buraya yazmıştım 5 gün geçti diye.bugün 11.gün 6.günümde öğrendim anniş olacağımı
Allah uzun ömürle saqlıkla bı doqum nasıp etsn cnm tebrıkler :) 5 gun beklemıssn Helal olsun ..
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
buraya yazmıştım 5 gün geçti diye.bugün 11.gün 6.günümde öğrendim anniş olacağımı
allah uzun ömürle saqlıkla bı doqum nasıp etsn cnm tebrıkler :) 5 gun beklemıssn helal olsun ..
Allah uzun ömürle saqlıkla bı doqum nasıp etsn cnm tebrıkler :) 5 gun beklemıssn Helal olsun ..
rose senın gunun bugun degılmıydı test yapsana:))) bu arada benb adet oldum bakalım hayırlısı olsun ekıme kaldık
ben bekleyemiyorummmm bugün test yapcamm
merbek lütfen cevaplar mısın?
ilk 5 gün içinde hiç test yaptın mı?
yani çift çizgiyi 6. gün mü görebildin yoksa 6.güne kadar bekleyip 6.günün sonunda mı test yaptın?
çok mu karışık yazdım.benim reglimi 2 gün geçti 7 gündür test yapıyorum tek çizgi çıkıyor, düne kadar sanki regl olacakmışım gibi şişti karnım, bugün hiç birşey yok sanki reglim yeni bitmiş gibi indi karnım,anlayamadım kendimi yani ondan soruyorum,cevaplarsan sevinirim.yani benim de 4.5.gün falan çift çizgi çıkma ihtimalim olabilir mi hala?
slm kızlar bende tedavi oluyorum..çatlatma iğnesinden sonra duphaston içtim dün bitti 1 hafta içinde adet olmam gerekiyor ki zaten 2 gündür ağrıdan kıvaranıyorum..çokda akıntım var..
ıns vardır mınıkmınık bebısler cnm :))))
haklısın cnm bugun ıyıyım zaten gectı :))))
hayırlısı tatlm ... yapamamm coook korkuyorummm ((((( sabah kalktıgımdan berı dolabın onune gıdıyorum gıyınmek dısarı cıkmak ıcın yapamıyorum offff:18::18:
Arkadaşlar; bu ay ovülasyon testiyle hareket ettik.Adet günüme henüz 1 hafta var. Karnımın altında,kasık bölgemde 2 gündür ağrı var.Belimde ara ara ağrıyor. Birde iştahımda feci bir artış var.Hayal kurmak istemiyorum lakin ümitsiz de yaşanmaz ki..Nedersiniz?
öncelikle sanırım sen de benim gibi yenisin forumda..hoşgeldinnnnn..
hayırlısıyla güzel haberlerini bekliyoruz canımm..Allah yardımcımız olsun..
bende bıldıqım kadarıyla sana cevap vereyım.. bazı kısılerde adetı 10 gunde gecse ıdrarda cıkmıyor mesela benm ablam.. ancak kanda cıktı hamılelıgı..
sohbetler keyifli canım..fırsat buldukça sen de katıl..dertleşiyoruz..gülüyoruz..zaman geçiriyoruz beraber:)aminnnnHoşbuldum...aslında çok yeni sayılmam ama forumu uzaktan takip edenlerdenim ... inşallah cümlemize hayırlı haberler gelir (beklemek zor)
Rose ben de haberlerini bekliyorum... Ben adetime bir gün kala hem idrardan hem kandan öğrendim :) İçin içini kemireceğine öğrenir rahatlarsın...