• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Bebek Fikri Bizi Delirtmeden Kaçalım Dedik Burada Toplandık :))

iyiyim diyelim ii olalımm... samsak geçmişe göz atmaya çalıştım ama maşallah hanımlar gece uyumamş sohbet etmişler
sen nasılsın güzelimm

ayy bi bugün uykumu alarak uyandım bende
hoş ağrıdan uyanmak zorunda kaldım adet oldm gece kabus gibiydi yaa
canm biras kendini anlatsana yaş kaçtıı

yaş 26 14 aydır evliyim. psikolojik danışmanım. bebek bebek diye yırtınanlardanım. yani neredeyse buradaki herkes gibiyim.
canım ya geçmiş olsun. o ağrıyı çok iyi bilirim.

ya ama ben bebiş demiom sohbetinizden ayrılamadım o yüzden burdayım :)
ayy 14 ay ne çok gelio bana biz daha 3 bile deiliz

inş geçer samsak hoş yine iyiyim bu sefer yürüyebiliyorum bazen oluo ki bacaklarım tutmuyo ağrıdan buna şükür yanii

ayy canımm Allahım korusun yaa sakın sakın çıkma evden bi yere pislikler her yeri birbirine kattılaar

canım dün bizim ilçede bişi yok diyordun bizde rahatlamıştık. canım inşallah kimseye hiçbirşeye zarar gelmeden bitirirler mitingi

caspry söylemesi ayıp afiyet oldu çok acıkmışım ya... yediğim topu topu bi çokanat ama yinede doydum işte

:) afiiyet bal şeker olsun canımm bizde kaç gündür evde kahvaltı yapamıyorduk bugün ağrıdan yatamadım dedim bari kahvaltı yapalım kocacımla :)

caspry görüşmem vardı o yüzden cevap yazamadım. canım bi fikrim yok. ama öğleden sonra uzmanlarımız gelir yardım ederler sana

tamam tatlım ayy dün bitirdim tüm işleri bugün rahatım gibi görünüyo bakalım gün içinde neler olcak

Back