Doğuma Hazırlık Bebek görmeye gelenlere neler verilir??

Bebeklerimize aldığımız eşyalar, hastane çantası, ürünler için tavsiye ve öneriler....
ya ben de çok beğenmiştim bu modeli bundan yapıcam da 50 tanesi yaklaşık ne kadara mal oldu? şişeleri gittigidiyordan alıcam sanırım sanesi 0.50 tl.
bende şişeleri tanesi elli kuruştan aldım bir litre simli kolonya aldım 15 Tl ye çiçekler ve kurdelelerde 10 Tl falan yaptı. Yani tanesi bana 1 Tl ye geldi. Yapımı da inanılmaz keyifliydi. Eşimle beraber yaptık zaten çok eğlendik. Hem çok uyguna mal oldu bende el emeği oldu :)

Ellerinize sağlık her objeyi beğenmiyorum bunlar hem şık hem kullanışlı çok güzel bir hatıra, ben de düşünebilirim ilk sıralarda aklımda inşallah

ben kızımm olacagı için pembe kucuk cerceveler almıstım arkalarına mıknatıs tül ve sepete takmak ıcın uzun cubuk yapıstırara arkadasımla bırlıkte arkasınada lavanta koyarak dolap susu yapmıstık.ıkramlık olarak kucuk muffın kaplarına tahınlı kurabıyeler yaparak tulle kurdela ıle susleyerek ıkram etmıstık kii seker hamuru kesınlıkle onermıyorum verdıgın para ve zahmetıyle kalıyor yenmıyor cope gıdıyo.birde küçük keseler almıstım içine kuslokumu doldurmustum.Herkes çok begenmıstı.

Eklentiler

• IMG-20150526-WA0023.jpg
    89,3 KB · Görüntüleme: 154
elinize sağlık çok güzel olmuş.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…