• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Bebek Fikri Bizi Delirtmeden Kaçalım Dedik Burada Toplandık :))

ayy canım sorma dün akşam evi süpürsem dedim ama yemek ütü yaptım saat geç oldu
bugün de buzdolabının içini sileyim diyorum bide yemek yapcam artık temizlik cumartesiye kalacak gibi

ayy kıyamam yaa ama ev işi de bize bakıo mecburr
aysen hoşgeldin canımm
günaydın berrakada ve bebişiii hoşgeldinizz

kızlar hoşgeldiniz. ben deçıkacaktım da caspryi emanet edecek birilerini arıyordum :) öğle yemeği vakti gelince görüşürüz.

ayy canım benmm tamam bitanem bi kaç saat bende olmayabilirim
ama 3den sonra kaynatırız:D
aysen nasılsun canmm

Nasılsınız kızlar. ben şimdi kahvaltı hazırlamaya gidicem.Gelince görüşürüzzzz.kaydirigubbakcemile4 hihoyyyt

iyiyim casper
ne olsun hayatım 10 da kkalktım gecede uyuyamadım bi o yana bi bu yana döndüm durdum yaaa:hulya:

şimdide yavaştan yavaştan ev işlerini yapıyorum :1ninca:

sen nasılsın tatlım
:icecream:

ohh ne güzell ne güzel :)
bende napm canm işteyim çalışıyorum
evimde temizlencek anca c.tesi ye fırsat bulurum

canım ev işi hiç bitmiyo zati akannehir
bende şimdi bitirdim işleri ama benimde dip köşe bi temzilik yapmam lazım en yakın zamanda
zaten evimin duvarları nem yapıyo akıyo yatak odam yatağı komidinleri felan duvara dayaamıyoruz açık bırakıyoruz çok sinirim bozuluyo yaaaa :oklava:

ayy o kötü olmuş canm ya ben bayram öncesi dip köşe temizlik yaptım zaten 3 aylık evliyim ev kirlenmemişti perdeler falan yani :)
haftada bi süpürünce yetiyo bana

yok canım ben haftada en az iki kez çoğu kez 3 oluyo yaniii.....
tüllere gelince daha yenisin ilerde çok yıkatırsın merak etme kaydirigubbakcemile3
bende oturma odamı ve mutfağımı 1.5 ayda bi yıkatıyorum
eşim benimle dalga geçiyo yine temizlik dedliliğin tutmuş die kaydirigubbakcemile3

evet canım şu nem işi canımı kıskıyo iyice
taşınalaım dedik ama bu sene şarka gideriz diye yazın çıkmadık
şimdide şarka gidip gitmmekte kararsızız
valla ne olacak bilmiyorum
taşınmakda çok zorr :bbo:

canım ya ben bi ay falan da evde kaldım o zamanda bi kez süpürüyodum tek başıma ev kirlenmiyordu ki :)
gerçekten taşınmak zor olur canım ya bizde ev almayı düşünüyoruz alırsak yakındır taşınmamız

kıs casperr demek ben mi çok pisim nee kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3
ya da eşim haklı temizlik delisi kaydirigubbakcemile3

kıslar ben burdayım ama banyo paspasımı örüyorum ara ara bakıyorum :hulya::hulya:

Back