- 18 Mayıs 2009
- 9.147
- 3
- 156
- 41
- Konu Sahibi portakal_suyu
- #2.701
[ı]aa benim çizelge kendiliğinden düzeldi.az önce 3 tü,4 olmuş :))[/ı]
saat saat ayarlı ozman çizelge
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
[ı]aa benim çizelge kendiliğinden düzeldi.az önce 3 tü,4 olmuş :))[/ı]
cnm çizelgen dün bu saatlerde yaptıysan hergün busaatlerde ilerler benimkini akşam 9 da yapmıştın dikkat ediyorum hep aynı saatte değişiyoaa benim çizelge kendiliğinden düzeldi.az önce 3 tü,4 olmuş :))
cnm belirtilerin hamiş belirtisinede benziyo ama inş..hamişsindir:Saruboceq:saat saat ayarlı ozman çizelge
selaaaaaaam.kıs o avatarında ki bebişin her baktıgımda billisi kaktüse değiyo.yazık yaaaaaa.....slm cicvir:)
evet değiyor bende üzülüyorum ama bişeycikler olmaz onun billisine sağlam :roflol:selaaaaaaam.kıs o avatarında ki bebişin her baktıgımda billisi kaktüse değiyo.yazık yaaaaaa.....
ama şimdi olmas ya buyuyunce bakalım hatunuda senin dediğini diyicekmi:roflol:evet değiyor bende üzülüyorum ama bişeycikler olmaz onun billisine sağlam :roflol:
hosbuldum portim nasılsıncicvir hoşgeldin cnm
canim sen almanya dogumlumusun yoksa evleniptemi gittin??
hoşgeldin cnm naptın?opuyorumnanaktan dünden beriBaya gec bi cvp oldu ama neyse:)
Bura dogumluyum canim.
tebrik ederim cnm valla artık gebe kalmak zoru başarmak oluyo sen başardın darısı bizim başımıza allah sağlıklı bir şekilde kucağına almayı nasip etsin 31 ocakmıydı adet tarihin 3 gün erkenmi test yaptın?hihoyyytSLM KIZLAR SONUNDA ÇİFT ÇİZGİYİ GÖRDÜM allah isteyen herkese hayırlı sağlıklı evlatlar versin 31 aralık son adet tarihimdi ov.testi kullanmıştım