Bebek fikrini aklımızdan atamadık ve burdan devam etmeye karar verdik

yooo süper zaman tatlım devam çalışmalara bir hafta kalana kadar yılmadan:)))
az önce bi hastahane aradım 1 saate veriyormuş offf offf bellei olmaz eserse gece bile giderim yani:)))

şekerler ben kaçıyorum eşim geliyor yemek olayı hadi sonra konuşuruz çok öptüm sizi...çok sağolunn....

yastık olayı ne kaçırdım? bildiğimiz belin altına koyulan yastık mı?

zorxx bence bu akşam da dene çünkü ben aşılamyı araştırırken bi bayan yazmış 12.gün yumurtalamış öncesinde de çalışmış ama 14,gün çalıştığı tutmuş hamileymiş.doktora yumurta takibi yaptırmış

yastık olayı ne kaçırdım? bildiğimiz belin altına koyulan yastık mı?

zorxx bence bu akşam da dene çünkü ben aşılamyı araştırırken bi bayan yazmış 12.gün yumurtalamış öncesinde de çalışmış ama 14,gün çalıştığı tutmuş hamileymiş.doktora yumurta takibi yaptırmış

evt cnm o
aman ben artık onlara inanmıyorum ya olacağı varsa olur bence

ay doğru kız gözüme giriyomuş günlerinizkaydirigubbakcemile3 pardon pardon bidaha sormam denicem zaten buakşam cnm kaçırmam ama bıktım artık ya inan iğrenç bişi gelmeye başladı çalışmalarrr

ay bu hatun beni öldürecek ayoll bi türlü şu hesabı oturtamadı kafasında acemi anne aday adayı :D
kızım anlamadım ben bu olayı ya nerden sayıyoz ne zaman yumurtluyoz ne zaman döllendik o ne zaman yerleşti kimin eli kimin cebinde savaşma seviş bu arada belim ağrıyo:)memeleri elledim bişey yok henüz:):gitme:

evt cnm o
aman ben artık onlara inanmıyorum ya olacağı varsa olur bence

ayy kuşum o taktikleri deneyeli yıl oldak bi amuda kalkmadım onuda dicem artık kocişe sen bacaklarımdan tut yarım saat :))

he kız bende parmak hesabı yapıyodum:)benden geçmişmi zorxx?:umursamaz:

he kız sen 19.gündesin senden geçti 10-12-14-16. günlerde yapacaktın

ay doğru kız gözüme giriyomuş günlerinizkaydirigubbakcemile3 pardon pardon bidaha sormam denicem zaten buakşam cnm kaçırmam ama bıktım artık ya inan iğrenç bişi gelmeye başladı çalışmalarrr

al benden de o kadar valla ben daha başındayım çalışmaların ama greve gitmek istiyorum

Back