- Konu Sahibi mercan_dilara
-
Happycim senin bebis ne zaman dogmustu ki..Acilisi ayperinle ben yapmistim daha biz onumuzdeki hafta 5 aylik olacagiz...Ben de ek besin icin cok aceleci degilim.Cam rende burada bulmak imkansiz.En son intrenette bir sitede buldum onu hemen siparis verdim.Gerci Kayra inanilmaz hevesli.Yediklerimiiz elimizden tutup almaya caliisyor.Biz bisey yerken agliyo,agzini sapirdatiyor,yemek kokusu duydumu hemen ayaklaniyor...Bu haftadan sonra baslariz artik....Bende oturtmuyorum.Eskilerin bir sozu var ege kemikleri batar derler.Daha zaten cok yumusak duruyor,zamani gelince kendiis zaten yapar...
Bende benzer bi durumla karşılaşıcam diye çok korkuyorum çok hareketlendiler artık büyüdü bizim ufaklıklar genelde yanından gidicemsem yatağına koyuyorum kendi yatağımdaysada her tarafına yastık koyuyorum çok korkuyorum ama çocuk işte ne kadar kollarsak düşücek elbet hangi anne ister bebeği düşsün bu erkekleri anlamakta mesele yani...
Hasta olur sen hasta ettin huysuzlanır kucak ister sen alıştırdın offf babalık kolay gel bide anne ol bakalım
canancığım sormaya bende gıcık oluyorum bana sanki bakıcı muamelesi yapılınca ben düşmanıyım çoçuğun kasıtlı yapıcam başına bişey gelse sanki. anlatmışmıydım bilmiyorum ama yazın biara denize gitmiştik. annemler abimler birsürü kişi. kaynanam aradı beni yoldayken. çoçuğu sakın bırakma kaçırırlar diye. bende dedim ya bu çoçuk senin torununda benim bişeyim değilmi nasıl diyorsun bunu nasıl bırakırım ben onu diye telf yüzüne kapattım. öyle sinir oldumki. ağladım hüngür hüngür. ben bu çocuğun bakıcımısıyım neden bana böyle yapıyorsunuz diye eşime sitemlenerek. öyle zoruma gittiki beni bırak hadi cahilim küçüğüm diyelim dediği laf benim yanımdaki insanlarada hakaret annem var yengelerim. hepimiz aptalız. okadar laf yedim ondan sesimi çıkarmadım ilk defa artık tersledim kaynanamı. konuşmaz heralde dedim ama hiç bişey olmamış gibi devam ettik. onu diyen insandanda o beklenir zaten. ondan sonrada daha karışmıyor diyemiyor bişey. iyi yaptım nediyeyim
4. 12 gün yazacağına 5. 12 gün yazmış heralde çünki baktım şimdi 5 mayısta doğum yapmış heppy.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?