- Konu Sahibi portakal_suyu
-
- #15.521
hoşbulduk canım,evet sonunda kavuştum ve sık sık sizlerleyim artık..bebiş te iyi canım,beraber tam bir uykucu olduk
sen nasılsın neler yapıyorsun?
valla çok özledim,konuşmaya da çok ihtiyacım var ama çok çalışıyorum bu aralar yine ancak geceden geceye bakabiliyorum.bu ara bende gündüzleri takılıyorum anacım eşim 12 12 çalışıyo bi kaç güne normale dönerde iki lafın belini kırarız inşlh
kızlaarr
cumartesi kontrolüm vardı ayy bebiş kıçını başını her yerini oynattı ilk defa hareketlerini gördük çok duygulandım yaaufacık şey daha ama herşeyi tamamlandı Allahım ne büyük...
madeeeee çokkkk sevindiiiimmmmAllah sağlıkla kucağına almayı nasip etsin arkamdan kimse gelmedi diye üzülüyordum valla..
sevtap o uykuculardan biri de benim işten eve bir atıyorum kendimi zor bela yemek sonrasını hatırlamıyorum
eko oğlun uslu çocuk olmuş maaşallah size valla ben de gezmeyi severim annem huysuzluk falan dinlemezsin gezersin sen diyo ama bilmiyorum gözüm kesmez herhalde uzun müddet..
skor bebişin bekler inşallah gününe kadar gelişimi için önemli sonuçta ama dört gözle bekliyorsunuzdur tabi sağlıkla kucağına al inşallah
zorr misafirler bitmez uzun bir süre Allah kolaylık versin canım sana yardımcı akraban falan var mı yakınlarında böyle zamanlarda çok işe yarıyolar valla..
portim havalar beni de bunalttı ama perşembe açacakmış artık az kaldı bacım..
slm canlar bugün teşrif etti benim kırmızılar artık takmıyorum mayısa odaklandım sadece nasipse mayısta istanbuldayım tüp bebek için şuan kesin ama nasip diyorum mart dioduk mayısa kaldı hayırlısı herhalde böyle bakalım bekleriz sonuç iyi olsunda..
portakalım napıon kuzum işlerin yoğun herhalde olsun kuşum kafanı iice dağıtmış olursun başka bişi düşünmeye fırsat kalmaz buarada belki bebeğin sürpriz yapar yine inşallahhhhhhhhhhhhh cnm
ayseencan napıon kuzu ölzedim can msndede denk gelemedik öpt seni yavrum
tancredi bebişini görmüşsün cnm sağlıkla büyüsün kuşun inşallah cnm
sevtap sen naptın cnm keyfiler iyi umarım öpt cnm
madecim hayırlsıı olsun cnm sağlıkla kucağına almayı nasip etsin rabbimhalayımıda çekeyim
skorpioncum sen naptın cnm keyifler nasıl kızın nasıl az kaldı:18:
kızlar hepinizi öptümmmmmmmmmmmmmmm
bacım misafirden kendini alamadın hayatım görüşemez oldukslm canlar bugün teşrif etti benim kırmızılar artık takmıyorum mayısa odaklandım sadece nasipse mayısta istanbuldayım tüp bebek için şuan kesin ama nasip diyorum mart dioduk mayısa kaldı hayırlısı herhalde böyle bakalım bekleriz sonuç iyi olsunda..
portakalım napıon kuzum işlerin yoğun herhalde olsun kuşum kafanı iice dağıtmış olursun başka bişi düşünmeye fırsat kalmaz buarada belki bebeğin sürpriz yapar yine inşallahhhhhhhhhhhhh cnm
madecim hayırlsıı olsun cnm sağlıkla kucağına almayı nasip etsin rabbimhalayımıda çekeyim
her şerde bi hayır vardır canım işte..Zorum işler hemde nasıl yoğun kuşum ya anlatamam.Yemek yicek zaman bulamıyorum.Bi süre çok yoğun olacak sonrada yıllık izne çıkmayı düşünüyorum.Annemin yanına gideceğim nasipse.
Bebek hiç aklımda yok son zamanlarda,belki korunduğum için belki de bi kere ağzım yandı diye eskisi kadar düşünmüyorum.Hamile görmek,bebek görmek hiç etkilemiyor beni.Çok şükür moral bozucu günlerde geride kaldı bundan sonra hayırlısı olsun inşallah.
izinli olduğum gün kontrole gideceğim bakalım ne durumdayım ona göre önümüzdeki ay adet bitince korunmayı bırakırız,çalışmalara dolu dizgin devam:92:
Mayısa da pek bişey kalmadı kuşum inşallah hayırlısıyla nasip eder Allahım sana da.Senin kızın olmasını çok hayal ediyorum,annesi gibi güzel bir kız
aysenciğime de hep bir pipili düşünüyorum nedense:))
Allah hepimizin gönlüne göre hayırlısını versin inşallah.
slm canlar bugün teşrif etti benim kırmızılar artık takmıyorum mayısa odaklandım sadece nasipse mayısta istanbuldayım tüp bebek için şuan kesin ama nasip diyorum mart dioduk mayısa kaldı hayırlısı herhalde böyle bakalım bekleriz sonuç iyi olsunda..
Zorum işler hemde nasıl yoğun kuşum ya anlatamam.Yemek yicek zaman bulamıyorum.Bi süre çok yoğun olacak sonrada yıllık izne çıkmayı düşünüyorum.Annemin yanına gideceğim nasipse.
Bebek hiç aklımda yok son zamanlarda,belki korunduğum için belki de bi kere ağzım yandı diye eskisi kadar düşünmüyorum.Hamile görmek,bebek görmek hiç etkilemiyor beni.Çok şükür moral bozucu günlerde geride kaldı bundan sonra hayırlısı olsun inşallah.
izinli olduğum gün kontrole gideceğim bakalım ne durumdayım ona göre önümüzdeki ay adet bitince korunmayı bırakırız,çalışmalara dolu dizgin devam:92:
Mayısa da pek bişey kalmadı kuşum inşallah hayırlısıyla nasip eder Allahım sana da.Senin kızın olmasını çok hayal ediyorum,annesi gibi güzel bir kız
aysenciğime de hep bir pipili düşünüyorum nedense:))
Allah hepimizin gönlüne göre hayırlısını versin inşallah.
Kızlar bugün kontrole gittim.Çok şükür bi sorun yok önümüzdeki ay adetten sonra yeniden çalışmalara başlıyoruzbu doktorumdan çok memnunum.Folic başlıyoruz dr. depolayalım vücuduna şimdiden faydası olur dedi.
kimseler gelmemiş,nerelerdesiniz bakalım kızlar?
tancredi senin için tahminim cicili .
made içinde tahminim pipili
aysencim ne fazlan var anacım senin,gerçi sen öyle güzel güzel pastalar börekler yaparsan hep pek istediğin formda kalamazsınçevrendekileri de bırakmazsın marifetli hatun. :82:
selam hatunlar nasılsınız ne var ne yok pek giremiyorum bu aralar saat oniki bizim eko bey ayakta uyumuycakmış babamıza verdim artık bi size bakıyım dedim kayınvaldem rahatsız biraz onunla ugraşıyoruz bu aralar yogun geçiyo öpüyorum herkesleri ve hayırlı haberlerini bekliyorum
selaam iyi geceler canım.ben iyiyim şükürler olsun,sen nasılsın?
geçmiş olsun kayınvalidene
bak sen geçen hamile yok mu bu aralar dedin,arkasına made hamile olduğunu yazdı .İçine mi doğdu ne böyle bi haber geleceği :)
gece olunca şu bebeler neden uyumazlar ki..
kalbim temizmiş öyle derler nedense :26:bilmiyoru porticim aslında erken uyurdu on onbuçuk en geç ama bi iki ay oldu gecelerimiz berbat dişlere veriyorumne olsa dişlere veriyorum bende bu ara ama geçmezse bu huysuzlugu doktora götürücem artık bi baktırıyım kulagında bogazındamı bişey var acaba iki üç gündürde gece uykusuna yatıyo bagıra bagıra kalkıyo şimdi uyudu bakalım ne zaman kalkacak gündüz huysuzluk etsede gece uyurdu nazarmı degdirdim çocuga ne
evet kalbin temizmiş cnm
şehzademize nazar değmesininşallah en kısa sürede düzene girer ama ben çevremden alıştığım için çok normal geliyor bebeklerin bu saatlere kadar uyumaması.Belki korkuyordur canım dua falan var mı yattığı yerde?
var canım küçük kuranı var beşiginde okuyorumda aklıma geldikçe bakıyım babasına söyledim şimdi yarında böyle olursak bi doktor amcamızı ziyaret edelim bakalım ne diycek
öyle aniden çıktım porticim kusura bakma hem uyandık hem net gitti sabah ta ateşimiz yükselince gittik doktora kan falan verdik biraz inlettik hastaneyi bu kadar ateş yapıcak bişey çıkmadı herşey temiz dişte bu kadar ateş yapmaz dedi bakalım ilaç kullanıyoruz yatırdıgımdan beri yirmi kere kalktık iyice dalsın bende öyle uyuycam kızlarburalardayım yani tabi bu saatte kimsecikler olmuyo ama neyse
porti herşeyin yolunca gitmesine sevindim canım hadi bakalım ya bismillah deyip başlarsın çalışmalara
skor bacım kız dünden beri aklımdaydın heee dedim ne yaptı bu doğurdumu yoksa neyse doğurmamışsın dahadua etmeyi unutma aklına gelirse tabi
zorum nirdesin kuzum özledim
bu gece msn ye gelirseniz oralarda olurum haberiniz olsun
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?