Bebek için ebeye gittim tavana asildim

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Allahım gülesim geliyor bir yandan da üzülüyorum.

Erkeği askılayın yarınki tedavi de:))) eve yakın yerde bırakacak kadar uzun olaydı araç, çoçuklarda evi kolay bulurdu muhahahaha döl yolu iyi demiş ya, hala gülüyorum bu lafa, bir de damarların yamuk:))) yarın da kayınpeder ile gidiyorlarmış. Ne manyak aile bu

Yok artık bide ciddiye alıp soranlar olmuş başımıza gelenler hep bu cehalet yüzünden.
Fazla sıcak beyin fonksiyonlarınızı bitirmiş anlaşılan.

Keşke adamlarıda munasıp yerlerinden assalar niye hep kadın suçlanıyor yarın bi gün bu teyze kocanıda çağırır mazallah ikide onu eller

Ben yapilanin doğru oldugunu savunmuyorum ki.
Konu sahibiyle dalga gecilmesine kızdım.

Gereken yerde gerekli tepki verilse toplumda bu kadar saçmalıkla dolu cahillikler olmazdı. Bu konuyla da dalga geçerek tepki verenler sonuna kadar haklı ve yerinde davranıyor bana göre. Zaten konu fake bence. Aksi halde 5 aylık evliyken buna kalkışan kişiyi tecrit etmek lazım gelir.

30 sayfayı okudum. Bitti şükür. Ben de bittim. Kahve molası

Arkadaşım hayretler içerisinde takip ediyorum seni ya. Bir sosyolog olarak ilgi odağımsın şu an.

Ama bu konu gerçekse ben çok üzülürüm :-( çok da gülerim...

5 aylık evlisin neden çocuk yapmak istiyorsun evliliğin zaten anormal.

Aklıma şey geldi ya bir videoda görmüştüm böyle ters asılıp birilerine kafa atmaya çalışıyorlardı

Ay yok ben bu konuya düzgün yorum yapayım diyorum. Gülmekten bozuyorum Hababam Sınıfında da Mahmut Hocaya iftira atmak için yapmışlardı. O genç idealist öğretmen koşarak Mahmut hocaya gitmişti. "Nasıl yaparsınız, nasıl" diye haykırmıştı. Ve sahne kapanır

Eğitimsizlik ve Canım ülkemizin Türkiyemizin geldiği durum işte !!!

Eğitimden ne kadar uzağız görün cehaletten ölüyoruz be el birliğiyle geriye gitmeye devam . Gülüyoruz ağlanacak halimize.

Cocugum olmuyor diye tavanlara asilmayi goze alabiliyorsan.Biraz akil icinde kafana 10 kg saksi dusursunler iyi gelir.

Böbrek taşı düşürmek isteyen ebeye gidebilir, silkeleyerek düşürebilme ihtimali var

Böbrek taşı düşürmek isteyen ebeye gidebilir, silkeleyerek düşünebilme ihtimali var
Ya benim de belim ağrıyor sürekli çok dik ve ayakta durduğumda. Acaba damarlar yamuk da o yüzden mi dik durunca ağrıyor belim :-( Bu ebe neredeydi ben bir gideyim belki beni de boyumdan asıp silkeler

Adamlar haklı, zaten konu başlığı açmışlar eksiye
Kadınlar kulübü güzellemesi yaparlar artık iyice :)
orası öyle :)
önce kendi konularına baksın onlar bence
ekşi itirafta yok ayfonu çizildi yok kız arkadaşını tinderda gördü diye ağlaşanlar kalkıp bu kızın derdiyle alay edecek ha
ben de çocuk sahibi değilim ama çocuk için insanlar farklı yollara başvurabiliyor, mevzu derin biraz

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…