Bebek için ebeye gittim tavana asildim

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Herseyi yontemi falan gectimdr kaynana kayinpeder yenge bunlar sizin cocuk yapmak istediginizi neden biliyorlar.

Ebenin doktordan daha iyi oldugunu.
Kayinpederle ebeye gideni ilk defa duydum sorsak mutasip ailesinizdir.

Kızlar hayırlı akşamlar bugün başıma gelmeyen kalmadı bebek düşünmeye başladık ve esim yengem ben kv dördümüz ebe ye gittik yere minder serip üzerine uzan dediler uzandim yüzüstü uzandim kadın kasiklarima masaj gibi birşey yaptı karnimi salladı çektirdi senin damarlarin cok yamuk duzelmeyince nereye gidersen hangi doktora gidersen git çocuğun olmazlar damarlarin cok yamuk aaa diyip duruyor arkani don dedi döndüm sirt üstü uzandim belime baktı döl yatagin iyi durumda dedi senin damarların egri ve bunu duzeltmemiz lazım seni ayağından tavana asip cirpmamiz lazım dedi şaka yapiyyapıyorlar sandım tavanda bildiğin elektronik makara korkudan elim ayağıma dolaştı kabul etmedim kalk o zaman bir buraya niye geldin dedi kalktım gidiyordum kv ve yengem sakın korkacak birşey yok bir dene dedi ayaklarıma birşey sarıp ipi bağladılar bir yandan ağlayıp korkup bir yandan makara dönüyor ister istemez bağırmışım o korkuyla kendimi sıkmışım kendini sıkma dedilersede ne kadar sıkmadim bilemiyorum beni havada sirkelediler bu ebe eskiden hemsireymis o kadar çok kişi hamile kalmış ki kadın resmen nam salmış denebilir ama öyle cok korktum ki ebe 3 yarinda gel düzelecek mi bir daha bakalım dedi çok korkuyorum
Benim yenqeminde 7 yil cocuqu olmadi canim bizde ole un salmis bi yasli kadin duyduk oda ewe qelip yenqemi tavana astirmisti sonra biseyler daha yapti bikac qun surmustu.Yenqem bikac ay sonra hamile kaldi ama onlami alakali bilmiyorum :)

daha önce actigin konulari okudum. üzgünüm ama saglikli bir evliligin yok. kv kp sen esin hepiniz sorunlusunuz. boyle bir ortamda bebek dunyaya getirmeye hazir misiniz? sorumsuz baskici siddet uygulayan cahil bir eş, ebe adı altinda insanlarin duygulariyla oynayan bir "ebe", ve tüm bu saçmaliklarin yapilmasina izin veren sizz
Umarim kafaniz asagida sallanirken birazda olsa yamuk olan damarlarinizda kan akısiniz hizlanmistir ve bundan sonra daha saglikli kararlar alabilmene vesile olur....
ALLAH AKIL FİKİR VERSİN....

5 ayda hamile kalmayıp ebe adı altında hoca gezen tiplerdensiniz yıllarca çocugunuz olmaz tedaviler çaresiz kalır ağaçlara çaput bağlayıp, türbelere hocalara gitmek son şansınızdır bunuda anlarım. Ebe doktordan daha mı üstün ki ona gidiyosun? Ya da bulunduğumuz şehirde hastanemi yok? Dağ başında mısınız kaçıncı yüzyılda hangi okulu ya da hastanesi olmayan bir yerdesiniz merak ettim?? Gebe kalmak için özel günler var bunu biliyor musunuz?? Ebe söylemez ama doktora gitsen söylerdi o günleri..
Gittiğin kişinin Hiç bi elektronik cihazı yok ayrıca bir doktor bilgiside olamaz. Yaptığı şeyler hurafe bide kaç para aldı söyler misin? Ya ne olur ilim e bilim e inanın birazcık
sonra sizin gibilerin çocuklarıda kör cahil olup topluma gereksiz insanlar oluyor zaten yeterince var ülkemizde bunlardan ayaklarından silkmesi nedir ya?? halen bunlara inancak akıl var sizde. 2 gün sonra gebe kalıncada aaa beni silkeledi hemen kaldım diyecek kadar cahil bi milletiz kusura bakmayın :)

Resmen derdime dalıp gül gibi konuyu kaçırmışım 20 sayfa okudum daha okuyamadım dayanamadım yazıcam.
Konu gerçek mi? Bakın ne olur olmasın, olmamalı. Yahu ellendiğin yetmezmiş gibi bir de kendini avize gibi tavana mı astırdın konu sahibi? Baya bildiğimiz böyle sallandınız yani tavanda? Allah'ım aklımı tut.

Çocuk için biraz daha bekleyin yazık değil mi bebişe? Allah muhafaza hastalansa askıya maskıya asarsınız şifa niyetine

Konuyu eleştirenlere dalga geçenlere kızmışsınız ama bir üye "nerede bu tedavi" diye sormuş, doğru olabiliyor demiş. Konu sahibide adana da demiş. Bi defa konu etik değil birilerini saçmasapan bir şeye özendirme ihtimali var. Yıllardır çocuk bekleyen insanların duygularını üçkağıtçı bilimsellikten uzak kişilere yönlendirme ihtimali mevcut bir konu. Maalesef çaresizlikten bunları yapanlarda azımsanmayacak kadar çok. O yüzden eleştirenlere hak verdim ben hitapları sert olanlara da hak verdim. Kimse bilimsel olmayan yöntemlere birilerini özendirmemeli. Reklam kokan işler bunlar...
Ben yapilanin doğru oldugunu savunmuyorum ki.
Konu sahibiyle dalga gecilmesine kızdım.

Hamileysende artık çocuğun düşmüştür zaten. Hem kocası dövüyomuş hem çocuk yapıyo. Babanın evinden tek kişi çıkıp 2 kişi dönenler kervanına katılabilnek için verilen yoğun mücadelen bakalım nasıl sonuclancak. Adam şiddet uyguluyosa çocugum olmuyo bahanesiyle git babanın evine ilerde daha sağlıklı kararlar verirsin dicemde hangi köyde hangi kayınvalıdeylesin kim bilir

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
X