• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Bebek Fikri Bizi Delirtmeden Kaçalım Dedik Burada Toplandık :))

ya bu topiği ilk farkttiğimden bu zamana sadece 2gün geçti sanırım ama acaip hızlısınız hepinize hayranım doğrusu yetişmek mümkün diil hızınıza:) bugün aciip yoruldum 10 ay oldu buraya taşınalı ama yaklaşık 3 aydır insanlarla görüşüyorum ve dolayısıyla oturma muhabetleri başladı ve bugün de bütün apartmanı biraraya getiren toplantı bendeydi...ayaklarmın yorgunluğuyla beraber bugünü de savmış olmanın hafifliği var üstümde..

ya bu topiği ilk farkttiğimden bu zamana sadece 2gün geçti sanırım ama acaip hızlısınız hepinize hayranım doğrusu yetişmek mümkün diil hızınıza:) bugün aciip yoruldum 10 ay oldu buraya taşınalı ama yaklaşık 3 aydır insanlarla görüşüyorum ve dolayısıyla oturma muhabetleri başladı ve bugün de bütün apartmanı biraraya getiren toplantı bendeydi...ayaklarmın yorgunluğuyla beraber bugünü de savmış olmanın hafifliği var üstümde..

Geçmiş olsun diyelim o zaman sana. :dance:

ayy teolog ttalım bağlantım gitmişti pc nin başındada değilim üüzldüm şimdi yazını görünceee
ilk denk geldiğimizde yazarım tatlımm tarfiopuyorumnanaktan

tebriklerrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr:ecrin_bebek::emir_bebek:canim yaa cok sevindim .sagliklica kucagina almak nasip olsun insallahhhhhhhhhhhh:nazar:
4 haftalıkmış bebiş.Tam doldurmamış daha 4. haftayı dedi. Vitamin, folik plus falan yazdı. Kan grubumu da bilmiyodum bu zaman kadar kaydirigubbakcemile3 .0 rh pozitifmiş . kaydirigubbakcemile3 15 gün sonra yine gel dedi. opuyorumnanaktan

iyiyim canım çok şükür sadece ççççççççoooooooooooooooooookkkkkkkkkkkkkkkkkkk yorgunum özellikle belim çok ağırıyo

valla uykumda geldi artık tam yatıcaktım bi topiğe bakiim dedim seni görünce dayanamadım girdim mirmirmirmir

Back