Bebek için ebeye gittim tavana asildim

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Tabiki şaka yapmıyorum hayır daha 5 aylık evliyiz zaten

5 aylık evlilikte böyle bir yöntem denemişsiniz öylemi? Bu konu neden bana fake gibi geliyor acaba (!) Yeni bir sosyal deney mi ? Bu defa konu ne olabilir;
" Alternatif tedavi (!) metotlarının inandırıcılığına sosyal tepki mi? " :KK70:
Bence incelenmeli bu konu, tek bana mı gerçekçi gelmedi çözemedim yani. Mune Mune

Hic gulecegim yoktu vallahi.
Her yolu deneyip tek caren bu kalsa bi derece belki anlarim ama daha 5aylik evlisin.Nedir bu acele ustelik daha 20 yasindasin.

5 aylık evlilikte böyle bir yöntem denemişsiniz öylemi? Bu konu neden bana fake gibi geliyor acaba (!) Yeni bir sosyal deney mi ? Bu defa konu ne olabilir;
" Alternatif tedavi (!) metotlarının inandırıcılığına sosyal tepki mi? " :KK70:
Bence incelenmeli bu konu, tek bana mı gerçekçi gelmedi çözemedim yani. Mune Mune
+1111

Detayları bilmiyorum. Annem anlatmıştı fazla detaya girmeden. 2-3 yıl oldu bir de tam hatırlamıyorum.
Yaaa ama hep kadınlara bu zulüm. Konu sahibi yarın da eşinizi götürün yanınızda onu asıp silkelesinler bu sefer de. :rolleyes:

Sadece yazınızı okudum kuzum siz deli misiniz?
Damarların yamuk ne demek :))) hayır bir de sırtına bakıp döl yatağı iyi demiş :KK70::KK70::KK70: hahaha
Bir de halı gibi silkelemişler, İnan halıya daha narin davranıyoruz:)
Bursa' da "badeci hoca" hoca vardı, müritlerini badeleyen, yalan gibi gelmişti bana ama, siz 4 tane yetişkin insan böyle saçma bir olayın içine girdiyseniz, o hocada eminim gönüllüleri badelemiştir :KK70::KK70:

Etrafinizdakilerin ciddi manada psikolojik sorunları var kacinci yuzyildayiz boyle sacmasapan cagdisi anormal ustelik kendinizi riske atacak seyler yapabilirsiniz? Nasil bu kadar mantik disi biseye tepkisiz kalip goz yumabiliyorsunuz? Etrafinizdakilerden uzaklasin araniza mesafe koyun.. dogru zamanda oldugjnuza inaniyorsaniz iyi bir kadin dogum doktoru bulun.. yapmayin boyle seyler allahaskina

Etrafinizdakilerin ciddi manada psikolojik sorunları var kacinci yuzyildayiz boyle sacmasapan cagdisi anormal ustelik kendinizi riske atacak seyler yapabilirsiniz? Nasil bu kadar mantik disi biseye tepkisiz kalip goz yumabiliyorsunuz? Etrafinizdakilerden uzaklasin araniza mesafe koyun.. dogru zamanda oldugjnuza inaniyorsaniz iyi bir kadin dogum doktoru bulun.. yapmayin boyle seyler allahaskina

Kv normal bir kadın değil , o yüzden onun aklıyla iş yapma.neden normal değil biliyormusun ; yaşın 20 henüz ve 5 aylık hamilesin bebek derdine düşmüş. Ona neymiş ki belki siz bebek düşünmüyorsunuz daha. Cahil kadın. Ebeyi duydumda tavana asmaları çok değişik bir yöntem , allahım sen koru yarabbim kızlarımızı

Konuyla niye dalga geçiyorsunuz??
Yok cahil yok bilmem ne diye.

Mune Mune bakarmisiniz?

Konuyu eleştirenlere dalga geçenlere kızmışsınız ama bir üye "nerede bu tedavi" diye sormuş, doğru olabiliyor demiş. Konu sahibide adana da demiş. Bi defa konu etik değil birilerini saçmasapan bir şeye özendirme ihtimali var. Yıllardır çocuk bekleyen insanların duygularını üçkağıtçı bilimsellikten uzak kişilere yönlendirme ihtimali mevcut bir konu. Maalesef çaresizlikten bunları yapanlarda azımsanmayacak kadar çok. O yüzden eleştirenlere hak verdim ben hitapları sert olanlara da hak verdim. Kimse bilimsel olmayan yöntemlere birilerini özendirmemeli. Reklam kokan işler bunlar...

Son düzenleme:
Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
X