• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Bebek Fikri Bizi Delirtmeden Kaçalım Dedik Burada Toplandık :))

10.30 gibi kalkar bende onla kalkip ona sütünü veriyorum cizgi filmide acip ben koltuga uzaniyorum kestirmeye devam oda tv izliyooogamyoncuiremsu
desene artık erkenci
kıssss o zaman artıkın erken kalkar bu sen sabah nasıl yatıcan yaramaz uyutmaz seni kaydirigubbakcemile3

ya şimdiki çocuklar tv ye acayip düşkün komşunun oğlu 6 aylık yürütecine koyuyoruz tv nin önüne gidiyo saatlerce hiç kımıldamadan izliyo özellikle reklamlara çocuk bezi mama reklamı gibi içinde çocuk olan reklamlara yani film bile izliyo kaydirigubbakcemile3

neyse tatlım ben yatıyorum artık daha fazla ayakta duramıycam sabah ta erken kalkıcam o yüzden artık ben çıkıyorum canım yarın görüşürüz inşallah :a015:

günaydınn canımm nereye gidiyorsun ama yaa
ben bi tek gündüz kaynatıoz sanıyordum gece geç saatlere kadar kaynatmış kızlar :)

günaydın kızlar. ya ne yaptınız öyle ben sizi 83. sayfada bıraktım sabah bi kalktım baktım 110 sayfa olmuş ay okuyamadım kafam karıştı. anlaşılan muhabbet koyuymuş

Back