Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
evet cnm haklısn öle yapcm bende
canim benim hadi bakalim hayirlisi olsun....insaallah güzel haberlerle gelirsin....
saol tatlm :)) yanı bebek yokturda artık umıdım kalmadı cunkı.. baska bısı cıkmasın barı
Kızlarrrrrrrr son 1 gün hadii bakalım
arkadaşlar size bir sorum olcak biz de bu ay ilk olarak deniyoruz ama benim kasıklarım ağrıyor ve akıntım var acaba üşüttüm mü sistit mi oldum iltihaplanma falan mı var anlamadım... doktora da gitmek istemiyorum çünkü hamile kaldıysam zaten ilaç kullanmamam lazım.sizin tecrübelerinizden faydalanmak istiyorum...yani hamile kalıp da bunları yaşayan var mı yardımcı olursanız çok sevinirim.
Merhaba kızlar,
BAT 9 Ekim gözüküyo, sadece ve sadece göğüslerinin yanları ağrımaya başlar gibi... Yumurtlama günü ve öncesinde ilişki yaşadım, bakalım ...
Allahtan hayırlısı, kalbim sizlerler...Beklemek tek çaree
Kızlarrr bugun doktora gıttım.. gebelik var dedı rahım duvarım 14 mm kalınlasmıs.. geç döllenme olmuş o yuzden doktor kan testınde ve ıdrarda cıkmaz dedı.. cuma gunu tekrar test yapılcak.. çok ümitlenmekte istemiyorum hakkımda hayırlısı.. herseyımı sızle paylastıgım ıcın yıne ılk sızle paylasıyorum :))))