• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Bebek Fikri Bizi Delirtmeden Kaçalım Dedik Burada Toplandık :))

dizi izliyorlardır zaten kocişleri evde
ben bu yorgunlukla ancak hamama gidersem rahatlarım valla.
Yarın öğlene kadar uyucam,1 haftadır ölüyorum yorgunluktan
Bu arada ne avukatısın madeof

ben bi devlet kurumunda çalışıyorum porticim ama genelde kamulaştırma davalarına bakıyorum kamulaştırma avukatı diyebiliriz:)sen ne iş yapıyosun?ayrıca senin kocişin nerde kızım:))

kimsenin kocişi evde değil sanırım kızlar:)hoşgeldin teo:)teocum sana bişey sorabilirmiyim?adetliyken tırnak kesilmesi günah diyolar doğrumu?

selam ben de geldim. a.s.Adetliyken tırnak kesilmesi konusu da bana çok saçma geldi. :))) Başkasına sormuşsun ama tutamadım kendimi , cevapladım . kaydirigubbakcemile3

adetliyken tırnak kesilebilir ama zaruret olursa kesilebilir ama kesilmemesi en makbul olan cünkü insan vücudundan bir parca kesildikten sonra bile çöpe değil toprağa gömmek gerekiyor aslında

ya banada saçma geldide açıklamasını duyunca soru işareti olmadı değil,daha doğrusu tırnak kesmek,ağda yapmak gibi şeyler...adetliyken abdestsiz olduğundan bunları yapman doğru değilmiş...(diyorlar)

Ben özel sektörde bi garip işçiyem gurban
Benim kociş annesinde,birazdan yanımda olur.
Ben hala işteyim canım şimdi çıkacağım işten :((

Öğrenmek istediğim bazı şeyler var madeof kuşum,benim avukatım olur musun?

kızlarrr ben geldim geçmişi biraz okduumm 4 saate amma kaynatmışsınız yaaaaa

beni sorarsanız bende gezdim alışveriş yaptım geldim
paspasım içinde iplerimi aldımm zemuszemus

bu arada hemen konuya giriş yapıyorum
adetliyken tırnak kesilme
eğer ki zoraki kesildi bi beze koyulup abdest alırken ayak dibine koyluyo
ben ders aldığım için cevaplamak istedim yani bu konuda bilgim olduğu için kıslar kaydirigubbakcemile5

ya banada saçma geldide açıklamasını duyunca soru işareti olmadı değil,daha doğrusu tırnak kesmek,ağda yapmak gibi şeyler...adetliyken abdestsiz olduğundan bunları yapman doğru değilmiş...(diyorlar)

Öhhhh.İkisi de çok saçma.Dinimizde bize zarar veren şeyler yasaklanmıştır.Adetliyken tırnak kesmenin veya ağda yapmanın hiç bi zararı olmadığına göre böyle bişeye inanmak bana göre saçma geliyo.Tabi herkesin düşüncesi farklı olabilir.Ben bana mantıklı gelen şeylere inanırım. a.s

made cim saçma gelebilir ama doğru neden dersen dediğim gibi insan vücudundan ayrıldığı için her parça değerlidir tırnak saç kesmek zaruret olursa kesilebilir ağda da aynı şekilde zaruret olursa yapılır zaten adetliyken agda yapılmıyor normalde bildiğim kadaryla vücut su topladığı için acı hissi daha fazla oluyormuş mesela adetliyken sac da boyanmaz inşallah acıklayıcı olmuştur aklına yatmayan şeyler varsa cvplandırabilirm

made cim saçma gelebilir ama doğru neden dersen dediğim gibi insan vücudundan ayrıldığı için her parça değerlidir tırnak saç kesmek zaruret olursa kesilebilir ağda da aynı şekilde zaruret olursa yapılır zaten adetliyken agda yapılmıyor normalde bildiğim kadaryla vücut su topladığı için acı hissi daha fazla oluyormuş mesela adetliyken sac da boyanmaz inşallah acıklayıcı olmuştur aklına yatmayan şeyler varsa cvplandırabilirm

vereliniortak

kızlar teşekkür ederim açıklamalarınız için...portakalyusum sen iste çiçeeeeem hakimin savcında olurum:)

bu arada ben yarın için kuru fasülye yaptım
pilav dışında çünkü eşim pilav sevmiyor ne yapmamı önerirsiniz

ben kuru fasülye yanına pilav yapmadığım zaman hiç bişey yapmıyorum teocum,yoğurt,turşu falan koyuyorum..

Back