• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Bebek fikrini aklımızdan atamadık ve burdan devam etmeye karar verdik

bende hamile olduğumu öğrenemden önce adet olucam diye bekliyodum, sürekli akıntım vardı yani.adet oldum sanıp tuvalete gidiyodum.kasıklarımda ağrı vardı.aynı adet sancısı gibi.eşime de diyodum hastalanıcam galiba , aynı adet olucağım zamanki gibiydi herşey.bi önceki ay 2 gün gecikmişti , o yüzden bu ayda gecikmiştir dedim içimden, sonra 3. Gün test aldım binbir zorlukla.pazardı çünkü, nöbetçi eczaneyi bulamadım.akşam eşim getirdi testi. öyle öğrendim. Inşallah seninki de hamilelik belirtisidir canım. Opuyorumnanaktan

dua et bacım ağzından bal damlıyo

Bende hamile olduğumu öğrenemden önce adet olucam diye bekliyodum, sürekli akıntım vardı yani.Adet oldum sanıp tuvalete gidiyodum.Kasıklarımda ağrı vardı.Aynı adet sancısı gibi.Eşime de diyodum hastalanıcam galiba , aynı adet olucağım zamanki gibiydi herşey.Bİ önceki ay 2 gün gecikmişti , o yüzden bu ayda gecikmiştir dedim içimden, sonra 3. gün test aldım binbir zorlukla.Pazardı çünkü, nöbetçi eczaneyi bulamadım.akşam eşim getirdi testi. Öyle öğrendim. İnşallah seninki de hamilelik belirtisidir canım. opuyorumnanaktan
testi gecemi yaptın sabah ilk idrarlamı?

neyse az kalmış 1 2 haftaya kadar geçer cnm bulantın benim tiksinmede olmuştu hamişken sende varmı?:CüvCüv:

Tiksinme yokta, abur cubur hastası olan ben, özellikle nutellaya bayılırdım.Hamileliğimden beri ne çikolata ne cips ne başka şeyler istemiyo valla.Gören şaşırıyo.Çünkü her akşam bir torba dolusu abur cubur alırdım ben.kaydirigubbakcemile3 Ama böylesi daha iyi oldu , aşırı kilo almam hiç olmazsa. kaydirigubbakcemile3

Back
X