Bebek fikrini aklımızdan atamadık ve burdan devam etmeye karar verdik

teyzeleri bebşim iyi annesini hiç rahatsız etmiyor ama her an gidebilir diye korkuyorum sıkıca tututnur inş. annesine
KORKMA.....SADECE FAZLA SENİ YORACAK İŞLER YAPMA..BOL BOL YAT DİNLENKİ YERİNİ İYİCE BULSUN ANNESİ ....YUKSEGEDE UZANMA...YANİ MUTFAK DOLAPLARIN YUKSEKSE UZANMA.TUL FALAN ASMA...O YERİNİ BİLİYO ANNESİ...

Ay canım ŞÖyle sÜsÜ pÜsÜ Çok bı kız bende Çok ıstıyom allahım ne verırse hayırlısını versın canım maŞallah 3 ay bıtmıŞ bulantılar nasıl ben 31 de adet olucam normalde bakalım ne olucak gecıkme oluyo zaten bende hayırlısı keŞke tutmuŞ olsa bu ay

Bulantılar çok fena valla canım. Ne yersem kusuyorum,2 kilo verdim hamileliğimden beri.sabahtan gece uyuyna kadar devam ediyo bulantılar.

Canım dÜn bı ÇalıŞmada yapmadık bıraz kasıklarım aĞrıyo gÖgÜsler hassaslaŞtı ne olcak bılmıyom

Akıntımda arttı galİba ÜŞÜttÜm ben
hımm ay inş.bu belirtiler hamiş belirtisidir cnm ya bende hiç belirti yok ne adet ne hamiş valla anlamadım ne olucam dün gece bizdede tık yoktu günaşırı devam edicez adet olana kadar bence yumurtlama günümüz geçmiştir ama yinede aklımızda soru işareti kalmasın istiyorumm fisfisfis

CANIM ÇALIŞMIYOSAN BOL BOL UYU BENİM :Saruboceq:ARKADAŞIM BENİM ÖYLE YAPTI İNŞ.ÇABUK GEÇER BULANTILAR

Çalışmıyorum canım, ama hiçte uyuyasım yok . :) Nerdeyse 3 aylık hamile olucam ama hiç kilo almadım.Evde otura otura şişko oldum zaten. ( Şişko değilim de , normal kilomu bayağı geçtim yani ) kaydirigubbakcemile3

İNŞ.CANIM İNŞ.ÖYLEDİR canım kasıklarım ağrıdı diye yapaMAdım YAPSAMMI ONUDA BİLMİYOM ARTIK

neyse az kalmış 1 2 haftaya kadar geçer cnm bulantın benim tiksinmede olmuştu hamişken sende varmı?:CüvCüv:

Akıntımda arttı galİba ÜŞÜttÜm ben

Bende hamile olduğumu öğrenemden önce adet olucam diye bekliyodum, sürekli akıntım vardı yani.Adet oldum sanıp tuvalete gidiyodum.Kasıklarımda ağrı vardı.Aynı adet sancısı gibi.Eşime de diyodum hastalanıcam galiba , aynı adet olucağım zamanki gibiydi herşey.Bİ önceki ay 2 gün gecikmişti , o yüzden bu ayda gecikmiştir dedim içimden, sonra 3. gün test aldım binbir zorlukla.Pazardı çünkü, nöbetçi eczaneyi bulamadım.akşam eşim getirdi testi. Öyle öğrendim. İnşallah seninki de hamilelik belirtisidir canım. opuyorumnanaktan

AMAN BOŞVER CANIM YA SERİL YAT UZAN NE ETÇEN BULANTILAR GEÇİNCE YÜRÜYÜŞE BAŞLARSIN :teytey:

İNŞ.CANIM İNŞ.ÖYLEDİR canım kasıklarım ağrıdı diye yapaMAdım YAPSAMMI ONUDA BİLMİYOM ARTIK
cnm çokat yorma kendini sende günaşırı yap benim gibi bide hamişsek bebişe zarar vermiyelim :ecrin_bebek: zaten bizim faşist yumurtalar tuttuysa tuttmuştur bu zamana kadar tutmadıysa artık şubat ayına kaldı bütün ümitlerimizz:Saruboceq:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…