Bebek fikrini aklımızdan atamadık ve burdan devam etmeye karar verdik

ya ben geldim herkes gitti tabi gelene kadar ufak bi işim vardı:kedi: neyse yarın görüşürüz kızlarr

gunaydin81f672gn1.gif

Günaydın kızlar, annemlerde olduğum için fazla giremiyorum nete.Yeni gördüm mesajı portakalcım.Zaten biraz moralim bozuktu, kanama falan oldu ya, dün tekrar hafif kanama oldu ama hemen durdu.Şimdi kahverengi akıntılar hafif hafif devam ediyo.Progestan içiyorum günde 3 tane.Ultrasona girip bebişi gördüğüm için içim biraz daha rahat. Hepinizi özledim. :)

içini ferah tut berrak bomba gibi geliyo bebişin...hoşgeldin kelebek çok memnun olduk...portiiiii nerdesiniz kızım sabahın seherinden beri burdayım:umursamaz:

Günaydın kızlar, annemlerde olduğum için fazla giremiyorum nete.Yeni gördüm mesajı portakalcım.Zaten biraz moralim bozuktu, kanama falan oldu ya, dün tekrar hafif kanama oldu ama hemen durdu.Şimdi kahverengi akıntılar hafif hafif devam ediyo.Progestan içiyorum günde 3 tane.Ultrasona girip bebişi gördüğüm için içim biraz daha rahat. Hepinizi özledim. :)

hoşgeldin canım benim,seni merak ediyordum.şu kanama kahverengi falan benim canımı sıkıyor,çok dikkatli ol,mümkünse sürekli yat hiç kalkma canım.bizim mercimeği gördün demek büyümüş mü teyzesinin kuzusu.sen iyi ol,habersiz bırakma.bizde seni özledik.iyiki geldin

a.s.çok teşekkür ederim. inşallah topiğniz banada uğurlu gelir.
inşallah uğurlu gelir hepimize.Tarihin varsa yazayım listeye

içini ferah tut berrak bomba gibi geliyo bebişin...hoşgeldin kelebek çok memnun olduk...portiiiii nerdesiniz kızım sabahın seherinden beri burdayım:umursamaz:

ne işin var kargalar kahvaltı yapmadan ayol.olumunekankayizsmile

Back