salı günü inşallah ama her ay belirti hissederdim ( 4 aydr ) yada yaratırdım dusune dusune bu ay hıc bir şey hissetmiyorum sanırım yine tutmadu . . .
Bu ay belki tutmuştur inşaallah 4 aydır mı denıyuorsun daha önce neyle korunuyordun
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
salı günü inşallah ama her ay belirti hissederdim ( 4 aydr ) yada yaratırdım dusune dusune bu ay hıc bir şey hissetmiyorum sanırım yine tutmadu . . .
Bu forumda bir yerde okumuştum hamile belirtisi olarak göhüste şişmeyi. göğüslerinde hassasiyet var mı? benım ilk hamileliğimde uçları çok hassastı acıyordu daha regli günüm gelmeden
Bu ay belki tutmuştur inşaallah 4 aydır mı denıyuorsun daha önce neyle korunuyordun
hap kullanmadım hiç canm ama her yolu denedım dıyebılırım kurler murler vermeyen allah vermıyo ıste bu aydanda pek umutlu degılım acıkcası zamanı vardır dıyorum artık sen nekadardır istiyorsun
slm kızlar. bende 4 aydır ikinci bebeğimi istiyroum. ama olmuyor. 4 sene ara verdim. şimdi her ay umutlanıyorum. olmuyor. en son adetim 3 eylüldü. 28 günde bir adet oluyorum. ay başına hasta olurum. ama şimdiden göğüslerim hassaşaltı. adet döneminde olur ama sanki erken başladı gibi. ama sancım yok. oğlumumda hastaydım farketmemiştim belirtileri. şimdi herşeyde acaba hamileyimim diye düşünüyorum...
Neyle korunuyordunuz, benımde bir oğlum var aralıkta 4 olucak aslında aralarında 3 yaş olsun istiyordum ama olmadı kısmet innnnşallah olkur. Seninki kaç yaşında
eşim korunuyordu. ben pek anlamıyorum hap iğne işinden. oğlum 4 yaşını bitirdi. artık sürekli kardeş istiyor. birde ilk okula başlamadan olsun istiyordum.
ben Mayıs ayında denedım olmadı sonra hasta felan oldum Antibiyotık kullanmam gerekıyordu ağustoza kadar yapmadık korunduk,şimdi tekrar denedık işte ramazandan sonra basladık adet oldum bu ay bakalım ne olucak kasıklarımda ağrı var ama bılmıyorum bıde cok sık ıdrara cıkıyodum ama 2 gundur normale döndü.
Benim 3,5 yaşında oğlum var çok istiyor kardeş inşallah olur. Senin var mı bu ılk mı olcak
ben Mayıs ayında denedım olmadı sonra hasta felan oldum Antibiyotık kullanmam gerekıyordu ağustoza kadar yapmadık korunduk,şimdi tekrar denedık işte ramazandan sonra basladık adet oldum bu ay bakalım ne olucak kasıklarımda ağrı var ama bılmıyorum bıde cok sık ıdrara cıkıyodum ama 2 gundur normale döndü.
Benim 3,5 yaşında oğlum var çok istiyor kardeş inşallah olur. Senin var mı bu ılk mı olcak
ilk bebişim olucak inşallah oyuzden bukadar umutsuzluga kapılıyorum hemen olur sanıyordum inşallah seninde bir an önce olur bnm sdce gaz ve sol kasığımda ağrı var baska bsy hissetmiyorm bde akıntı ama bukadarıyla sanırım hamılelık belırtısı denmez bugün bi test yapm belki çıkar dedim ama malsef sanrım gerçekten değilm
HAMİLEN SİLİKTE OLSA ÇİZGİ ÇIKIYOR DİYE OKUMUŞTUM BURDA AMA onun yanısıra adetten bir hafta sonra anca çizg belirenler bile olmuş sen yine yarını bekle bakalım çokta umutlanmayalım ama
BEN GECEN ay hiç umıdim yoktu ama bu ay daha umıtlıyım bakalım herşeyin hayırlısı olsun
aynı anda sormusuk bende var belırtıler sırtım belım cok aqrıyor hıc agrı cekmemıstım hayatımda belım ve sırtımdan.. gerı kalan psıkolojık dıe dusunuorm mesela dılımde 2 3 gundur uyusukluk var sınırlıyım cok fazla karnm şiş gibi duruo gögüslerm şişti :/// bide idrarımda tortular var
ayy benm goguslerımde damarlarım cıkmıs acaba buda belırtımıdır kiiii
kesinlikleee öyle..ben de test yapmadan önce farketmiştim o an dedim zaten kendi kendime hamileyim diye..çok net görünüyordu damarlarım..ne zaman senin adet günün
senle hemen hemen aynı belirtileri yaşamışız..inşallah sen de hamilesindir