Bebek fikrini aklımızdan atamadık ve burdan devam etmeye karar verdik

ben yeni üyeyim ve yaklaşık 8 haftalık gebeyim.şuandaki tek sorunum hangi doktor?bunun için bir konu açtım silivride doğum yapan anneler diye eğer konuyla ilgili yardımcı olmak isterseniz lütfen konuya bir göz atın:)

Tanem koyduk teyzesi darısı inşallah en kısa zamanda sağlıkla sana olur portim...

Allah bağışlasın,çok sevindim canım.Sağlıklı mutlu uzun ömürlü olsun inşallah.

Hayırlı olsun Made :) Portakalcımmmm burdayım ben,sen nerdesinnnn. Biz iyiyizzz .Hava güzel oldukça kızımla yürüyüşe çıkıyoruzz :)

Oh keyfinize diyecek yok maşallah,kıskanıyorum :))
Hiç denk gelmiyoruz ama :( özledim

canım buradayım ben gelip gidiyorum topiğe ama kimseler yok kuzum hala inanamıyorum ama hamileliğim oluşmuş yeni haber aldım darısı isteyen herkese hayırlısıyla olsun inşallah:16::16::16:

ayyy çok sevindim hayırlı uğurlu olsun,Allah sağlıkla kucağına almayı nasip etsin inşallah. Kaç haftalık?

Kızlar şeytanın bacağını kırdım sonunda güzel bi haberle geldim 10 haftalık hamileyim :52: :52:
Hiç beklemediğim bir zamanda hamile kaldım.Mutluyum ama psikolojim çok kötü herşeye zırlıyorum. :43: Daha önce yaşadığım kötü durumdan dolayı netleşene kadar bu süreci kimseyle paylaşmadan geçirmeyi tercih ettim.Baya zor ve kötü bi hamilelik geçiriyorum ama şükür şimdi biraz daha iyiyim,yarın doktor kontrolümüz var :17:

Dualarım her zaman sizinle :34:

Hepinizi öpüyorum :16: :16: :16:

Kızlar şeytanın bacağını kırdım sonunda güzel bi haberle geldim 10 haftalık hamileyim :52: :52:
Hiç beklemediğim bir zamanda hamile kaldım.Mutluyum ama psikolojim çok kötü herşeye zırlıyorum. :43: Daha önce yaşadığım kötü durumdan dolayı netleşene kadar bu süreci kimseyle paylaşmadan geçirmeyi tercih ettim.Baya zor ve kötü bi hamilelik geçiriyorum ama şükür şimdi biraz daha iyiyim,yarın doktor kontrolümüz var :17:

[/QUOTE]

canııııım tesadüfen içime dogdu dedimki bi bakıyım kızlardan kimse varmı bir değişiklik vamrı diye.şimdi güzel haberini okudum.canım rabbim tamamına erdirsin inşallah.saglıkla kucagına alıp kokusunu duymak nasip olsun arkadasım.cok sevindim.portim biliyorum cok zor zamanlar atlattın ama güzel seyler düşünmeye calıs.kontrolden sonra bebeişini anlat burda bize olurmu girip bakıcam.öpüyorum canım.portim bu arada diğer kızlar nerelerdeler girmiyolar gwsliba zorxx nasıl görüşüyormuasunuz

canım seni görmek ne güzel ,kimse yoktu.sağol ben iyiyim canım sen nasılsın? nasıl gidiyor,bebiş nasıl büyümüştür bayaa

iyiyiz bizde canım cok şükür.bugun biraz huysuzdu oglusum anca yattı.3 ay 10 günlük olduk teyzesi.tebrikler.senden görücen inşallah allahın izniyle bu günlerini.bende o dalana kadar öyle bakınıyım deidm.

canııııım tesadüfen içime dogdu dedimki bi bakıyım kızlardan kimse varmı bir değişiklik vamrı diye.şimdi güzel haberini okudum.canım rabbim tamamına erdirsin inşallah.saglıkla kucagına alıp kokusunu duymak nasip olsun arkadasım.cok sevindim.portim biliyorum cok zor zamanlar atlattın ama güzel seyler düşünmeye calıs.kontrolden sonra bebeişini anlat burda bize olurmu girip bakıcam.öpüyorum canım.portim bu arada diğer kızlar nerelerdeler girmiyolar gwsliba zorxx nasıl görüşüyormuasunuz

amin canım inşallah. çok sağol. Eve dönmem geç olabilir ama bu saatlerde girer yazarım ;)
Kızlarla bayram öncesinde görüşmüştüm en son sanırım.

Maşallah kocaman olmuş,günler çabuk geçiyor

Son düzenleme:
inanmıyorummmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmm:16::27::24::21::46::49: portakalım kuzum şok oldum Allahım çok sevindim cnm benim varya bende bakayım ölesine topiğe dedim ay varya ne yazsam bilemedim kuzum ya çok çok çok çok sevindim Allahım sağlıkla yavrunu kucağına almayı nasip etsin hemen aramak isterdim ama kont yok yavrum daha geçen napıo bu kız görüşemedik diye geçiriyodum içimden cnm benim seni bide küçük portakalı çok öpüyorum kuzum :54::54::54: dikkat et kendine zor geçiyormuş ama olsun ne kadar bekledik herşeye değer bence cnm hadi habersiz bırakma öptüm cnm benimm:54:

sevtapçım kuzum ben hiçbişi yapmıyorum şuanda cnm rapor için başvurucam bakalım inşallah çıkarda bende başlarım hemen senin kuzuda büyümüş baya canım öp benim için :54::16:

inanmıyorummmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmm:16::27::24::21::46::49: portakalım kuzum şok oldum Allahım çok sevindim cnm benim varya bende bakayım ölesine topiğe dedim ay varya ne yazsam bilemedim kuzum ya çok çok çok çok sevindim Allahım sağlıkla yavrunu kucağına almayı nasip etsin hemen aramak isterdim ama kont yok yavrum daha geçen napıo bu kız görüşemedik diye geçiriyodum içimden cnm benim seni bide küçük portakalı çok öpüyorum kuzum :54::54::54: dikkat et kendine zor geçiyormuş ama olsun ne kadar bekledik herşeye değer bence cnm hadi habersiz bırakma öptüm cnm benimm:54:

Amin canım sağol inşallah en kısa zamanda sizde bu sevinci yaşarsınız.İnşallah raporun çıkar Allah rastgetirir işini.Özledim seni kuşum. kib :16:

Bugün doktora gittik miniğimin kalp atışlarını dinledik,elleri ayakları belliydi ayakları kımıl kımıl hareket ediyodu.Harika bi duygu izlerken çok duygulandım.Ağlamamak için tuttum kendimi.Gerçekten içimizde bi mucize büyüyor. Bir dahaki kontrolde bi ihtimal cinsiyeti bile öğrenebiliriz :8: Kötü günler geçiriyorum,hamilelik gerçekten duyguları çok etkiliyormuş ama yinede Allah'a şükürler olsun sağlığımız yerinde.

hepinizi öpüyorum teyzoşlar :16: :16: :16:

portakalcığım daha haftasını yazacaktım sana ama kısmet olmadı dün kese bozulduğu için vede kan değerim çok düştüğü için apar topar gebeliğim sonlandırıldı bugün düne göre daha iyiyim Rabbim isteyen herkese hayırlı evlatlar nasip etsin inşallah dr.korunmaya gerek olmadığını söyledi kendini toparla başlayabilirsiniz dedi belki bu benim daha çabuk moralimin düzelmesine sebep oldu :31:hakkımızda herşeyin hayırlısı olsun

Geçmiş olsun canım,üzüldüm :( Moralini bozmamaya çalış.Çok klişe gelecek ama bu cümle o kadar manalı ve önemli ki... ''Herşeyin Hayırlısı''

En kısa zamanda inşallah sağlıklı bi şekilde yeniden hamile kalır ve sonunda bebeğini kucağına alırsın.

Umudunu kaybetme ve düşünmemeye çalış,devamı gelecek :16:

Geçmiş olsun canım,üzüldüm :( Moralini bozmamaya çalış.Çok klişe gelecek ama bu cümle o kadar manalı ve önemli ki... ''Herşeyin Hayırlısı''

En kısa zamanda inşallah sağlıklı bi şekilde yeniden hamile kalır ve sonunda bebeğini kucağına alırsın.

Umudunu kaybetme ve düşünmemeye çalış,devamı gelecek :16:

kesinlikle öyle zaten hayırlısı buymuş diyerek kendi kendimizi teselli ediyoruz eşimle,inşallah umudumu kaybetmeyeceğim umarım gücüm yeterde hayırlısıyla başladığımız işin sonunu getirebiliriz:49:

sevtapçım kuzum ben hiçbişi yapmıyorum şuanda cnm rapor için başvurucam bakalım inşallah çıkarda bende başlarım hemen senin kuzuda büyümüş baya canım öp benim için :54::16:

hayırlısı olsun canım rabbim herseyin hayırlısını versin,evet kuzum buyudu.saglıklı olan buyuyor.rabbim isteyen herkese nasip etsin inşallah.en kısa zamandada senin müjdeni okurum burdan :)

Bugün doktora gittik miniğimin kalp atışlarını dinledik,elleri ayakları belliydi ayakları kımıl kımıl hareket ediyodu.Harika bi duygu izlerken çok duygulandım.Ağlamamak için tuttum kendimi.Gerçekten içimizde bi mucize büyüyor. Bir dahaki kontrolde bi ihtimal cinsiyeti bile öğrenebiliriz :8: Kötü günler geçiriyorum,hamilelik gerçekten duyguları çok etkiliyormuş ama yinede Allah'a şükürler olsun sağlığımız yerinde.

hepinizi öpüyorum teyzoşlar :16: :16: :16:

canım benim cok bekledin bu anı aglayabilirdinde,ben aglamıstım,,mucizenin tamamına erdirsin rabbim.

Aaaaay çoooook sevindim canımmm,hayırlı olsunnnnnnnn.Ayy valla sevinçten ne yazsam bilemedim.Annemler bende,pek giremiyorum. Şimdi aklıma geldin bakayım dedim.Yazını gördüm.Süperrr yaaaaaaa.Çok çok mutlu oldum bu haberi duyduğumaaa.Allah tamamına erdirsin inşallah.Cinsiyeti öğrenir öğrenmez yazzz, içime kız gibi doğuyooo :)))

Allah bağışlasın,çok sevindim canım.Sağlıklı mutlu uzun ömürlü olsun inşallah.

Oh keyfinize diyecek yok maşallah,kıskanıyorum :))
Hiç denk gelmiyoruz ama :( özledim

ayyy çok sevindim hayırlı uğurlu olsun,Allah sağlıkla kucağına almayı nasip etsin inşallah. Kaç haftalık?

Amanınnnnn ne kadar geç öğrendim ben yaaaaa bırakın interneti hayatla bağım kalmadı :52: ama çoooookkk sevindim şu an çok duygulandım porticimmm ne yazacağımı şaşırdım inan.. Karnın büyüdükçe çektiğin sıkıntıları unutacaksın. Bir bakıp gülmesi herşeye değer. Arkanı döndüğüm an yüzü beliriyor zihnimde. Gerçekten aşk bunun adı. Hayatımdaki en güzel günüm, onunla geçen bir günümden daha güzel olamaz.
Artık takipteyim cinsiyeti çok merak ediyorum bence kız olacak annesi :21:

portakalcığım daha haftasını yazacaktım sana ama kısmet olmadı dün kese bozulduğu için vede kan değerim çok düştüğü için apar topar gebeliğim sonlandırıldı bugün düne göre daha iyiyim Rabbim isteyen herkese hayırlı evlatlar nasip etsin inşallah dr.korunmaya gerek olmadığını söyledi kendini toparla başlayabilirsiniz dedi belki bu benim daha çabuk moralimin düzelmesine sebep oldu :31:hakkımızda herşeyin hayırlısı olsun

flancım çok üzüldüm canım arkası gelecek canım eminim sen de kucağına alacaksın miniğini...

Bu arada kızlar oğluşum iyi maşallah 3 aylık oldu bile. Çok hızlı gelişiyorlar bu dönemde. Bense doğum sonrası hemen ayaklanmıştım. Sezeryan olmasına rağmen hiç yatmadım. Ağrı sızı çekmedim. Ama malesef gebelik döneminde ayaklarım çok şişmişti. Doğum sonrası şişlikler de inince ayak parmağımda tırnak batması oldu. İnanın doğumda çekmediğim ızdırabı ayak parmağımda çektim. Tırnağımın yarısını çektirmek zorunda kaldım. Aman kızlar çok dikkat edin. Özellikle hamileyken pedikürünüzü ihmal etmeyin.Ben yaptırsaydım başıma bu gelmeyecekti.Benim gibi bunu hamilelik sonrası yaşayan çok kadın var. Haberiniz olsn.

Hepinizi çoooookkk öpüyorum...

Sevindiğinizi,mutlu olduğunuzu biliyorum.Çok bekledim,çok istedim,çocukluğumda evcilik oynadığımdan bu yana hep hayalini kurduğum şeydi anne olmak...
Hep bi yuvam olsun çocuklarım olsun,mutlu olalım istedim.Hiç bir zaman herşey dört dörtlük olmuyor.Bi yerden veren Allah başka bi yerden alıyor..
Bugün kontrolüm vardı,cinsiyeti göremedik bir sonraki aya kaldı.Bebeğimin durumu iyi şükür,yaşadığım onca şeye,onca üzüntüye mutsuzluğa rağmen o bana tutunmaya devam ediyor.Keşke onu başka şartlarda bekleseydim,heyecanını sevincini doyasıya yaşayıp ona zarar vermeden onu iyi bi şekilde besleyebilseydim.kaygılarım değil,hayallerim olsaydı.
Eşimle boşanıyoruz.2-3 ayda özellikle son 1 ayda hayatım tepe taklak oldu. Mücadelem,çırpınışlarım,çabalarım sonuç vermedi.Keşke ölseydim bu günleri görmeseydim,bu acıları yaşamasaydım.Hergün biraz daha ölüyorum,tükeniyorum.Çaresizim ...nerden tutsam elimde kalıyor. :14::14:

Sevindiğinizi,mutlu olduğunuzu biliyorum.Çok bekledim,çok istedim,çocukluğumda evcilik oynadığımdan bu yana hep hayalini kurduğum şeydi anne olmak...
Hep bi yuvam olsun çocuklarım olsun,mutlu olalım istedim.Hiç bir zaman herşey dört dörtlük olmuyor.Bi yerden veren Allah başka bi yerden alıyor..
Bugün kontrolüm vardı,cinsiyeti göremedik bir sonraki aya kaldı.Bebeğimin durumu iyi şükür,yaşadığım onca şeye,onca üzüntüye mutsuzluğa rağmen o bana tutunmaya devam ediyor.Keşke onu başka şartlarda bekleseydim,heyecanını sevincini doyasıya yaşayıp ona zarar vermeden onu iyi bi şekilde besleyebilseydim.kaygılarım değil,hayallerim olsaydı.
Eşimle boşanıyoruz.2-3 ayda özellikle son 1 ayda hayatım tepe taklak oldu. Mücadelem,çırpınışlarım,çabalarım sonuç vermedi.Keşke ölseydim bu günleri görmeseydim,bu acıları yaşamasaydım.Hergün biraz daha ölüyorum,tükeniyorum.Çaresizim ...nerden tutsam elimde kalıyor. :14::14:

yazdığını görünce bebek ile ilgili güzel haberler vermişsindir düşüncesi ile girdim topiğe ama okuduklarım karşısında ne diyeceğimi bilemiyorum inan ki hiç mi dönüşü yok?sen mutlaka ölçüp biçip en doğru değerlendirmeyi yapmaya çalışmışsındır ama bir kez daha değerlendirme durumu yok mu?malum hamilelik duyguların yoğun tekrar düşünsen mi acaba?işin içini bilemiyorum tabii ki seni üzmemek için de kelimeleri çok dikkatli seçmeye çalışıyorum hani dönüşü varsa diye söyledim ama sonuç ne olursa olsun sen bu bebeği çok istedin Rabbim de verdi şükür zor bir durum ama şuan bebeği düşünmen gerekiyor ne kadar mümkün olur bilemiyorum ama sana sıkıntı veren düşüncelerden uzak durmaya çalış problemlerin çözümünü en azından bebek doğana kadar ertele gün doğmadan neler doğar belki bebek gelene kadar herşey çok güzel olur Rabbim çok büyük kuzum habersiz bırakma olur mu?çok merak ederim seni Allah'a emanet ol canım

tancredi çok sağol canım geçmiş olsun dileklerin için kolay değildi tabiiki ama hayırlısı böyleymiş diyerek teselli ediyoruz kendimizi Rabbim başka acı vermesin buarada kuzun kocaman olmuş maşallah:nazar:en tatlı zamanlarıdır ki şimdi :emir_bebek:Allah'a emanet olun canım

Back