- 18 Mayıs 2009
- 9.147
- 3
- 156
- 41
- Konu Sahibi portakal_suyu
-
- #3.021
insallah ikinizde hamilesinizdir:CüvCüv:dahada 3 gün var( bekle bekle zamanda gecmiyo dimi.off sizlerden güze haber alalim bagri kac gündür tikk yok topikte yeni hamilelere ihtiyacimiz var:))Acilen!!!
insallah ikinizde hamilesinizdir:CüvCüv:dahada 3 gün var( bekle bekle zamanda gecmiyo dimi.off sizlerden güze haber alalim bagri kac gündür tikk yok topikte yeni hamilelere ihtiyacimiz var:))Acilen!!!
BEBİŞKOM BİZDEN ÇOK UMUTLULAR BİZDE NE OLURSA OLSUN UMUDUMUZU KAYBETMİYCEK BU AY OLMASADA ZAFER BİİZM:lepi:
Heheheh Çok bİz gaza geldİk yapıcaz bİz bu ay olmazsa bİdahakİ ay zatİ bİzİm kendİ gazımız bİze yedİyo ama İİ geldİ olucak olucak kısmetse bİkaÇ ay İÇİnde
üff ya cok SIKILDIM beklemekden. Test yapmak istiyorum yarin ama korkuyorumm ve hangi testi yapacagima karar veremiyorum. Sen nekadar oldu cnm korunmayi birakali?
geçmiş olsun tatlım ya ağrı kesici alıcaksanda minoset al belki hamişsindir ne olur ne olmazNapalım sezencİm ya kız benİm baŞım Çok aĞrıyo aĞrıdan mİdemde bulanıyo
geçmiş olsun tatlım ya ağrı kesici alıcaksanda minoset al belki hamişsindir ne olur ne olmaz
olsun cnm bu ay olmasada şubata inş.hepimiz hamiş olrus sen ağrın olunca ondan iç genedeANAM HAMİŞ KALDIMDA BİDE İLACINI AYIRIYOM HEHEHEH OLSUN OLSAMDA OLMASAMDA BUDA GÜZEL zemuszemus
slm canımslm kızlar..
ayy bi toplaniyoruz bi kalmiyo kimse[/Q he valla napalım dağılıyoruz sen nereye kayboldun
ayy bi toplaniyoruz bi kalmiyo kimse[/Q he valla napalım dağılıyoruz sen nereye kayboldun
Canim isyerindeyim ya o yüzden müsteri tlf derken sürekli takip edemiyrm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?