Bebek gorme hediyesi

strawberry_cake

Popüler Üye
Anneler Kulübü
Kayıtlı Üye
15 Nisan 2017
3.448
8.977
158
Merhaba hanimlar sıkıştığım bir konu var sizlere danişayim dedim. Yakin zamanda yurtdisina gidecegim bir sureligine kardeslerim orada yasiyorlar. Abimin ikinci bir cocugu oldu ilk kez gorecegim henuz takisini takmadim. Ilk yegenimde altin bir kunye almsitim hediye olarak bir kac tane kiyafetle beraber. Bu yegenimede yine kiyafet aldim ama taki takacak hic durumumuz yok su siralar :KK43: Biletti harclikti cok masraf oldu. Dovizde uctu gitti zaten az bir harclik elde etmek icin bir suru para bozdrduk kisacasi elimizde avuzumuzda pek birsey kalmadi. Kiyafetin yanina guzel bir oyuncak alsam nasil olur. Ayip olurmu sizce. Borcta almak istemiyorum kimseden yeteri kadar borcumuz var. Siz ne yapardiniz bu durumda soyledigim sekilde yapsammi yada baska fikirleriniz varmi ne diyorsunuz?

Ablam doğum yapsa kesinlikle altın takarım. Bu konunun bende alternatifi yok maalesef. O yüzden şimdilik kıyafet getirebildiğinizi, eliniz bollaşınca küçük bir hediye alacağınızı söyleyebilirsiniz. Sonuçta o sizin ablanız, böyle şeylerin lafı olmamalı.

el beceriniz varmi? Örgü gibi? Kendi el emeginiz birsey yaparsaniz cok hoslarina gidebilir, durumunuzuda biliyorlarsa bence anlayis gösterirler

Kıyafet ve oyuncak almayıp takı alsan ?
Kiyafet ve oyuncagi 200 liraya denklestirebilirim ama,taki taksam en az bir cegrek takmam,gerekir bunada gucum yok malesef.
el beceriniz varmi? Örgü gibi? Kendi el emeginiz birsey yaparsaniz cok hoslarina gidebilir, durumunuzuda biliyorlarsa bence anlayis gösterirler
Hic el becerim yok ne yazikki

Maddiyat elvermiyorsa elbette ki taki takmayin. Ama oyuncak da almayin bence,daha pek kucuk. Buyuk olana da bir hediye alsaniz kiyafet gibi,yeterli olacaktir. Halasiniz siz,guler yuzunuz tatli diliniz getirdiginiz hediyelerden cok daha onemlidir inanin.
Yorumunuz rahatlatti beni tesekkur ederim. Yegenim bir yasini doldurdu bu yuzden egitici bir oyuncak uyar diye dusundum aslinda. Buyuk yegenimin hediyesinide aldim.

O kadar zor durumdaysaniz niye yurt disina cikiyorsunuz? Ayrani yok icmeye atla gider..... Ona dönmüs aynen. Kiyafet yerinen gram altin alin.
Bu ne hadsiz bir mesaj yurtdisina nasil ve neden ciktigim sizi ilgilendirmez hediye konusunda fikir istedim fikriniz yoksa yorum yazarak kendinizi yormayin.

Kıyafet oyuncak yeterli. İlk çoçuğa altın takmışsınız yeter. Her çocuğa altın taksak vay halimize. Bizim adet sadece ilk çoçuğa altın takılır.

Kiyafet ve oyuncagi 200 liraya denklestirebilirim ama,taki taksam en az bir cegrek takmam,gerekir bunada gucum yok malesef.

Hic el becerim yok ne yazikki
O zaman oyuncak olarak diş kaşıma şeysi olur ses ve renkli oyuncaklardan alabilirsin
Veya bebeğin ismine özel emzik zinciri veya bi büyügün ismine özel hikaye kitabı gibi şahsi hediyelerde alabilirsin

Bu ne hadsiz bir mesaj yurtdisina nasil ve neden ciktigim sizi ilgilendirmez hediye konusunda fikir istedim fikriniz yoksa yorum yazarak kendinizi yormayin.

Yoo, cok ciddi bi soruydu. Gidip (tahminen) evlerinde kalacagim insanin bebegine yani yigenime hediye alamicaksam gitmek beni bu kadar saga sola borclanacak zoraki harclik denklestirecek duruma sokacaksa gitmen mecburi bir durum varsa.
Hangi ülkeye gidiyorsunuz bilniyorum ama almanyada el ele kücük altin takiyo bebek görmeye....

Yorumunuz rahatlatti beni tesekkur ederim. Yegenim bir yasini doldurdu bu yuzden egitici bir oyuncak uyar diye dusundum aslinda. Buyuk yegenimin hediyesinide aldim.
Yeterli o zaman bence. İleride kismet olursa taki da alirsiniz baska seyler de alirsiniz. Gonul neler istiyor da hayat iste,her an maddi durum izin vermiyor maalesef. İciniz rahat olsun,yegenlerinize uzun omurler dilerim

Back
X