- 18 Mayıs 2009
- 9.147
- 3
- 156
- 41
- Konu Sahibi portakal_suyu
-
- #2.981
bende hamile olduğumu öğrenemden önce adet olucam diye bekliyodum, sürekli akıntım vardı yani.adet oldum sanıp tuvalete gidiyodum.kasıklarımda ağrı vardı.aynı adet sancısı gibi.eşime de diyodum hastalanıcam galiba , aynı adet olucağım zamanki gibiydi herşey.bi önceki ay 2 gün gecikmişti , o yüzden bu ayda gecikmiştir dedim içimden, sonra 3. Gün test aldım binbir zorlukla.pazardı çünkü, nöbetçi eczaneyi bulamadım.akşam eşim getirdi testi. öyle öğrendim. Inşallah seninki de hamilelik belirtisidir canım. Opuyorumnanaktan
testi gecemi yaptın sabah ilk idrarlamı?Bende hamile olduğumu öğrenemden önce adet olucam diye bekliyodum, sürekli akıntım vardı yani.Adet oldum sanıp tuvalete gidiyodum.Kasıklarımda ağrı vardı.Aynı adet sancısı gibi.Eşime de diyodum hastalanıcam galiba , aynı adet olucağım zamanki gibiydi herşey.Bİ önceki ay 2 gün gecikmişti , o yüzden bu ayda gecikmiştir dedim içimden, sonra 3. gün test aldım binbir zorlukla.Pazardı çünkü, nöbetçi eczaneyi bulamadım.akşam eşim getirdi testi. Öyle öğrendim. İnşallah seninki de hamilelik belirtisidir canım. opuyorumnanaktan
neyse az kalmış 1 2 haftaya kadar geçer cnm bulantın benim tiksinmede olmuştu hamişken sende varmı?:CüvCüv:
testi gecemi yaptın sabah ilk idrarlamı?
dua et bacım ağzından bal damlıyo
anladım cnm salı bende yaparım inş..kırmızılar gelmesze tabikibilmiyorumkismilesilivride kar çok varmı havalar ne durumda?Akşam yaptım , çift çizgi çıktı. Ama ilk 2 dk ikinci çizgi pek görünmüyodu.5. dk da gayet net görünüyo.Hatta resimlerini koymuştum . opuyorumnanaktan
senin günün geçti mi canım ?
hoşgedin cnmmmmmmopuyorumnanaktansende adet belirtisi varmı yada hamişlikselam hanimlar ben geldimmopuyorumnanaktan
anladım cnm salı bende yaparım inş..kırmızılar gelmesze tabikibilmiyorumkismilesilivride kar çok varmı havalar ne durumda?
selam hanimlar ben geldimmopuyorumnanaktan
evet dün kar yine sürpriz yaptı burasıda bembeyaz oldu ama bugün her yer çamurKarlar erimişti düne kadar ama dün bi yağdı , her yer bembeyaz oldu, bizde eşimle çıktık karda yürüyüşe. :)
he valla bebişkom cöö dedi ve gitti kayıp aranıyor görenlerin topicimize başvurmaları rica olunur:roflol:BebİŞkom rÜzgar gİbİ geÇtİn
geziyom valla diğer konulara bakıyorum ee kulübümüz o kadar büyükki bi daldımmı kayboluyomKız topİcte gÖrÜkmÜyom nerdesİn sen
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?