• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Bebek fikrini aklımızdan atamadık ve burdan devam etmeye karar verdik

insallah ikinizde hamilesinizdir:CüvCüv:dahada 3 gün var :(( bekle bekle zamanda gecmiyo dimi.off sizlerden güze haber alalim bagri kac gündür tikk yok topikte yeni hamilelere ihtiyacimiz var:))Acilen!!!

KUŞUM YA İNŞ.İNŞ.TOPİC CANLANSA KEŞKE :dance::lepi:zemuszemus:hooray:

BEBıŞKOM BıZDEN ÇOK UMUTLULAR BıZDE NE OLURSA OLSUN UMUDUMUZU KAYBETMıYCEK BU AY OLMASADA ZAFER BııZM:lepi:

Heheheh Çok bız gaza geldık yapıcaz bız bu ay olmazsa bıdahakı ay zatı bızım kendı gazımız bıze yedıyo ama ıı geldı olucak olucak kısmetse bıkaÇ ay ıÇınde

Heheheh Çok bİz gaza geldİk yapıcaz bİz bu ay olmazsa bİdahakİ ay zatİ bİzİm kendİ gazımız bİze yedİyo ama İİ geldİ olucak olucak kısmetse bİkaÇ ay İÇİnde

üff ya cok SIKILDIM beklemekden. Test yapmak istiyorum yarin ama korkuyorumm ve hangi testi yapacagima karar veremiyorum. Sen nekadar oldu cnm korunmayi birakali?

üff ya cok SIKILDIM beklemekden. Test yapmak istiyorum yarin ama korkuyorumm ve hangi testi yapacagima karar veremiyorum. Sen nekadar oldu cnm korunmayi birakali?

KUŞUM BENİM 1 SENE OLDU BIRAKALI AMA SAF BEN YUMURTA TAKİBİ DİYE BİŞEYİ TEMMUZDA BU DOKTORDA ÖĞRENDİM 26 YAŞINA GELMİŞİM NE SAFLIIK -tatlicadiarzu-

Back
X