- 15 Nisan 2017
- 3.448
- 8.977
- 158
- Konu Sahibi strawberry_cake
-
Kiyafet ve oyuncagi 200 liraya denklestirebilirim ama,taki taksam en az bir cegrek takmam,gerekir bunada gucum yok malesef.Kıyafet ve oyuncak almayıp takı alsan ?
Hic el becerim yok ne yazikkiel beceriniz varmi? Örgü gibi? Kendi el emeginiz birsey yaparsaniz cok hoslarina gidebilir, durumunuzuda biliyorlarsa bence anlayis gösterirler
Yorumunuz rahatlatti beni tesekkur ederim. Yegenim bir yasini doldurdu bu yuzden egitici bir oyuncak uyar diye dusundum aslinda. Buyuk yegenimin hediyesinide aldim.Maddiyat elvermiyorsa elbette ki taki takmayin. Ama oyuncak da almayin bence,daha pek kucuk. Buyuk olana da bir hediye alsaniz kiyafet gibi,yeterli olacaktir. Halasiniz siz,guler yuzunuz tatli diliniz getirdiginiz hediyelerden cok daha onemlidir inanin.
Ilk yegenimde altin bir kunye almsitim hediye olarak
Evet ayni abimin ikinci cocugu oldu. Buyugu aklimda onu unutmak ne mumkun tesekkur ederimaynı abinin mi?
aynıysa zorlamaya gerek yok. küçüğe kıyafet büyüğe oyuncak alın. büyüğü sakın unutmayın o yeterli bence.
Bu ne hadsiz bir mesaj yurtdisina nasil ve neden ciktigim sizi ilgilendirmez hediye konusunda fikir istedim fikriniz yoksa yorum yazarak kendinizi yormayin.O kadar zor durumdaysaniz niye yurt disina cikiyorsunuz? Ayrani yok icmeye atla gider..... Ona dönmüs aynen. Kiyafet yerinen gram altin alin.
O zaman oyuncak olarak diş kaşıma şeysi olur ses ve renkli oyuncaklardan alabilirsinKiyafet ve oyuncagi 200 liraya denklestirebilirim ama,taki taksam en az bir cegrek takmam,gerekir bunada gucum yok malesef.
Hic el becerim yok ne yazikki
Bu ne hadsiz bir mesaj yurtdisina nasil ve neden ciktigim sizi ilgilendirmez hediye konusunda fikir istedim fikriniz yoksa yorum yazarak kendinizi yormayin.
Tesekkur ederim sahsi hediyeler guzel olur aslinda.O zaman oyuncak olarak diş kaşıma şeysi olur ses ve renkli oyuncaklardan alabilirsin
Veya bebeğin ismine özel emzik zinciri veya bi büyügün ismine özel hikaye kitabı gibi şahsi hediyelerde alabilirsin
Yeterli o zaman bence. İleride kismet olursa taki da alirsiniz baska seyler de alirsiniz. Gonul neler istiyor da hayat iste,her an maddi durum izin vermiyor maalesef. İciniz rahat olsun,yegenlerinize uzun omurler dilerimYorumunuz rahatlatti beni tesekkur ederim. Yegenim bir yasini doldurdu bu yuzden egitici bir oyuncak uyar diye dusundum aslinda. Buyuk yegenimin hediyesinide aldim.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?