Bizi harcayacaklar matmazel :olamaz: olsun belki damarlarımız falan dümdüz olur da bir daha böyle şeyler yapmayız :KK53:

Hahhaa :KK70:deliler in arasına düşmussun bacim
Türkfilmi gibi olmadı gübreleme gömüp köpek idrari da icirirler
Kaççç bence ,akla yatkın şeymi Allah aşkına diplomasını sor yarın emekli kâğıtlarını sor bakiym

Ya aslinda ne kadar uzucu bir durum daha cok genc evlendiriliyor ve kendi vucudu hakkinda bile soz sahibi degil.psikolojik baski ve siddet var.Ya o sirada korkudan bayilsa,kriz gecirse.
Pasif bir direnişle ağlamış sadece. Ama konu sahibinin akıllanmaya da niyeti yok ki. 5 aylık evli ve çocuk düşünüyor diğer konularına baktım evliliği sağlıksız. Herkes uyarmış. Kız hiç birini dinlemeyip tavana asıldım diye geliyor, içler acısı.

Pasif bir direnişle ağlamış sadece. Ama konu sahibinin akıllanmaya da niyeti yok ki. 5 aylık evli ve çocuk düşünüyor diğer konularına baktım evliliği sağlıksız. Herkes uyarmış. Kız hiç birini dinlemeyip tavana asıldım diye geliyor, içler acısı.
Evet okudum.Keske konu sahibi de guzrlce okusaymis yazikkk

Herkes gitti bi biz kaldık deli gibi yaptık kendimizi, vallahi ben konudan çıkamıyorum büyülendim nolucak bu böyle konu sahibi gitti uyudu beni uyutmuyor :KK53::KK53::KK53:
Konu sahibi uyudu diyecektim ben de :-)
Aynen asılı kaldım bir ipin ucunda.
Konuya ayaklarımdan astılar beni yarın adminlerin cırpmasını bekliyorum :-)

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Back
X