Goguslermin etrafi beyaz beyaz olmus ya of nden
bunu ılk defa duydum
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Goguslermin etrafi beyaz beyaz olmus ya of nden
2 hafta var adetime nasıl bekliycem ki ben?:18:
bunu ılk defa duydum
hayırlısı cnm.. bakalım bende yarın oburgun beklıyorum ama çok korkuyorum:18:
gormedım :) emzıren annede gormedım :=) ıns buda hamılelık belırtısıdır o zamanhani emziren kadınların oluyor yaa nokta nokta öyle görmediniz mi hiçç((
gerçekten hayırlısı.Rabbim evlatlarımızla sınamasın bizi.önce sevindirip sonra eli boş bırakmasın.belki tuhaf gelecek ama ben dualarımda hep "Allahım evladımın ömrü benden uzun olsun"diyorum.
inşallah bu ay seninle de seviniriz canım.her hamiş haberiyle mutlu olabiliyoruz.bu da ayrı bır güzellik
sen yine de olumlu düsün canım.ben bu ay hep olmayacağını düşündüm nedenini bilmiyorum ama içime öyle doğdu.her ay aynı stresi yasamak korkutuyor.insallah bu son olur hepimiz içinamınnnn.. ıns cnm gunler azaldıkca adet olcakmısım gıbı hıssedıyorum kasıklarım aqrıyor üzülüyorum üzülüyorum ((((
merhabalar
bizde 1 yıllık evliyiz eşimde varikosel vardı ameliyat oldu.. kaç aydır hep bi şüphe var akıllarda bu ay soğan kürüne başladım daha 1 hafta olmadı 10 gün sonra adet tarihim heyecanla o günü bekliyorum ... hayırlı haberler almak dileğiyle :))
sen yine de olumlu düsün canım.ben bu ay hep olmayacağını düşündüm nedenini bilmiyorum ama içime öyle doğdu.her ay aynı stresi yasamak korkutuyor.insallah bu son olur hepimiz için
ben bu aydan cok umutluyum dıyordum hep sımdı adet olcakmısım gıbı hıssedıyorum aqlamak ıstıyorum (aqlıyorm zaten ) psıkolojm bozldu (((((
ben bu aydan cok umutluyum dıyordum hep sımdı adet olcakmısım gıbı hıssedıyorum aqlamak ıstıyorum (aqlıyorm zaten ) psıkolojm bozldu (((((
yapamıyorum ıste zaten eşımede yansıdı az once tartıstık gıttı yattı ben sen boyle yaparsan ben cocuk dusunmem bıdaha dedı kendını yıprattın ıyıce dedı ((((
günaydınlarrrrrrrrrrrrrr((
yapamıyorum ıste zaten eşımede yansıdı az once tartıstık gıttı yattı ben sen boyle yaparsan ben cocuk dusunmem bıdaha dedı kendını yıprattın ıyıce dedı ((((
buraya yazmıştım 5 gün geçti diye.bugün 11.gün 6.günümde öğrendim anniş olacağımı
canım erkekler bizim gibi değil yaa..onlar çok düz mantıkta ilerliyo hele de çocuk konusunda..bizim gibi duygusal bakamıyorlar..bizim kadar etkilenmiyorlar..sen kızma yine de kocacığına..belki o da içten içe üzülüyo strese giriyo ama erkekliğe yediremeyip uzak durmaya çalışıyo..