• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Bebek düşünüp regline az kalan bayanlar :)))

evet cnm haklısn öle yapcm bende

cünkü hamilelik bekledigimiz arkadaslarimiz vardi okadar cok hamilelik belirtileri vardiki kesin diyorduk ama hayal kirikligi yasadik bu yüzden canim fazla belirtilere takilma adet gününde test yap...:3:

saol tatlm :)) yanı bebek yokturda artık umıdım kalmadı cunkı.. baska bısı cıkmasın barı :(

rose cim aklina olumsuz seyler getirme :19: insaallah bebektir ama olmasa bile büyük bir ihtimal stresten dolayi adet gecikmesi olmustur...baska birsey olacagini hic sanmiyorum..cünkü bizim hormanlarimiz hassas terazi gibi hemen etkileniyorlar....

Kızlarrrrrrrr son 1 gün hadii bakalım

hadi bakalim insaallah senden duymak istedigimiz hamilelik haberini aliriz....:52:

testi yapinca hemen buraya yaz canim benim...artik bir güzel habere duymaya ihtiyacimiz var:16:
olmazsada hic kafaya takmamaya calis,önümüzdeki maclara bakacagiz artik....:131::51:

benim bugün adet olmam gerekirdi ama c.tesi erken gebelik testi yaptım hafif ikinci çizgi belirdi.yarın kan tahlili yaptırıcam bakalım sonuç ne olacaaakk??

Bende 29undan beri bekliyorum adetimi yarın tam 30 gün olacak:))Bu hafta içinde adet olamazsam hafta sonu test yapacamm artk bende:)Daha öncede bi ay denedik o ay babam vefat etti:(O ay tüm hormonlar alt üst oldu...60 gün adet olamadımm...Allah bize yeni bir can nasip etsin inşallah:(Buna çook ihtiyacımızz ailece...

arkadaşlar size bir sorum olcak biz de bu ay ilk olarak deniyoruz ama benim kasıklarım ağrıyor ve akıntım var acaba üşüttüm mü sistit mi oldum iltihaplanma falan mı var anlamadım... doktora da gitmek istemiyorum çünkü hamile kaldıysam zaten ilaç kullanmamam lazım.sizin tecrübelerinizden faydalanmak istiyorum...yani hamile kalıp da bunları yaşayan var mı yardımcı olursanız çok sevinirim.

arkadaşlar size bir sorum olcak biz de bu ay ilk olarak deniyoruz ama benim kasıklarım ağrıyor ve akıntım var acaba üşüttüm mü sistit mi oldum iltihaplanma falan mı var anlamadım... doktora da gitmek istemiyorum çünkü hamile kaldıysam zaten ilaç kullanmamam lazım.sizin tecrübelerinizden faydalanmak istiyorum...yani hamile kalıp da bunları yaşayan var mı yardımcı olursanız çok sevinirim.

Merhaba kızlar,
BAT 9 Ekim gözüküyo, sadece ve sadece göğüslerinin yanları ağrımaya başlar gibi... Yumurtlama günü ve öncesinde ilişki yaşadım, bakalım ...
Allahtan hayırlısı, kalbim sizlerler...Beklemek tek çaree

canim ya buna benzer o kadar cok belirti yasayan arkadasimiz varki artik ne desek bos....en iyisi eger bekledigin regl günün geldiyse test yap yok daha varsa eger regl gününü bekle derim.... cünkü belirtilere cok fazla güvenmemek gerekiyor . :19:sonucunda hayal kirikligi yasana biliyor....:50:

Merhaba kızlar,
BAT 9 Ekim gözüküyo, sadece ve sadece göğüslerinin yanları ağrımaya başlar gibi... Yumurtlama günü ve öncesinde ilişki yaşadım, bakalım ...
Allahtan hayırlısı, kalbim sizlerler...Beklemek tek çaree

canim cok fazla ümit vermek istemem ama benim düsük yaptigim üc hamileligimdede sadece gögüslerim agrimisti..ve hepsindede regl günümde test yaptim pozitif cikmisti...insaallah hamilesindir.regl gününe kadar bekle ve test yap derim...:34:

Kİzlar merhaba benimde bat 9 ekim bugun test yaptim negatif cuma yine yapcam :) bekliyorum hayirlisi hepimiz icin

Kızlarrr bugun doktora gıttım.. gebelik var dedı rahım duvarım 14 mm kalınlasmıs.. geç döllenme olmuş o yuzden doktor kan testınde ve ıdrarda cıkmaz dedı.. cuma gunu tekrar test yapılcak.. çok ümitlenmekte istemiyorum hakkımda hayırlısı.. herseyımı sızle paylastıgım ıcın yıne ılk sızle paylasıyorum :))))

rose çok sevindim canım bebeğini sağlıkla kucağına al inşallah.darısı bizlere artık...

Kızlarrr bugun doktora gıttım.. gebelik var dedı rahım duvarım 14 mm kalınlasmıs.. geç döllenme olmuş o yuzden doktor kan testınde ve ıdrarda cıkmaz dedı.. cuma gunu tekrar test yapılcak.. çok ümitlenmekte istemiyorum hakkımda hayırlısı.. herseyımı sızle paylastıgım ıcın yıne ılk sızle paylasıyorum :))))

Tebrik ederim Rosecimm tebriklerrrrrrrr =)))))))))))))

tebrikler canim benim,Allah yavrunu kucagina almayida nasip eder insaallah....:16::46:

Kızlar Pko hastasıyım bende. Geç yumurtlama ile ilgili bir bilgi vermek istiyorum.
Bir kızım oldu 3 yıl evvel, allah bağışlasın.

Kızıma hamile kalmayı hiç beklemiyordum, daha doğrusu hastalığımdan dolayı hamile kalamayacağımı zannediyordum.Adet döndüm genelde 32-33 günü buluyordu, bazen daha da uzun sürüyordu. Korunmayı bırktığımızın 2.ayıydı. Yine adetim gecikti. Ama hiç konduramadım. Gecikmeden bir hafta sonra test yaptım negatif çıktı. Diyorum ya zaten hamile kalamayacağımı düşünüyordum. Aradan bir hafta daha geçti ama hala hastalanmamıştım. Doktora gitmeyi de sallıyordum ha bugün ha yarın diye. 10 gün sonra yine test yaptım yine negatif çıktı.
Bıraktım peşini bende.
Soğuk algınlığı için ilaç kullanacaktım, 21. gün geçmişti adetimin üzerinden, dur bir test daha yapayım içim rahat etsin dedim. testi yaptım ikinci çizgi çok silik çıktı. Hemen kan verdim beta hcg 4 haftayı işaret ediyordu. O gün doktora gittim, kese göründü. Bir hafta sonra da kalp atışlarını duydum. Betahcg ye göre 4 haftalıktı ama 4 hafta da genelde kese görünmeyebiliyor.
Doktor geç yumurtlama olduğunu bu yüzden idrar testinde geç çıktığını hatta bu yüzden kan testinde de haftanın düşük göründüğünü söyledi.

Bu gibi durumlarda adet söktürücü kullanmak bebek olacaksa bile olmamasını sağlıyormuş malesef.. Eğer adet döndülerinizde bozukluk oluyorsa, 28 günden daha uzun sürüyorsa, adet söktürüc kullanmadan bekleyin. İkinci adet zamanı gelipte adet olmazsanız o zaman doktora gidip alın ilaçları.

Paylaşmak istedim sizlerle. Yani hemen bebek yok diye ümitsizliğe kapılmayın. Allah herkesin gönlüne göre versin inşallah..

Back