Bebek fikrini aklımızdan atamadık ve burdan devam etmeye karar verdik

ben anacıma gidiyom yımağa öptüm aneyin menüsü izmir köfte pilav çorba bide salata bende turşu istedim bi fikir olsun yemek için sizede

Aman kızlaar Herşey olacağına varır,Takmayın kafaya.Relax olun son günlerinizi kendinize stres yaparak zehir etmeyin.
Benim mesai bugün uzun canım.Memur gibi çalışanlardan değilim malesef (

yarın öğlene kadar çalışıyom anca 3-4 gibi girebilirim topiğe güzel haber olursa topice özel mesaj at bakarım canım bye öpüyorum hepinizi inş.güzel haberler alırız

Aman kızlaar Herşey olacağına varır,Takmayın kafaya.Relax olun son günlerinizi kendinize stres yaparak zehir etmeyin.
Benim mesai bugün uzun canım.Memur gibi çalışanlardan değilim malesef (
sen daha iştesin anlaşılan kolay gelsin sanada tatlımm valla takmamak mümkün olmuyo insan ister istemez stres yapıyo benim stresim merak ediyodum acaba varmı diye ama kırmızıları görene kadarda yine bi ümit varr burda hepimizin bi adet olmaya yakın sendromu oluyo siz sıranızı savdınız sıra bizde:tomato:

Ee işte adet olanlar olmayanlara destek vermek,moral vermek için dönüşümlü çalışıyor :))

Bu akşam melekler korusun var,izliyor musun onu sezencim?
Ben izleyemicem de Eylül hoca mıydı neydi o yılanın adı :))
aşılaması tutmuyor sanırım kanaması başlamıştı geçen bölümün sonunda,çok merak ediyorum ya o sahneler tam bizlik :))

evet izliyorum tatlım tutmuyo ama tuttu diye kandırıyor tanıtımından öyle anladım ben sana yarın anlatırım hayatım kociş geldi öptüm cnm kendine iyi bak

evet izliyorum tatlım tutmuyo ama tuttu diye kandırıyor tanıtımından öyle anladım ben sana yarın anlatırım hayatım kociş geldi öptüm cnm kendine iyi bak

Güle güle canım iyi akşamlar.Bu arada baktım netten açıklamasını okudum.Esin eylülün hamile olduğunu öğreniyormuş ama tam o sırada Eylül kaza geçiriyormuş,çıkarsınlar şu yılanı diziden ya..Bebeği bile evlilik kozu olarak gören kadından ne beklenir?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…