- 31 Ocak 2013
- 8.639
- 29.951
- Konu Sahibi atlasirmak
Ebesinin gözünde röntgen aleti varsa demek
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Bende gitmistim de ölüyordum...
Inş sizde işe yarar
Bu ne tavsiyemi şimdi Aynı kişinin reklamı mı?yoksa dalga mı?
Benim yenqeminde 7 yil cocuqu olmadi canim bizde ole un salmis bi yasli kadin duyduk oda ewe qelip yenqemi tavana astirmisti sonra biseyler daha yapti bikac qun surmustu.Yenqem bikac ay sonra hamile kaldi ama onlami alakali bilmiyorum :)Kızlar hayırlı akşamlar bugün başıma gelmeyen kalmadı bebek düşünmeye başladık ve esim yengem ben kv dördümüz ebe ye gittik yere minder serip üzerine uzan dediler uzandim yüzüstü uzandim kadın kasiklarima masaj gibi birşey yaptı karnimi salladı çektirdi senin damarlarin cok yamuk duzelmeyince nereye gidersen hangi doktora gidersen git çocuğun olmazlar damarlarin cok yamuk aaa diyip duruyor arkani don dedi döndüm sirt üstü uzandim belime baktı döl yatagin iyi durumda dedi senin damarların egri ve bunu duzeltmemiz lazım seni ayağından tavana asip cirpmamiz lazım dedi şaka yapiyyapıyorlar sandım tavanda bildiğin elektronik makara korkudan elim ayağıma dolaştı kabul etmedim kalk o zaman bir buraya niye geldin dedi kalktım gidiyordum kv ve yengem sakın korkacak birşey yok bir dene dedi ayaklarıma birşey sarıp ipi bağladılar bir yandan ağlayıp korkup bir yandan makara dönüyor ister istemez bağırmışım o korkuyla kendimi sıkmışım kendini sıkma dedilersede ne kadar sıkmadim bilemiyorum beni havada sirkelediler bu ebe eskiden hemsireymis o kadar çok kişi hamile kalmış ki kadın resmen nam salmış denebilir ama öyle cok korktum ki ebe 3 yarinda gel düzelecek mi bir daha bakalım dedi çok korkuyorum
Bu etiket daha iyi gülmeyim diyorum elimde değil, hem çok üzüldüm hem kahkaha atıyorum ya.Askıda sallanma keyfi
Ciddi ciddi bende ebeye gitmiştim bundan 1 sene once ölüyordum dedim bunun neresi reklam veya tavsiye ?
Aynı kişiye gittiniz şikayet etmediniz mi peki ölürken (!)
Ayni kişiye gitmedik. Yaslı başlı teyzeydi sikayet etme geregi duymadim.
Ben yapilanin doğru oldugunu savunmuyorum ki.Konuyu eleştirenlere dalga geçenlere kızmışsınız ama bir üye "nerede bu tedavi" diye sormuş, doğru olabiliyor demiş. Konu sahibide adana da demiş. Bi defa konu etik değil birilerini saçmasapan bir şeye özendirme ihtimali var. Yıllardır çocuk bekleyen insanların duygularını üçkağıtçı bilimsellikten uzak kişilere yönlendirme ihtimali mevcut bir konu. Maalesef çaresizlikten bunları yapanlarda azımsanmayacak kadar çok. O yüzden eleştirenlere hak verdim ben hitapları sert olanlara da hak verdim. Kimse bilimsel olmayan yöntemlere birilerini özendirmemeli. Reklam kokan işler bunlar...
doğru söze ne denirEfsane yorum; doğru şeye asılsaymış kesin çocuğu olurmuş
Edit; eksi sözlükten