- 9 Ocak 2015
- 12.843
- 29.165
- 798
- Konu Sahibi strawberry_cake
-
Altın olmazsa olmaz değil,hele aile arasında asla söz konusu olmamalı eğer durumunuz yoksa altın takmasaniz da kimse size gücenmez,bence oyuncak da gereksiz büyük yegene bir kaç parça bir şey alın onun yerineMerhaba hanimlar sıkıştığım bir konu var sizlere danişayim dedim. Yakin zamanda yurtdisina gidecegim bir sureligine kardeslerim orada yasiyorlar. Abimin ikinci bir cocugu oldu ilk kez gorecegim henuz takisini takmadim. Ilk yegenimde altin bir kunye almsitim hediye olarak bir kac tane kiyafetle beraber. Bu yegenimede yine kiyafet aldim ama taki takacak hic durumumuz yok su siralarBiletti harclikti cok masraf oldu. Dovizde uctu gitti zaten az bir harclik elde etmek icin bir suru para bozdrduk kisacasi elimizde avuzumuzda pek birsey kalmadi. Kiyafetin yanina guzel bir oyuncak alsam nasil olur. Ayip olurmu sizce. Borcta almak istemiyorum kimseden yeteri kadar borcumuz var. Siz ne yapardiniz bu durumda soyledigim sekilde yapsammi yada baska fikirleriniz varmi ne diyorsunuz?
En kotu ihtimal ceyrek takarim yine takarim 1.derece yakinisiniz ayip olur diye dusunuyorumMerhaba hanimlar sıkıştığım bir konu var sizlere danişayim dedim. Yakin zamanda yurtdisina gidecegim bir sureligine kardeslerim orada yasiyorlar. Abimin ikinci bir cocugu oldu ilk kez gorecegim henuz takisini takmadim. Ilk yegenimde altin bir kunye almsitim hediye olarak bir kac tane kiyafetle beraber. Bu yegenimede yine kiyafet aldim ama taki takacak hic durumumuz yok su siralarBiletti harclikti cok masraf oldu. Dovizde uctu gitti zaten az bir harclik elde etmek icin bir suru para bozdrduk kisacasi elimizde avuzumuzda pek birsey kalmadi. Kiyafetin yanina guzel bir oyuncak alsam nasil olur. Ayip olurmu sizce. Borcta almak istemiyorum kimseden yeteri kadar borcumuz var. Siz ne yapardiniz bu durumda soyledigim sekilde yapsammi yada baska fikirleriniz varmi ne diyorsunuz?
İlla altın gerekmez bence ama 200 lira bütçe varsa Gram taksanız? Şahsen ben olsam kıyafet yerine o paraya gram alınmasını isterimKiyafet ve oyuncagi 200 liraya denklestirebilirim ama,taki taksam en az bir cegrek takmam,gerekir bunada gucum yok malesef.
Hic el becerim yok ne yazikki
200 tl bütcesi varmıs iki yiğenede bişeyler alıcak
İlk yiğene altın takmıs ama ikinciye durumu yokmus
Ne yapsın borcmu alsın illa altın almak icin
Diş kasıma seyleri gayette iş görür 60-70 liraya iyi bi markanın alabilir
Ki sadece onu değil bircok fikir verdim cokta güzel ceşitli hediyelerden paket yapılabilir
inşallah diyelim ama bu bebeğin doğacagı 9 aydır belli değil miayda 40 tl kenara atılsa bir çeyrek altın parası eder
haladan bahsediyoruz yani bu uzak bir arkadaş değil ki
birinci dereceden yakını ve bu olay ömrü hayatında bir kere olacak birşey
ben maddiyatçı bir insan değilim ancak herseyin bir usulu yolu yordamı vardır
hala, amca, dayı, anneanne , babaanne bunlar diş kaşıyıcı almasın mümkünse ya da başka hediye
usulu altındır yani benim baska alternatifim yok
büyük çocuga zaten takmıs takı ona suanda bırsey almak zorunda değil
gitsin künye alsın , tam altın alsın demiyorum
sadece bir çeyrek yani ya da gram alsın.bir küpe alsın
ben yeğenime yarım altın ve altın küpe almıstım gecen sene
Valla kimse kusura bakmasınOh be, bu sekilde düsünen insanlarda varmis hala.....
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?