- Konu Sahibi portakal_suyu
saol kelebeğim:)takıl bize hayatını yaşa...ya kızlar şu meme ağrısı kısmına takıldım bugün...ağrımıyo meretler ya,ucuda sızlamıyo..boşunamı antin kuntin işler yaptık
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
ya meme olayını bırak herkesde ağrıyacak diye birşey yok normalde adet dönemlerinde de ağrı olup sızlarmıydı?Bazılarında 6.haftadan sonra başlıyor o belirtiler.herkesin memesi ağrıyacak diye bir şey yoksaol kelebeğim:)takıl bize hayatını yaşa...ya kızlar şu meme ağrısı kısmına takıldım bugün...ağrımıyo meretler ya,ucuda sızlamıyo..boşunamı antin kuntin işler yaptık
sabah sekizde başlıyo mesaim bacım
inşallah uğurlu gelir hepimize.Tarihin varsa yazayım listeye
ne işin var kargalar kahvaltı yapmadan ayol.olumunekankayizsmile
evet normalde adet döneminde hayvani boyutlara ulaşır ve sızlar şimdi ses seda yok,kocişe dicem ben çok değiştim adam bundan gayrı bilimsel çalışcaz dicembilmiyorumkismile
En son reglim 16/Aralık/2009
Kaç günde bir oluyorsun ocak tarihini yazalım
ne kadar zamandır düşünüyorsunuz bebeği ?
22/Ağustos/2008'de evlendim ve hiç korunmadım hemen istedik. Benim Eşim Varikosel 1 ay önce Ameliyat oldu. 28 günde adet oluyorum.
Moralini bozma kuşum,olmazsa da bi dahaki aya olur.istersen adliye çıkışı bi kan ver gel :))kızlar ben birazdan adliyeye çıkacam haberiniz olsun...
ya porti benim adet olacak gibi kasıklarım ağrıyo ve sızı var bide belim ağriii
22/Ağustos/2008'de evlendim ve hiç korunmadım hemen istedik. Benim Eşim Varikosel 1 ay önce Ameliyat oldu. 28 günde adet oluyorum.
Moralini bozma kuşum,olmazsa da bi dahaki aya olur.istersen adliye çıkışı bi kan ver gel :))
Hemen hemen aynı zamanlarda evlenmişiz :) Geçmiş olsun.İnşallah en yakın zaman da bebişinize kavuşursunuz.