• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Bebek düşünüp regline az kalan bayanlar :)))

ah canm bıde bana sor cok tuhafım :// eşime bıle soyleyemıyorum bugun adet olcaktım ama olmadım dıyemedım :( onuda umutlandırmak ıstemedım.. belkıde gecıkme yasıyorumdur strese baqlı :43:

haklısın canım normalde bile bir ikigün gecikme olurdu bende korunurken..şimdi tabi her gecikmede umutlanıyoruz..amainşallah eylülün son günü seninle sevinicezzzz

haklısın canım normalde bile bir ikigün gecikme olurdu bende korunurken..şimdi tabi her gecikmede umutlanıyoruz..amainşallah eylülün son günü seninle sevinicezzzz

:((( ınsallahh cnm benmm ınss ... Allah mm ısteyen dıleyen butun herkeze versın gercekten cokkotu bı durumm bekleyıp bekleyıp hayal kırıklıgına ugramak...

:((( ınsallahh cnm benmm ınss ... Allah mm ısteyen dıleyen butun herkeze versın gercekten cokkotu bı durumm bekleyıp bekleyıp hayal kırıklıgına ugramak...

haklısın ama birgün hepimizin yüzü gülecek..
içini ferah tut..benim arkasaşım çikolata kist 4. evre hastasıydı..eşinde de problem çıktı..yani ihtimal o kadar azdı ki..tam çatlatma iğnesi olacağı ay hamile kaldı..çok şükürr..

haklısın ama birgün hepimizin yüzü gülecek..
içini ferah tut..benim arkasaşım çikolata kist 4. evre hastasıydı..eşinde de problem çıktı..yani ihtimal o kadar azdı ki..tam çatlatma iğnesi olacağı ay hamile kaldı..çok şükürr..

işte rabbım zamnı gelınce nolursa olsn verıyor... ben korkuyorum daha once dıs gebelık gecırdım sol tupum alınmıstı tek tuple hamıle kalmaya calısıyorum.. ama tek yumurtyla kalanlara sahıt oldum..

Valla kasık ağrısı belirti olabilir. İştah meselesi normal seyrinde nasıl? Mesela benim iştahım da açıldı diyordum ama normalde de maşallahım olduğu için aradaki farkı hissetmek biraz psikolojik oluyor sanırım :56:

Ama inşallah güzel haberlerini alırız. Dualarım sizinle :)

Normalde acıkınca yiyen biriyimdir.Çok aramam öle abur cubur arada atıştırma.Ama şu aralar kahvaltıda doymuyorum ve yemeklerde çok yiyorum.Yandık wala:)

rose _1903 canim halen test yapmadin mi ?Vallahi herkes senden haber bekler oldu.:18:umudumuzsun sen bizim....

valla ya sırf haber geldimi diye meraklar açtım konuyu bendeeee:18:
iyi pazarlar canım bu arada:16:

canim sanada iyi pazarlar. ama halen rose den bir haber yok.herhalde milli piyongodan para cikmasini beklemek kadar merak icindeyiz...:52:

test yaptık negatıf cıktı :47::47: hala adet olmadım 2 gun gectı:(((( çoook üzgünümmmm cuma gunune kadar beklıycem gelmesse doktora gıdıcem.. Allahmm neydı gunahım bu ayda yok :((((( saoln canlarm sızlerı sevıyorum rabbım hepınıze evlatlar nasıp etsın......

Son düzenleme:
test yaptık negatıf cıktı :47::47: hala adet olmadım 2 gun gectı:(((( çoook üzgünümmmm cuma gunune kadar beklıycem gelmesse doktora gıdıcem.. Allahmm neydı gunahım bu ayda yok :((((( saoln canlarm sızlerı sevıyorum rabbım hepınıze evlatlar nasıp etsın......

canim kanda mi baktirdin?Valla diyecek bir sey bulamiyorum.:50:artik bu belirti isine falan inanmiyorum. o kadar cok hamilelik belirtin vardi ki ya gercekten senden kesin güzel haberler bekliyordum,sirf bunun icin sürekli bi topigi kontrol ediyordum...

canim kanda mi baktirdin?Valla diyecek bir sey bulamiyorum.:50:artik bu belirti isine falan inanmiyorum. o kadar cok hamilelik belirtin vardi ki ya gercekten senden kesin güzel haberler bekliyordum,sirf bunun icin sürekli bi topigi kontrol ediyordum...

kan testıde yapıldı ıdrarda :(((( bende artıkhırbırseye ınanmıyorum canım ama hayatımda ılk defa gecıkme yasıyorum tek bıldıqım sey cok uzgun olduqum......

kan testıde yapıldı ıdrarda :(((( bende artıkhırbırseye ınanmıyorum canım ama hayatımda ılk defa gecıkme yasıyorum tek bıldıqım sey cok uzgun olduqum......

üzülme canım yaaa.hakkımızda herşeyin hayırlısı..psikolojik hamilelik dedikleri bu olsa gerek:50:bakalım doktorun ne diyecek..

emin ol ki bende cok üzüldüm ve buradaki kizlar ögrenincede cok üzülecekler ama bu dünyanin sonu degil hepimiz bu ay hüsrana ugradik ve yilmadan simdi umudumuz ekim ayi diyoruz.moralimizi yüksek tutalim ki birbirimize destek olalim...ama bir ihtimal da var ümit ediyorum ki gec döllenme olmustur....

Son düzenleme:
Back