• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Bebek düşünüp regline az kalan bayanlar :)))

rose senın gunun bugun degılmıydı test yapsana:))) bu arada benb adet oldum bakalım hayırlısı olsun ekıme kaldık

hayırlısı tatlm ... yapamamm coook korkuyorummm :(((((( sabah kalktıgımdan berı dolabın onune gıdıyorum gıyınmek dısarı cıkmak ıcın yapamıyorum offff:18::18:

buraya yazmıştım 5 gün geçti diye.bugün 11.gün 6.günümde öğrendim anniş olacağımı :emir_bebek:

merbek lütfen cevaplar mısın?
ilk 5 gün içinde hiç test yaptın mı?
yani çift çizgiyi 6. gün mü görebildin yoksa 6.güne kadar bekleyip 6.günün sonunda mı test yaptın?
çok mu karışık yazdım.benim reglimi 2 gün geçti 7 gündür test yapıyorum tek çizgi çıkıyor, düne kadar sanki regl olacakmışım gibi şişti karnım, bugün hiç birşey yok sanki reglim yeni bitmiş gibi indi karnım,anlayamadım kendimi yani ondan soruyorum,cevaplarsan sevinirim.yani benim de 4.5.gün falan çift çizgi çıkma ihtimalim olabilir mi hala?

slm kızlar bende tedavi oluyorum..çatlatma iğnesinden sonra duphaston içtim dün bitti 1 hafta içinde adet olmam gerekiyor ki zaten 2 gündür ağrıdan kıvaranıyorum..çokda akıntım var..

merbek lütfen cevaplar mısın?
ilk 5 gün içinde hiç test yaptın mı?
yani çift çizgiyi 6. gün mü görebildin yoksa 6.güne kadar bekleyip 6.günün sonunda mı test yaptın?
çok mu karışık yazdım.benim reglimi 2 gün geçti 7 gündür test yapıyorum tek çizgi çıkıyor, düne kadar sanki regl olacakmışım gibi şişti karnım, bugün hiç birşey yok sanki reglim yeni bitmiş gibi indi karnım,anlayamadım kendimi yani ondan soruyorum,cevaplarsan sevinirim.yani benim de 4.5.gün falan çift çizgi çıkma ihtimalim olabilir mi hala?

bende bıldıqım kadarıyla sana cevap vereyım.. bazı kısılerde adetı 10 gunde gecse ıdrarda cıkmıyor mesela benm ablam.. ancak kanda cıktı hamılelıgı..

hayırlısı tatlm ... yapamamm coook korkuyorummm :(((((( sabah kalktıgımdan berı dolabın onune gıdıyorum gıyınmek dısarı cıkmak ıcın yapamıyorum offff:18::18:

Rose ben de haberlerini bekliyorum... Ben adetime bir gün kala hem idrardan hem kandan öğrendim :) İçin içini kemireceğine öğrenir rahatlarsın...

Arkadaşlar; bu ay ovülasyon testiyle hareket ettik.Adet günüme henüz 1 hafta var. Karnımın altında,kasık bölgemde 2 gündür ağrı var.Belimde ara ara ağrıyor. Birde iştahımda feci bir artış var.Hayal kurmak istemiyorum lakin ümitsiz de yaşanmaz ki..Nedersiniz?

minikedy hosgeldin insaallah sendende güzel haberleri duyariz.

Arkadaşlar; bu ay ovülasyon testiyle hareket ettik.Adet günüme henüz 1 hafta var. Karnımın altında,kasık bölgemde 2 gündür ağrı var.Belimde ara ara ağrıyor. Birde iştahımda feci bir artış var.Hayal kurmak istemiyorum lakin ümitsiz de yaşanmaz ki..Nedersiniz?

Valla kasık ağrısı belirti olabilir. İştah meselesi normal seyrinde nasıl? Mesela benim iştahım da açıldı diyordum ama normalde de maşallahım olduğu için aradaki farkı hissetmek biraz psikolojik oluyor sanırım :56:

Ama inşallah güzel haberlerini alırız. Dualarım sizinle :)

öncelikle sanırım sen de benim gibi yenisin forumda..hoşgeldinnnnn..
hayırlısıyla güzel haberlerini bekliyoruz canımm..Allah yardımcımız olsun..

Hoşbuldum...aslında çok yeni sayılmam ama forumu uzaktan takip edenlerdenim ... inşallah cümlemize hayırlı haberler gelir (beklemek zor)

bende bıldıqım kadarıyla sana cevap vereyım.. bazı kısılerde adetı 10 gunde gecse ıdrarda cıkmıyor mesela benm ablam.. ancak kanda cıktı hamılelıgı..

teşekkür ederim cevabın için.
ben adet olduğum ta ilk günlerden ben 26,27 en geç 28 günde bir regl olurum.
3 aydır korunmuyorum ilk ay 5 gün gecikti, ama sanırım şu kimyasal gebeliklerdendi,çünkü adete 4-5 gün kala bi ara çift çizgiyi gördüm sonra kayboldu.ömrümde ilk defa reglim beş gün gecikti sonra regl oldum işte.
2. ay 26 günde her zamanki gibi regl oldum.
bu ay yumurtlama dönemi gayet düzenli ilişi ile umutluydum ama şimdi idrar testi negatif ama regl olalı 30 gün oldu, 2 gün geciktim yani.
acaba diyorum stres yapıyorum kafaya takıyorum ondan mı reglim gecikiyo yoksa hamile miyim de ondan mı?
okuyorum burda çoğu kişi reglime 3 gün kala reglime 4 gün kala idrar testiyle öğrendim diyor.
ama senin ablanın durumuna bakınca demek ki bu işlerin bi standartı yok diyor insan.

Hoşbuldum...aslında çok yeni sayılmam ama forumu uzaktan takip edenlerdenim ... inşallah cümlemize hayırlı haberler gelir (beklemek zor)
sohbetler keyifli canım..fırsat buldukça sen de katıl..dertleşiyoruz..gülüyoruz..zaman geçiriyoruz beraber:)aminnnn

Back