• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Bebek düşünüp regline az kalan bayanlar :)))

ayy nasıldı senn damar belırtılerın ? yanı cokmu cıkmıstılar ? benm adet gunum cuma yada cumartesı ıns olmam :(

zaten gögüslerim de hassaslaşmıştı,tesadüfü aynada gördüm bariz boydan boya uzanıyordu neredeyse boynuma kadar..o an dedim zaten galiba bu sefer oldu diye..inşallah sende bu sevinci yaşayacaksın:34:

kızlar benimde 10 gün falan var ve şimdidenn fena kasık sancıları çekiyorum gögsümün yanından sancı vuruyor fenaaa bu ay inş. tutmuştur.

kızlar benimde 10 gün falan var ve şimdidenn fena kasık sancıları çekiyorum gögsümün yanından sancı vuruyor fenaaa bu ay inş. tutmuştur.

Kuruntumu yapıoruz yoksa gerçekten bu ay oldumu bilmiyorum ya benimde 10 gün var ani bi hareket yaptığımda kasıklarıma iğne gibi bi sızı batıyo, bugünde göğüslerim acımaya başladı bide çok afedersiniz beyaz akıntı var,adet belirtileri bu kadar önceden başlarmı ya :( şu bat tarihi gelsede kurtulsak kendimi dinleye dinleye bi hal oldum :)

sat 11 eylül. çalışmalara devam ediyoruz ümitleniyorum da her ilişkiden sonra elim karnıma gidiyo spermleri yüreklendirmeye çalışıyorum hadi koşun koşun diye:52: çok fena bişeymiş bu ya allahım istiyorum istiyorum..:4: dün yorgunduk dışardaydık bugün de ailevi problemler var eşim dışarı çıktı ama kafama koydum yorgun morgun dinlemiycem bu gece:49: ne kadar geç olursa olsun kaçış yok. ya komik olan şimdiye kadar hep ben burun kıvırırdım eşim yanaştığında şimdi bebek istemeye başlayınca bi enerji mi yüklendi bana ne oldu bilmiyorum böyle bişeymiş demek ki:21:

Benimde 4 gün kaldı bata kızlar:)Bakalım sabırla bekliyorum ayın 29unu...Ama son 4 gündür inanılmaz yorgunum,sürekli uyuyorm her tarafım da ağrı...Bu da beni düşündürüyor acaba bebişten mi die...

Benimde 4 gün kaldı bata kızlar:)Bakalım sabırla bekliyorum ayın 29unu...Ama son 4 gündür inanılmaz yorgunum,sürekli uyuyorm her tarafım da ağrı...Bu da beni düşündürüyor acaba bebişten mi die...

ıns vardır bebısler .. bende sabırsızlıkla 29 u beklıyorum bakalım :emir_bebek:

Allah isteyen herkese nasip etsin inşallah..Belimde ve kasıklarımda inanılmaz bir ağrı var umarım adet sancısı deildir bunlar:(

sat 11 eylül. çalışmalara devam ediyoruz ümitleniyorum da her ilişkiden sonra elim karnıma gidiyo spermleri yüreklendirmeye çalışıyorum hadi koşun koşun diye:52: çok fena bişeymiş bu ya allahım istiyorum istiyorum..:4: dün yorgunduk dışardaydık bugün de ailevi problemler var eşim dışarı çıktı ama kafama koydum yorgun morgun dinlemiycem bu gece:49: ne kadar geç olursa olsun kaçış yok. ya komik olan şimdiye kadar hep ben burun kıvırırdım eşim yanaştığında şimdi bebek istemeye başlayınca bi enerji mi yüklendi bana ne oldu bilmiyorum böyle bişeymiş demek ki:21:

benim de sat 11 eylül canım..rabbim güldürsün yüzünü inşllh..(hepimizin)

benim de 3-4 günüm kaldı kızlarrr..kasıklarımda arada batma ve rahimde gerginlik hissediyorum..tabi bunlar reglbelirtisi de olabilir:(açıkçası pek te içime bişey doğmuyor olmayacak sanki.. inşallah ekim ayında hep beraber ''ekim ayı hamişleri'' grubumuz olurr :49:

Back