Bebek fikrini aklımızdan atamadık ve burdan devam etmeye karar verdik

saol kelebeğim:)takıl bize hayatını yaşa...ya kızlar şu meme ağrısı kısmına takıldım bugün...ağrımıyo meretler ya,ucuda sızlamıyo..boşunamı antin kuntin işler yaptık

saol kelebeğim:)takıl bize hayatını yaşa...ya kızlar şu meme ağrısı kısmına takıldım bugün...ağrımıyo meretler ya,ucuda sızlamıyo..boşunamı antin kuntin işler yaptık
ya meme olayını bırak herkesde ağrıyacak diye birşey yok normalde adet dönemlerinde de ağrı olup sızlarmıydı?Bazılarında 6.haftadan sonra başlıyor o belirtiler.herkesin memesi ağrıyacak diye bir şey yok
olmazsa da tecrübe etmiş olursun,antin kuntin pozisyonlarını değiştirisin :kedi:
sabah sekizde başlıyo mesaim bacım

Sekizde ben daha yatakta oluyorum kuşum ya

evet normalde adet döneminde hayvani boyutlara ulaşır ve sızlar şimdi ses seda yok,kocişe dicem ben çok değiştim adam bundan gayrı bilimsel çalışcaz dicembilmiyorumkismile

evet normalde adet döneminde hayvani boyutlara ulaşır ve sızlar şimdi ses seda yok,kocişe dicem ben çok değiştim adam bundan gayrı bilimsel çalışcaz dicembilmiyorumkismile

Senin memeler ters tepki veriyor heralde.

kocişle kağıdı kalemi alıp açı hesabına başlarsınız artık.Teknik hatalar olabilir
:delphin:

kızlar ben birazdan adliyeye çıkacam haberiniz olsun...
ya porti benim adet olacak gibi kasıklarım ağrıyo ve sızı var bide belim ağriii

kızlar ben birazdan adliyeye çıkacam haberiniz olsun...
ya porti benim adet olacak gibi kasıklarım ağrıyo ve sızı var bide belim ağriii
Moralini bozma kuşum,olmazsa da bi dahaki aya olur.istersen adliye çıkışı bi kan ver gel :))
22/Ağustos/2008'de evlendim ve hiç korunmadım hemen istedik. Benim Eşim Varikosel 1 ay önce Ameliyat oldu. 28 günde adet oluyorum.

Hemen hemen aynı zamanlarda evlenmişiz :) Geçmiş olsun.İnşallah en yakın zaman da bebişinize kavuşursunuz.

kızlar günaydınnn.....kan testi yaptırdım 342,58 hamileyimmm...bunu yazabileceğimi hiç sanmıyordum...çok ama çok mutluyum...umarım herşey yolunda gider...darısı hepinize kızlar,dualrım sizlerle....

süperrrrr çok mutlu oldum senin adına sağlıklı bir hamilelik dönemi geçirmen temenni ederim. Darısı bütün olmayanlaırın başına. :lepi:

Back