- 2 Kasım 2015
- 2.498
- 5.895
-
- Konu Sahibi atlasirmak
Ben konu sahibinden bazı bilgileri alıp EGM ye şikayet ettim. 13. Sayfada bilgiler var. Belki işe yarar.Yahu nasıl komik değil ya, yapılanlar " işkenceye giriyor" resmen, konu sahibi gönüllü işkenceciye gitmiş, dört kişi resmen kıza işkence etmişler, akıl var mantık var. Biri şikayet etsin bu simsarı ya, yolun bulmuş kadın.
Ben konu sahibinden bazı bilgileri alıp EGM ye şikayet ettim. 13. Sayfada bilgiler var. Belki işe yarar.
Anam ebenin gözlerinde enfraruj mu var? Rahimdeki damarları nasıl gördü kız?Bir de damar yamuk ne demek allahaşkına biri bana açıklasın
Ya ben senin diğer konularını biliorum siz eşinizle anlasamioyusunuz çocuk yapmayın bakın bende benzer durumlar yaşadım bu tipler cocuktan sonra dahada kuduruyo şuan bosaniyorum olan bir yaşındaki masum yawruma oldu bikere daha diyorum ben ettim siz etmeyin yapmayın çocuk Allah'ın vermediginde bı hikmet var benim iki sene olmadı ben inat ettim direndim sonunda oldu şimdi keşke olmasaydi diorum yapmayın çocuk sizde çok pişman olacaksiniz bunu unutmayinKızlar hayırlı akşamlar bugün başıma gelmeyen kalmadı bebek düşünmeye başladık ve esim yengem ben kv dördümüz ebe ye gittik yere minder serip üzerine uzan dediler uzandim yüzüstü uzandim kadın kasiklarima masaj gibi birşey yaptı karnimi salladı çektirdi senin damarlarin cok yamuk duzelmeyince nereye gidersen hangi doktora gidersen git çocuğun olmazlar damarlarin cok yamuk aaa diyip duruyor arkani don dedi döndüm sirt üstü uzandim belime baktı döl yatagin iyi durumda dedi senin damarların egri ve bunu duzeltmemiz lazım seni ayağından tavana asip cirpmamiz lazım dedi şaka yapiyyapıyorlar sandım tavanda bildiğin elektronik makara korkudan elim ayağıma dolaştı kabul etmedim kalk o zaman bir buraya niye geldin dedi kalktım gidiyordum kv ve yengem sakın korkacak birşey yok bir dene dedi ayaklarıma birşey sarıp ipi bağladılar bir yandan ağlayıp korkup bir yandan makara dönüyor ister istemez bağırmışım o korkuyla kendimi sıkmışım kendini sıkma dedilersede ne kadar sıkmadim bilemiyorum beni havada sirkelediler bu ebe eskiden hemsireymis o kadar çok kişi hamile kalmış ki kadın resmen nam salmış denebilir ama öyle cok korktum ki ebe 3 yarinda gel düzelecek mi bir daha bakalım dedi çok korkuyorum
471 ziyaretçi