evet aslında ilk dün fark ettim dikkatimi çekti uç kısımları genişlemiş damar damar olmuş alla alla dedim yok ya bana öle geliyo dedim ama hala öle
bendede var ole bole uzun uzun damarlar olusmus cok sasırdım daha once hıc ıncelememıstım kı acaba hep olemıydı yoksa yenımı olusmus :d allah mm ıns oledır cunkı damarlasma kesın sonuc dıolar cnm
hadi damar neyse diyelim ama benim işte etrafındaki halka yer genişlemiş ve rengi koyu burdan dikkatimi çekti benm
ee baska belırtı varmı ? ben kac gundur ruyamda bıle goruorum.. hatta aksam kan testı yaptırmısım sonuc hala gozumn onnde 2066 cıkmıs
kasıklarım batıyo taa belime vuruyo ağrısı iştee 2 gün su gibi akıntım oldu şuan yok tuhaf tuhaf şeyler:))))beni de bugün annannem aradı kızım hamilemisin dedi bende nerden çıktı dedim rüyasında görmüş:))))))
ayy yazını okuyunca tuqlerım dıken dıken olduu Allahmm ıns vardırrınsssss benmde ılk defa hayatımda belım aqrıyorr :///
:))))benmdee:))) ilk defa oluyo bazen diyorum psikolojiktir ama batmalar ne bilim gerçek hadi o da psikolojik diyim göğüsler çok şaşırttı beni :)))hayırlısı bakalım
kizlar insaallah hepiniz hamilesinizdircünkü okadar cok belirtiniz var ki,bosa cikarsa gercekten sasiririm, bende yarin adet olmayi bekliyorum ama bir tanecik bile belirtim yok zaten ondan önceki üc hamileligimdede ilk önce adetime 3-4 gün kala gögüslerimde agri olurdu.sadece ilk hamileligimde ikinci belirti olarak belim agrimisti...o yüzden eminimki hamile degilim....
kizlar insaallah hepiniz hamilesinizdircünkü okadar cok belirtiniz var ki,bosa cikarsa gercekten sasiririm, bende yarin adet olmayi bekliyorum ama bir tanecik bile belirtim yok zaten ondan önceki üc hamileligimdede ilk önce adetime 3-4 gün kala gögüslerimde agri olurdu.sadece ilk hamileligimde ikinci belirti olarak belim agrimisti...o yüzden eminimki hamile degilim....
arkadaslar hic test falan yapmadiniz mi?
arkadaslar hic test falan yapmadiniz mi?
ıdrar testınde cıkmaz kı daha :// kan testı yaptırmayı bugun cok ıstedım ama cıkmassa cok uzucem kendımı cesaretım yok
ben dün dayanamadım yaptım idrar testi çıkmadı:)))zaten adet gecikmesini beklememizin nedeni kandan idrara geçmesi lazımmış ki idrarda çıksın çıkmadı belki kan versem çıkar:)))
Ama canim benim galiba iki günün kalmis adetine eger hamile isen silikte olsa bence ikinci cizgi belirir.eger cikmazsa adet günün gecince kanda baktirabilirsin....
6(((((( ((((((((
Merhaba benimde adetim pazartesi günü inş olmam
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?