- Konu Sahibi mercan_dilara
-
haklısın galiba 3 ayda 7 kilo ii ama sağlık ocağındakiler öle deyince ne biliyim ..bizimkinin daha dönmesi yok sürekli oyun istiyo gerçi hareketli maaşallah canları sağolsun kiloda ii değil tabi hareket lazım
doğrudur valla benziyordur. senin oğluşun resimlerini fazla göremedik ama bende ridanınkine benzetiyordum. şimdi benimki şekilden şekile giriyor her resimde farklı bak bundada seninkine benziyor dimi tontş tontiş ikiside seninki saçları siyahtı benimki çok az var ama sarı sadece.
buarada kızlar aranızda doğduğunda gözleri mavi olupta sonradan değişen varmı? benimtontişinki mavi heralde öyle kalıcak. eşimde kara kaş kara göz bende ben esmerimdirde baya bebiş babaya benzedi ama sarı mavi gözlü (eşim bebekken sarışınmış sonradan kararmışnaniknanik). gören şaşırıyor. annemde dışarı çıkarken kimliğini al çoçuğun muhakkak yoksa kaçırdın diye seni götürürler hapise diye dalga geçiyor benimle. bende yanaklarımızı yan yana koyup baksanıza nekadar benziyoruz ikiz gibiyiz diye dalga geçiyorum kendimle:roflol: iki karadan doğdu benbeyaz mavi gözlü şey annnnaaaamlayhayhoy zenci doğuran olursa hiç şaşmayın oluyormuş yanilayhayhoy
kızlar dişlerle ilgili sorunlarınız varmı ya benimki çok huysuz eline aldığı bişeyi agzına sokmaya çalışıyo olmazsa sinirden deliriyo susturabilene aşk olsun ne zaman çıkar ilmiyorum ama çok kaşınıyo galiba beyefendi diş kaşıma şaylerinide beğenmiyo
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?