Bebek fikrini aklımızdan atamadık ve burdan devam etmeye karar verdik

Sizde bir sorun var mı?

Biz sorunsuz bekleyenlerdeniz.1ay sonra 1 yıl olacak korunmasız ama henüz bir sonuç alamadık.ıkimizde testlerimizi yaptırdık,bir kaç aya bir ben doktora gidiyorum hala olmadı diye sadece beklememi sorun olmadığını söylüyor,bir iki taktik verip gönderiyor.Benim anlamadığım da sorun yoksa neden bu kadar zamandır olmuyor:( buna çok üzülüyorum,ne için beklediğini bilememek de kötü...Bakalım yarın randevum var,yumurta takibi için çatlamış mı çatlayacak mı? Nerde hata yapıyoruz bilmiyorum herşeyi yolu yordamına göre uyguladığımız halde olmuyor,denemediğim şey kalmadı aylardır...

neee kist mi dedin, hah işte tam benlik, senin geçen ay kistin mi vardı, boyutu ne kadardı, ne ilaç kullandın, kaç gün kullandın,
ya benim de geçen ay kistim vardı, sağ overde kist 3 cm lik, duphaston verdi dr 6 gün iç bırak dedi ben de 5. gün oldum ama 6 güne kadar devam ettim, bu ay da sanki sağ kasığım yine şiş gibi geliyor ve yine günüm geçti ama test negatif
veeee en garibi bu akşam üstü bu uzayan cinsinden var ya hani yapışkan yumurta beyazı gibi aynı öyle bir akıntı gördüm ben ya olur mu böyle bir şey bugün siklusumun 30. günü sen ne diyorsun bu işe

canım benim kistim geçen ay 2,5 cm di.ben 21 gün doğum kontrol hapı kullandım,sonra regl oldum..doktora tekrar gittiğimde parçalanmıştı ama tam erimemişti..ama bu ay tedavi uygulamadı ben yumurta takibi yaptırıyordum..bu ay sadece reglin 16.gününden başlıyarak duphaston içtim 10 gün..oda bebeğin tutunması için dedi gebelik oluşursa olmassada adet söker kist tamamen temizlenir demişti.ama çok şükür kan testide bana pozitif dedi,müthiş bişey hala inanamıyorum.....şaşkınımmm:))) umarım seninde olur canım bence kan testi yaptır...

kızlar günaydınnn.....kan testi yaptırdım 342,58 hamileyimmm...bunu yazabileceğimi hiç sanmıyordum...çok ama çok mutluyum...umarım herşey yolunda gider...darısı hepinize kızlar,dualrım sizlerle....

ayyy inanmıyorum süperr bi haber buuu ilk hamilemiz oldun :)) :nazar:
Canım Allah sağlıkla kucağına almayı nasip etsin inşallah.Sağlıklı bir hamilelik geçirmeni dilerim.1gün gecikme için değerin çok yüksek değil mi kıss yoksa ikiz mi geliyorr delikafadulden

ya valla bende anlamadım doktorumlada görüşemedim ameliyatta birazdan arıycakk..ve ben dayanamayıp dün akşam yaptırdım testi :)) yani 28.günde bakalım doktorla bi görüşeyimde ne diycek..çok sağolun kızlar valla 1,5 yıldan sonra mucize gibi....2010 süper başladı benim için umarım hepinize uğurlu gelir...

Biz sorunsuz bekleyenlerdeniz.1ay sonra 1 yıl olacak korunmasız ama henüz bir sonuç alamadık.İkimizde testlerimizi yaptırdık,bir kaç aya bir ben doktora gidiyorum hala olmadı diye sadece beklememi sorun olmadığını söylüyor,bir iki taktik verip gönderiyor.Benim anlamadığım da sorun yoksa neden bu kadar zamandır olmuyor:( buna çok üzülüyorum,ne için beklediğini bilememek de kötü...Bakalım yarın randevum var,yumurta takibi için çatlamış mı çatlayacak mı? Nerde hata yapıyoruz bilmiyorum herşeyi yolu yordamına göre uyguladığımız halde olmuyor,denemediğim şey kalmadı aylardır...

Sorun olsada yinede bir ümitle bekliyorsun. Hiç böyle birşey yaşayacağım aklıma gelmezdi. Çok zormuş ben her ay reglimi bekliyorum oldu olacam olmadım olmayacam kafam allak bullak oluyor. Allahım daha büyük sorunlar vermesin yarrabbim.

kızlar günaydınnn.....kan testi yaptırdım 342,58 hamileyimmm...bunu yazabileceğimi hiç sanmıyordum...çok ama çok mutluyum...umarım herşey yolunda gider...darısı hepinize kızlar,dualrım sizlerle....

ay canım benim yazmışssın ya şaka gibi inanamıyorummm...
çok sağol canımmm:)))

canım inan senden güzel haber geleceğinden o kadar emindimki
sabah sabah moralim düzelsin siye hemen topiği açtım tam dicektim daha gelmemmiş yazdıklarını gördüm
Allah sağlıkla kucağına almanı nasip etsin inş
dün eğer hamileysem taktiklerimi belirtilerimi yazıcam diyodun bekliyorum tatlım
hadi kızlar oturmayamı geldiniz halay başı benin gelin arkamdan:teytey::teytey::teytey::teytey::teytey::teytey::teytey::teytey::teytey::teytey::teytey:

Sorun olsada yinede bir ümitle bekliyorsun. Hiç böyle birşey yaşayacağım aklıma gelmezdi. Çok zormuş ben her ay reglimi bekliyorum oldu olacam olmadım olmayacam kafam allak bullak oluyor. Allahım daha büyük sorunlar vermesin yarrabbim.

Öyle tabi allah dermanı olmayan dertler vermesin bizlere.Ben de hiç düşünmemiştim bekarken.istediğim an çocuğum olacak sanıyordum.Böyle bişeyin başıma geleceğini hiç düşünmemiştim.Sorun olunca en azından tedaviye gidiyorsun ve tedavi sonrasında büyük bit çoğunluk hamile kalıyor.Böyle de kötü yapılacak bir şey yok mevlam ne zaman nasip ederse diyorsun ve beklemeye devam ediyorsun.Her ay ha oldum ha olacağım,acaba hamile miyim stresini hepimiz yaşıyoruz.Olacağına İnandığım zaman da olmadı,hiç inanmadığım zaman da ama hayırlısı diyelim,uzun zaman oldu inşallah bizimde bebişlerimiz gelir bu yıl

ay canım benim yazmışssın ya şaka gibi inanamıyorummm...
çok sağol canımmm:)))

Ya süper oldu bu haber ya berraktan sonra sen yavaş yavaş açılıyor mu önümüz nee :teytey:

ilk hamilemiz oldun hadi bakalım uğur getir hepimize inşallah :nazar: Sevinçten ne yapacağımı ne diyeceğimi bilmiyorum. :teytey:

Ben Erkek İnfertilitesi yüzünden hamiş kalamayan bayanların listesi topiğine katılıyorum. Bugün oraya yazdığım anımı sizede aktarayım.Kendimi hamile sandığım bir anımı anlatmak istiyorum. Kesin hamileyim bu ay diyordum adetimede daha 4 veya 5 gün vardı kan testi yaptırmaya gittim. Birazda rahatsızdım birde dahiliyeden randevu aldım. Dahiliyeye girmeden testin sonucunu aldım muayneye girmek için beklerken sonuca baktım tabi ki negatif o kadar çok inandırmışım ki kendimi şok oldum dondum kaldım. Dahiliyedeki kız bana seslendi ben şok halde doktarın odasına girdim. Doktara neyim olduğunu zor zar anlattıktan sonra doktor muayne masasına oturmamı istedi. Ben oturdum ve doktor hiçbirşey demeden soyunmaya başladım:)). Doktor bana baktı önce boğazınıza bir baksaydım dedim Allahım ne rezil birgündü. O günden sonra bir daha gebelik tahlil yaptırmadım son oldu.:))

Bu anımı arkadaşlarımla ailemle paylaştım ama test yaptırdığımı hiç söylemedim onlara ondan böyle birşey yaşadığımı bilmiyorlar. Ne kadar tuhaf yakınımdakiler ile bu sorunumu paylaşmak istemiyorum. Ama bahsini çok yapıyorum belki anlıyorlardır.

üzüntünün verdiği o şokla ne yaptığını bilememişsin,çok normal.Herşey beyinde bitiyor.Bazen kendimizi öyle bir inandırıyoruz ki kesin hamileyiz gibi geliyor ve tek çizgileri görünce tahlillerdeki negatifleri okuyunca aklımız başımıza geliyor.

sleepy80 sen ayakta kalma yorulma şöyle bi yere otur,rahatına bak,canın bişey çekiyorsa söyle getirelim kuşum.Aman da aman kıyamam :))

ay canlarım benim sağolun şimdilik bir şey çekmiyor valla canım:))) oh rahatladım doktorumla konuştum çok güzel değerin dedi,haftaya gidicem şu an çok küçüktür dedi...bide görürsem süper olcak...

tatlım iyiyim sleepy nin güzel haberini alıcam diye geldim gözümü açar açmaz neyseki değdi
birazdan komşuma khvaltıya gidicem
göğüslerim hala çok fena sızlıyor bide midem kazınıyor
sen nasılsın

evet canım uzun bir aradan sonra nihayet güzel bir haber alabildik.inşallah senin de haberini alırız.ben süperim :)

Back