canim ya senin daha varmis hemen cikmayabilir .sen biraz daha bekle bence...insaallah hayirli haberlerini aliriz ...
inş. bakalım aslında kanda hemen çıkar da ben yaptırmak istemiyorum iki çizgiyi görmek istiyorum varsaa:)))
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
canim ya senin daha varmis hemen cikmayabilir .sen biraz daha bekle bence...insaallah hayirli haberlerini aliriz ...
buna hazır deqılım eger gunumde gelmesse o zaman yapıcam (( uf uffff
ıns.. sennde az kalmıs.. varmı bı belırtı:)))
offf ya ne kadar zor bir durum test yapmaya bile korkar olduk:18:.Allahim bizleri ne olursun daha fazla bekletme bizlerde bebislerimize hayirlisiyla kavusalim...
son 2 gün :18::18::18:
Adet ağrısı gibi belirtiler var kasık ve karın ağrısı ama bu sefer inş. olmam hayırlısıyla
günümüz aynıymış canım..inşallah ekim başında hamiş olduğumuzu yayınlamış oluruzzz
bu dileğim tüm arkadaslarım icin tabiki..
Kızlar isteyen herkese Rabbim nasip etsin inşallah :) Konu başlığına bakınca 1 hafta önceki halim geldi aklıma :) İnsan niyetine girince ne gelmez gün oluyor o adet günü... Ben de yarın 5. haftama gireceğim ve geçen hafta öğrendim hamile olduğumu.
Adetime 1 hafta kala kk'dan bütüm hamilelik belirtilerini okudum, okudum, okudum... Hiç bir belirti yoktu bende, ne mide bulantısı ne göğüslerde hassasiyet ne de adet sancısına benzer ağrılar!!! İnsan burada okudukça kendini dinliyor; markete gidiyorum deterjan reyonundan geçiyorum Allah'ım o ne berbat bir kokudur! ( Halbuki belki herkese aynı kokuyor :) ) En yakın arkadaşım 38 haftalık hamile, hem anlatıyorum hem de acaba bunlar psikolojik mi ama kendimi çok hamileymişim gibi hissediyorum.. diyorum :) Nitekim adetime 1 gün kala dayanamadım evde var olan testi yapıcam dedim kendi kendime. Sabah idrarı ile daha iyi çıkıyor ya sabaha karşı sıkıştım tuvalete kalktım, bir gözüm kapalı yaptım testi :) Ama sanırım beceremedim tek çizgi bile çıkmadı :44: Ertesi gün yeni bir tes alıp yaptım, hayatımda ilk kez siliiiiiik bir ikinci çizgi gördüm :)
Yani diyeceğim o ki, adet günü gecikmeden belirtilere çok takılmamak lazım. Belirtiler olmadan da bebişler yola çıkabiliyor
Hepimizin hakkında hayırlısı olsun...
Aminnn canım aminnn..haklısın belirtilere çok takılmamak lazım..bende de tık yok ama hala umudum var..son iki gün
mesela normalde de koku konusunda çoook hassasım..hatta bu yüzden zorda kalmadıkça burnumdan nefes almamayı bile refleks haline getirmişim..o yüzden koku olayı benim için ofsayt..bugün reglolacak gibi sancılandım hep..umarım olmaz diyorum tabii..göğüsler hassas ama o da regl belirtisi olabilir..anlaşılan regl ile hamilelik arasındaki ince çizgiyi sadece testle çözebilicez
Mesela ben 2,5 yıl hapla korunduktan sonra 2. ayda hamile kaldım. Ama inan ilk ay daha çok belirti vardı. Göğüslerde hassasiyet falan... Bu ay da olsa mı olmasa mı çok kafam karışıktı, Allah'a bıraktım :)
Biz ne dersek diyelim, bizim istediğimiz zamanda değil de bebişlerimiz için doğru zaman ne zamansa o zaman geliyorlar... Bu arada takipteyim, gelişmelerden haberdar et :)
Kızlar isteyen herkese Rabbim nasip etsin inşallah :) Konu başlığına bakınca 1 hafta önceki halim geldi aklıma :) İnsan niyetine girince ne gelmez gün oluyor o adet günü... Ben de yarın 5. haftama gireceğim ve geçen hafta öğrendim hamile olduğumu.
Adetime 1 hafta kala kk'dan bütüm hamilelik belirtilerini okudum, okudum, okudum... Hiç bir belirti yoktu bende, ne mide bulantısı ne göğüslerde hassasiyet ne de adet sancısına benzer ağrılar!!! İnsan burada okudukça kendini dinliyor; markete gidiyorum deterjan reyonundan geçiyorum Allah'ım o ne berbat bir kokudur! ( Halbuki belki herkese aynı kokuyor :) ) En yakın arkadaşım 38 haftalık hamile, hem anlatıyorum hem de acaba bunlar psikolojik mi ama kendimi çok hamileymişim gibi hissediyorum.. diyorum :) Nitekim adetime 1 gün kala dayanamadım evde var olan testi yapıcam dedim kendi kendime. Sabah idrarı ile daha iyi çıkıyor ya sabaha karşı sıkıştım tuvalete kalktım, bir gözüm kapalı yaptım testi :) Ama sanırım beceremedim tek çizgi bile çıkmadı :44: Ertesi gün yeni bir tes alıp yaptım, hayatımda ilk kez siliiiiiik bir ikinci çizgi gördüm :)
Yani diyeceğim o ki, adet günü gecikmeden belirtilere çok takılmamak lazım. Belirtiler olmadan da bebişler yola çıkabiliyor
saqsalım ıns gzl bı hamılelık gecırırsın ıns cnm .. benm ogrenmek ıstedıqım senden gobegın sertmı ? hamılelıgını ogrenmeden once hıc dıkkat ettınmı ?
allah sağ salim hayırlısıyla kucağına almayı nasip etsin canım çok sevindim senin adına .darısı inşallah bizlerin başına D
allah sağ salim hayırlısıyla kucağına almayı nasip etsin canım çok sevindim senin adına .darısı inşallah bizlerin başına D
Selam kzlar,. Napynz
kızlar ben bu ayı da pas geçtim.inşallah sizin güzel haberlerinizle mutlu olucam