Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
işin kötü tarafı gözlerimden yaşlar akarken içimdeki ses teste ınanma dıyor.. ınanmak ıstemıyorum ama bılıyorumkı cok ıstedıqım ıcın boyle oluyor ben bı sure artık dusunmuyorum bebek cunkı hıc ıyı degılım reqllmn gecıkmesı ardından bu sonuc benı yıktı gectı..
işin kötü tarafı gözlerimden yaşlar akarken içimdeki ses teste ınanma dıyor.. ınanmak ıstemıyorum ama bılıyorumkı cok ıstedıqım ıcın boyle oluyor ben bı sure artık dusunmuyorum bebek cunkı hıc ıyı degılım reqllmn gecıkmesı ardından bu sonuc benı yıktı gectı..
yaa kızlarr benden beyaz akıntılar gelmeye başladı :// bu testler yanılıo olamazmı ? :) hıc duydunuzmu testte negatıf cıkıp hamıle olan neden benım hıslerım var dıyor ? ben zamannda ne uzuntuler atlattım genede adetim gecıkmedı sımdı nıye gelmıo yaa off ne salak sey
yaa kızlarr benden beyaz akıntılar gelmeye başladı :// bu testler yanılıo olamazmı ? :) hıc duydunuzmu testte negatıf cıkıp hamıle olan neden benım hıslerım var dıyor ? ben zamannda ne uzuntuler atlattım genede adetim gecıkmedı sımdı nıye gelmıo yaa off ne salak sey
kızlar ya bat 13 ekim sat 11 eylül. bi tane diş etimde böyle çekilme gibi bişey oldu dünden beri şiş ve iltihaplı gibi. bi de sürekli gazım var şişkinlik var. böyle belirtiler duyan yada yaşayan var mı erken hamilelikte yani daha 12 gün var bata. bu hassas testler işe yarar mı alıp deneyeyim mi sizce? yardımmmm
canim daha bence cok erken .hic test falan yapma,cünkü cikmaz hayal kirikligi yasarsin.sabrede bilirsen adet gününü bekle derim,belirtilerede cok fazla takilma.aklimizda hep bebek fikri oldugu icin herseyi hamilelige yorumluyoruz...
haklısın utanmasam grip oldum öksürüyorum onu bile hamileliğe yorasım var o derece.. o kadar gün nasıl geçicek bilmiyorum ki ben.. neyse çalışmalara devam edeyim bari
canım Allah gönlüne göre versin üzülme... seni hiç tanımıyorum ama topikten okuduğuma bakarsan benim hislerimde senin hamiş olduğuna dair.. ama umutlandırmak istemem... benim de yarın adet günüm bakalım hayırlısı :)
canım dokroruna cumamı gidecektin?bana da hamişsin gibi geliyooo.ultrasonla bi baktirsan icin rahatlayacak
evet cuma gıtcektım ama hala adet olmadım acaba yarınmı gıtsem uff kafam cok karısıkk cnm ://
sabret canım yaa..hatta gitmeden bi test yap sen yine..belki geç döllenmedir ne bileyim Allah bilir yanii belli olmazzz:44:
Merhaba kızlar benmde sadece 2 günüm var regl belim ağrıyorr bide göğüslerim acıyoo bakalım nolcak????????
CNM DOKTORUMDAN YARINA RANDEVU ALDIM bakalm hayırlısı nolcaksa olsun (
Merhaba kızlar benmde sadece 2 günüm var regl belim ağrıyorr bide göğüslerim acıyoo bakalım nolcak????????