Bebek fikrini aklımızdan atamadık ve burdan devam etmeye karar verdik

dua et bacım ağzından bal damlıyo

testi gecemi yaptın sabah ilk idrarlamı?

neyse az kalmış 1 2 haftaya kadar geçer cnm bulantın benim tiksinmede olmuştu hamişken sende varmı?:CüvCüv:

Tiksinme yokta, abur cubur hastası olan ben, özellikle nutellaya bayılırdım.Hamileliğimden beri ne çikolata ne cips ne başka şeyler istemiyo valla.Gören şaşırıyo.Çünkü her akşam bir torba dolusu abur cubur alırdım ben.kaydirigubbakcemile3 Ama böylesi daha iyi oldu , aşırı kilo almam hiç olmazsa. kaydirigubbakcemile3

Akşam yaptım , çift çizgi çıktı. Ama ilk 2 dk ikinci çizgi pek görünmüyodu.5. dk da gayet net görünüyo.Hatta resimlerini koymuştum . opuyorumnanaktan
anladım cnm salı bende yaparım inş..kırmızılar gelmesze tabikibilmiyorumkismilesilivride kar çok varmı havalar ne durumda?

Karlar erimişti düne kadar ama dün bi yağdı , her yer bembeyaz oldu, bizde eşimle çıktık karda yürüyüşe. :)
evet dün kar yine sürpriz yaptı burasıda bembeyaz oldu ama bugün her yer çamur(iyi yapmışınız cnm ama yürürken çok dikkat et ayağın kayıpta düşme (allah korusun)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…