- Konu Sahibi portakal_suyu
-
- #3.181
senin işin evine yakınmı cnmmevet kız hayırlısı olsunda kısmetimizde varsa olucak inş.
aa okadar uzakmı ben işde k.çekmecede sanıyodumyok be kuşum 1,5 saat sürüyo ev çekmecede iş sirkecide
allah kolaylık versin kuşum ya ömrün yollarda geçiyo hadi öptüm kendine iyi bak talım yarın izinlimisin?şincik çıkıyom kuşum yok be anacım 9 sene oldu gidip geliyom çuf çufla
hadi afiyet olsun sana görüşürük muckkben anacıma gidiyom yımağa öptüm aneyin menüsü izmir köfte pilav çorba bide salata bende turşu istedim bi fikir olsun yemek için sizede
ben anacıma gidiyom yımağa öptüm aneyin menüsü izmir köfte pilav çorba bide salata bende turşu istedim bi fikir olsun yemek için sizede
sen daha iştesin anlaşılan kolay gelsin sanada tatlımm valla takmamak mümkün olmuyo insan ister istemez stres yapıyo benim stresim merak ediyodum acaba varmı diye ama kırmızıları görene kadarda yine bi ümit varr burda hepimizin bi adet olmaya yakın sendromu oluyo siz sıranızı savdınız sıra bizde:tomato:Aman kızlaar Herşey olacağına varır,Takmayın kafaya.Relax olun son günlerinizi kendinize stres yaparak zehir etmeyin.
Benim mesai bugün uzun canım.Memur gibi çalışanlardan değilim malesef(
sen daha iştesin anlaşılan kolay gelsin sanada tatlımm valla takmamak mümkün olmuyo insan ister istemez stres yapıyo benim stresim merak ediyodum acaba varmı diye ama kırmızıları görene kadarda yine bi ümit varr burda hepimizin bi adet olmaya yakın sendromu oluyo siz sıranızı savdınız sıra bizde:tomato:
valla ya geçen hafta sizde stres vardı bu hafta bizde artık haftaya sıra kimdeyse onada hep beraber destek oluruzz:lepi:Ee işte adet olanlar olmayanlara destek vermek,moral vermek için dönüşümlü çalışıyor :))
valla ya geçen hafta sizde stres vardı bu hafta bizde artık haftaya sıra kimdeyse onada hep beraber destek oluruzz:lepi:
he valla onlar şimdi göbişleriyle konuşuyolar bizi yalnız bıraktılar burdayeap :))
Aynen öyle Zaten bütün sitresimiz hamile kalana kadar.
Bak hamilelerin sesi çıkıyor mu :))
evet izliyorum tatlım tutmuyo ama tuttu diye kandırıyor tanıtımından öyle anladım ben sana yarın anlatırım hayatım kociş geldi öptüm cnm kendine iyi bakBu akşam melekler korusun var,izliyor musun onu sezencim?
Ben izleyemicem de Eylül hoca mıydı neydi o yılanın adı :))
aşılaması tutmuyor sanırım kanaması başlamıştı geçen bölümün sonunda,çok merak ediyorum ya o sahneler tam bizlik :))
evet izliyorum tatlım tutmuyo ama tuttu diye kandırıyor tanıtımından öyle anladım ben sana yarın anlatırım hayatım kociş geldi öptüm cnm kendine iyi bak
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?