- Konu Sahibi portakal_suyu
-
- #2.961
KORKMA.....SADECE FAZLA SENİ YORACAK İŞLER YAPMA..BOL BOL YAT DİNLENKİ YERİNİ İYİCE BULSUN ANNESİteyzeleri bebşim iyi annesini hiç rahatsız etmiyor ama her an gidebilir diye korkuyorum sıkıca tututnur inş. annesine
slm kızlarrbayanssulusmile
hoşbulduk cnm naptınız ev işi yaptım bu saate kadar yoruldum valla kahvemi aldım geldim özledim sizleriHOŞGELDİN KUŞUMopuyorumnanaktan:dance:
Ay canım ŞÖyle sÜsÜ pÜsÜ Çok bİ kız bende Çok İstİyom allahım ne verİrse hayırlısını versİn canım maŞallah 3 ay bİtmİŞ bulantılar nasıl ben 31 de adet olucam normalde bakalım ne olucak gecİkme oluyo zaten bende hayırlısı keŞke tutmuŞ olsa bu ay
hoşbulduk cnm naptınız ev işi yaptım bu saate kadar yoruldum valla kahvemi aldım geldim özledim sizleri
Bulantılar çok fena valla canım. Ne yersem kusuyorum,2 kilo verdim hamileliğimden beri.sabahtan gece uyuyna kadar devam ediyo bulantılar.
yollayım cnm beraber içelimOH GEÇMİŞ OLSUN BENDE İSTİYOM KAHVE :içelim::içelim:
yollayım cnm beraber içelimberakçım az kaldı sabret tatlım 12.haftan bitsin bişeycikler kalmaz kaçıncı haftadasın ?
afiyet olsun cnm naptın adet belirtilerin başladımı?ne durumdasın?İÇELİM VALLA YENİ YEMEK YEDİM DAHA DOĞRUSU ÇORBA İÇTİM KAHVEDE İYİ GİDER cokacimcoook
hımm ay inş.bu belirtiler hamiş belirtisidir cnm ya bende hiç belirti yok ne adet ne hamiş valla anlamadım ne olucam dün gece bizdede tık yoktu günaşırı devam edicez adet olana kadar bence yumurtlama günümüz geçmiştir ama yinede aklımızda soru işareti kalmasın istiyorumm fisfisfisAkıntımda arttı galİba ÜŞÜttÜm ben
CANIM ÇALIŞMIYOSAN BOL BOL UYU BENİM :Saruboceq:ARKADAŞIM BENİM ÖYLE YAPTI İNŞ.ÇABUK GEÇER BULANTILAR
hımm ay inş.bu belirtiler hamiş belirtisidir cnm ya bende hiç belirti yok ne adet ne hamiş valla anlamadım ne olucam dün gece bizdede tık yoktu günaşırı devam edicez adet olana kadar bence yumurtlama günümüz geçmiştir ama yinede aklımızda soru işareti kalmasın istiyorumm fisfisfis
neyse az kalmış 1 2 haftaya kadar geçer cnm bulantın benim tiksinmede olmuştu hamişken sende varmı?:CüvCüv:Çalışmıyorum canım, ama hiçte uyuyasım yok . :) Nerdeyse 3 aylık hamile olucam ama hiç kilo almadım.Evde otura otura şişko oldum zaten. ( Şişko değilim de, normal kilomu bayağı geçtim yani ) kaydirigubbakcemile3
Akıntımda arttı galİba ÜŞÜttÜm ben
Çalışmıyorum canım, ama hiçte uyuyasım yok . :) Nerdeyse 3 aylık hamile olucam ama hiç kilo almadım.Evde otura otura şişko oldum zaten. ( Şişko değilim de, normal kilomu bayağı geçtim yani ) kaydirigubbakcemile3
cnm çokat yorma kendini sende günaşırı yap benim gibi bide hamişsek bebişe zarar vermiyelim :ecrin_bebek: zaten bizim faşist yumurtalar tuttuysa tuttmuştur bu zamana kadar tutmadıysa artık şubat ayına kaldı bütün ümitlerimizz:Saruboceq:İNŞ.CANIM İNŞ.ÖYLEDİR canım kasıklarım ağrıdı diye yapaMAdım YAPSAMMI ONUDA BİLMİYOM ARTIK
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?