Doğuma Hazırlık Bebek görmeye gelenlere neler verilir??

Bebeklerimize aldığımız eşyalar, hastane çantası, ürünler için tavsiye ve öneriler....

ayzeze

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
15 Mart 2012
1.252
342
Kızlar hem hastaneye hem de eve bebek görmeye gelenlere neler verilir? Çikolata ve bebek şekeri yaptırcaz ama süslü sepetler falan mı yapmak lazım? Çok sıradan olsun istemiyorum da:))

Ben sadecr bebek şekeri hazırlıyorum şimdilik birde lokum falan belki başka nir şeye gerek ypk gibi geliyor banada

Biz birşey vermemiştik.. Gerçi bizim sürpriz yapıp erken gelmişti ama normalde sepet içinde çikolata veriliyor. Yada magnet bebek şekerlerinden yaptırıp dağıtabilirsiniz.

Ben gormeye gelenler icin bebek sekeri hazirladim onlari ilerde hediyesiyle gelenlere werecegim. Ilk dogumda gozuaydina gelenlerede r3nkli hello kityli (yanlis yazmis olabilirim :)) fiseklerin icine kus lokumu ve badem sekeri hazirladim oyle dagitmayi dusunuyorum. Hersey hazir kuzumu bekliyorum darisi tum isteyenlere :)

Ben de ebek şekeri siparişimi verdim. Bir de çok güzel anahtarlık yapıyolar şimdi. Oları da yakın akrabalara vericez. Çikolata siparişi vermeyi de düşünüyorum. Onu da hem hastaneye hem de eve gelenlere ikramlık için. Bunun yanında normal evde ikramlıklar bulunacak tabi.

canım bize örnek olması için resimleri paylaşabilirmsn

bu heyecanı yaşamak bile çok güzel benim çocuklarım büyükler ama şimdi doğum yapsam çok özenirdim eminim

Ben de süslü kürdanlardan aldım, lokumların üzerine batıracğaımn lokum ikram edeceğim:)

Cok tatliiii olmuusss elinize saglik kolonya mi var içinde hepsini szmi yptiniz
Evet canim eminonunden siseleri ve cicekleri aldik birde simli kolonya aldik sivadik kollari 1 saar icinde bitti 50 tane. Arkalarinada zazzle com sitesinde sticker tasarlayip yapiskanli kagida cikardim ve yapistirdim. Cok sirin oldular

Evet canim eminonunden siseleri ve cicekleri aldik birde simli kolonya aldik sivadik kollari 1 saar icinde bitti 50 tane. Arkalarinada zazzle com sitesinde sticker tasarlayip yapiskanli kagida cikardim ve yapistirdim. Cok sirin oldular
ya ben de çok beğenmiştim bu modeli bundan yapıcam da 50 tanesi yaklaşık ne kadara mal oldu? şişeleri gittigidiyordan alıcam sanırım sanesi 0.50 tl.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…