• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Bebek düşünüp regline az kalan bayanlar :)))

bende aranıza yeni katıldım bizde evleneli 1 sene oldu bu ay ama hala bebek bekliyoruz inşallah olacakta buna bütün içtenliğimle inanıyorum cenabı allahım hepimize verecek hayırlısıyla bi bebiş benimde adetime 5 gün var ama kasıklarım ağrıyo ağzım kuruyo bilmiyorum her ay aynı şeyleri yaşıyorum ama olmuyo her seferinde hayal kırıklığına uğruyoruz ....birde ben sizlere bişey soracağım sizlerdede adetinize yakın karın guruldanması olumyomu acaba söylerseniz çok sevinirim öpüyorum hepinizi.....

bu ay adetim geçıyor ama adet belirtilerimi yaşamadım hıc çikolata krizi hariç :DDbunu yanında bol ekşide yiyorum tabi:DD ama geçen aylarda çok oluyodu gece bile uykumdan kalktığım olmuştur ama acıkmısım gıbı ses gelıyodu karnımdan :DD inşallah en kısa zamanda olur canım bebeğin isteyen herkesin benimdeee :DDD

benim adetime 3 gün kala randevum vardı 5 gün öncedende kasıklarımda ara ara batma böyle grıp olursunda butun kemıklerın içten içe acır ya romatızma gıbı oyle bır agrı sol kasıgım sancılı sekılde batma bas donmesı vs..2 gun surdu sonrakı gun doktora gıttım doktor suratın bem beyaz senın dedı dedım 3 gundur boyle ooo bebek geldımı yoksa dedi bana bı sevındım ter doktum bırden resmen baktı ultrosonda heyecan yapma goremeyebılırız dedi olmayan bebegı goremedıkte zaten :(((kan testı yaptı hemen ondada yok cıkmadı :(((bekle 1 hafta dedi adetim geceli bugun 2.gun bıtıyo işte dun ıdrar yaptım sabahtan ama yıne yok :((((bu ay cok umutluydum eşim bile gozlerımın ıcıne bakıyodu hastaneden dondum bıseyde dıyemedım anladı hemen amaan dedı daha yasımız kac hayatım bosver yaparız bız dedi ama olmadı yıne kısaca beklemedeyız yıne:(((allahım evlatlarımızla sınamasın bızlerı 5 yıllık evlıyım hıc buyuk konusmadım dedık gelecek hazırlayalım bebegımıze 1 sene daha 2 sene daha derken 5 sene gecmış anlamadık bıle:((sımdı hazır allahım bozmassa ama sımdı bebegımız gelmek ıstemıyor:(((

bebegın gelmek ıstemıyor deqıl tatlm Allah en hayırlı zamanı beklıyor sadece hıc umıtsızlıge kapılma desemde boş bende yaşıyorum her ay sonu ama herseyde vardır bır hayır işte....

bebegın gelmek ıstemıyor deqıl tatlm Allah en hayırlı zamanı beklıyor sadece hıc umıtsızlıge kapılma desemde boş bende yaşıyorum her ay sonu ama herseyde vardır bır hayır işte....

aynen canım hep hayırlısını dilerim allahtan her duam için.şuana kadar ne dilediysem allahın sevdiği kuluymuşumki oldu belli bir zaman diliminde.:D ama itiraf etmeliyimki galiba bu bebek olayına aklım cok takılıyor benimde zaman ilerledikçe :(( rabbim herkesin gönlüne göre versin inşallah tüm müslüman aleminin dualarını kabul etsin :))

benimde bugün 5 gün geçti ama ümitlenmek istemiyorum.inanırmısınız bilmem ama 1 ay beklemeyi düşünüyorum test yapmak için :ssz:

Selam kızlar benımde adetıme 5-6 gun var geçen ay tutmadı bu ay bakalım olucakmı,benımde kasıklarımda ağrı oluyor ama psikolojıkte olabılır bılmıyorum hayırlısıyla gelsınlerr cuma yada cumartesı olmam gerek

Selam kızlar benımde adetıme 5-6 gun var geçen ay tutmadı bu ay bakalım olucakmı,benımde kasıklarımda ağrı oluyor ama psikolojıkte olabılır bılmıyorum hayırlısıyla gelsınlerr cuma yada cumartesı olmam gerek

aynıyız :D bende cuma cumartesi olmm gerekiyor dilerim olmam ://

inşallah olmayız :))) bakalım cok sabırsızlanıyorum gecen ay bekleyemedım test yaptım bu ay beklıcem sonuna kadar:)))

inşallah cnm yaa bu sefer olmayız :)))) aynen bende geçen aylarr test üstüne test hergün yapıodum olmadı gidip kan testi yaptırıodum sonrasında çok üzülüodm bende sonuna kadar kararlıyım test filan yapmıcam :52: sende belirti filan varmı ?

rose_1903
sende varmı değişiklik belirti :))

aynı anda sormusuk :D bende var belırtıler sırtım belım cok aqrıyor hıc agrı cekmemıstım hayatımda belım ve sırtımdan.. gerı kalan psıkolojık dıe dusunuorm mesela dılımde 2 3 gundur uyusukluk var sınırlıyım cok fazla karnm şiş gibi duruo gögüslerm şişti :/// bide idrarımda tortular var

rose_1903
sende varmı değişiklik belirti :))

aynı anda sormusuk :D bende var belırtıler sırtım belım cok aqrıyor hıc agrı cekmemıstım hayatımda belım ve sırtımdan.. gerı kalan psıkolojık dıe dusunuorm mesela dılımde 2 3 gundur uyusukluk var sınırlıyım cok fazla karnm şiş gibi duruo gögüslerm şişti :/// bide idrarımda tortular var

benımde sol kasığım çok ağrıyor bu belırtımı bılmıyorum birde çok sık idrar çıkıyorum. ama ben psıkolojık benceee off beklemek cok zor yaa

salı günü inşallah ama her ay belirti hissederdim ( 4 aydr ) yada yaratırdım dusune dusune bu ay hıc bir şey hissetmiyorum sanırım yine tutmadu . . .

Bende şuan yaşadıklarımı yazmak istiyorum...Bugün adet olmam gerekiyordu..Ama kasıklarımda ağrı rahmimde bir ağırlık ve başımda ağrı göğüslerimde ağrı var..Bugünün 3 -4 gün öncesi sanki adet olacakmışım gibi (hani kızlar anlar)bişeyler oldu ama olmadım ..normalde günüm 1 gün bile gecikmedi bu 1 yıl boyunca..Heyecanla ve sabırsızlıkla bekliyorum..Eğer hamileysemde bu yazıyı ömrüm boyunca saklıcam

Back