- Konu Sahibi mercan_dilara
-
haklısın canım diş yapısını bozuyo ama ne biliyim işte parmakta kötü. herkes bu çocuk doymuyo diyo:)
bizde bugün doktora götüreceğiz kızımı. 1 aydır kilo alımı yavaşladı. dr ek mama verelim dedi. aptamil 1 aldık ne biberonla yiyor ne kaşıkla. doktoru aradım kaşık maması alın sütlü pirinçli dedi milupanın. aldık ama onuda yemiyor. ne yapacağımızı bilmiyoruz. babasıda bende çok üzülüyoruz. bakalım dr ne önerecek.
Ozlemcim,her seyin dokgali en iyisidir diye duunuyorum.Ek gidaya geciyoruz topiginde ayperin spk happy cok genis bir liste vermisti bize....Istersen bir goz at cok guzel bilgiler var.bir de kardelenin actigi 4-9 aylik bebek gidasi diye bir topik var orada da sagolsun kardelen guzel guzel yazmis....Ben bu hazir mamalardan mumkun oldugunca kacanlardanim.Dusunsenize arkadaslar evde yaptiginiz bir seyi 1gun bile saklayamzsiniz,bozulur...Bunlarinki aylarca duruyor,icine koyduklari o koruyucular kimbilir ne iceriyor..Biz yararina oldugunu bildigimiz seyleri verirken bile hassasiyet gosterirken,icinde koruyucu adi altinda ne oldugunu bilmedigimiz bir seyi yediriyoruz.....Tabi bu benim goruusm....
ewet canım bencede .. hazır mamalara hevesleniyoruz ama, hem ben ne zaman ve
ne mamalar verilir onu bilmiyorum, zaten ben o verdiğim listeye göre bir beslenme programı izlemek istiyorum. bakalım.. henüz hiçbir şey vermedim oğluşuma.dr. halen süte devam deyip duruyor. 5 ay 12 günlük olduk. o da ben de dört gözle bkliyoruz..
ama kardelenciğim, dediğin gibi bu iş nasıl olacak bakalım, işimiz zorlaşacak mı ne??
sağlık ocağında başka bi dr. geçen kontrolde elma suyu ve havuç suyuna başlayabilirsin dedi. çoooook sevindim ama yine de 5 ayı da bi dolsun bakalım diyorum..
siz ne dersiniz?? gerçi başlamış çoğu arkadaş sanırım..:uhm:
birde bebişlernizi oturtmaya başladınız mı kızlar??
ben onu da 5. ayını doldursun da öyle diyorum.. ya siz?
sevgilera.s.
ewet canım bencede .. hazır mamalara hevesleniyoruz ama, hem ben ne zaman ve
ne mamalar verilir onu bilmiyorum, zaten ben o verdiğim listeye göre bir beslenme programı izlemek istiyorum. bakalım.. henüz hiçbir şey vermedim oğluşuma.dr. halen süte devam deyip duruyor. 5 ay 12 günlük olduk. o da ben de dört gözle bkliyoruz..
ama kardelenciğim, dediğin gibi bu iş nasıl olacak bakalım, işimiz zorlaşacak mı ne??
sağlık ocağında başka bi dr. geçen kontrolde elma suyu ve havuç suyuna başlayabilirsin dedi. çoooook sevindim ama yine de 5 ayı da bi dolsun bakalım diyorum..
siz ne dersiniz?? gerçi başlamış çoğu arkadaş sanırım..:uhm:
birde bebişlernizi oturtmaya başladınız mı kızlar??
ben onu da 5. ayını doldursun da öyle diyorum.. ya siz?
sevgilera.s.
ya buğra okadar hareketlendiki yerinde durmuyor. sırt üstü yatırıyorum yüz üstü dönüyor, yüz üstü yatırıyorum sırt üstü. ayaklar başa, başı ayaklara dönüp duryor bikaç gündür. buarada ilk siftadımızı ettik imkansız denilcek biyerden düştü yaramaz. çok korktum ama şükür bişey olmadı. pazar günü babası aldı beraber yatak odasında yatakta yatmaya gittiler. biraz oynadıktan sonra buğrayı yatağın ortasına doğdu ayakları babasına değicek şekilde koymuş babasıda uyumuş. bende içerdeydim sesi gelmeyince dedim heralde uyumuştur derken bises geldi paldır küldür eşim tuğba diye bi bağırdı derken buğra bi feryat kopardı nasıl koşarak gittim odaya bilmiyorum. yatakla duvarın arasında 25-30 cm filan ara vardı cam kenarındaydı sen döne döne sonunda düş aşşa. nasıl becermiş allamadım. perdede boncuklu renkliya heralde ona bakayım tutayım derken dönmüş bayağı. tülün boncuklarıda peteğe çarpınca korkusundan heralde bayğı ağladı yoksa düşüşü rahat düşşmüşara dar olduğu için hızını kesti. biyere çarpmadan yumuşak düşüş yapmış. hiçbiyerinde kızarıklk felan yoktu beyaz tenli olduğu için hemen belli olurdu bişey olsaydı. Allah korudu ya artık bırakamıyorum onu koca yatakta bile. kendi yatağına koyuyorum bi bakıyorum baş ayaklara ayaklar başa şaşırıyorum ya. küçük sıpa neler yapıyor. yaramaz oğlum benim((( haa bide eşim bana bağırdı birsürü sanki ben yapmışım gibi kendi yanında çoçuk suçlu ben oldum bakmıyormuşum diye. çoçuk korkudan ağlıyor oda duvarları yumrukladı beni dövmemek için deli bu adam ya. işte böylebi deliyle uğraşıyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?